Dodaj firmu

Verzal štamparija vez na peškirima

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Studio 2-M pamučni program

Studio 2-M iz Beograda, ima radionicu finih pamučnih muških i ženskih majica različitih veličina uz mogućnost kvalitetnog veza sa vašim imenom.
Pročitaj više

Deligradska 15.
Palilula, Beograd

Vez na peškirima Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Vez na peškirima Krojacka radnja Taja

Pružamo usluge izrade mašinskog veza, opremanja enterijera za restorane, prepravke kože, šivenja HTZ opreme, izrade muške i ženske konfekcije
Pročitaj više

Janka Lisjaka 4, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Vez na peskirima je veoma popularna tehnika kada se preciznim ubodima formira određena slika, tj. motiv na nekom odevnom predmetu, zavesama, stolnjacima, salvetama, peškirima... Predmeta na kojima je moguće uraditi uslugu veza je zaista mnogo, a ljudi je često koriste zato što deluje izuzetno otmeno, sofisticirano, elegantno...

U ovom tekstu ćemo govoriti o vezu koji se izrađuje na peškirima i zbog čega bi to trebalo da postane i vaša odluka, bez obzira da li posedujete apartman, hotel ili možda samo želite da osvežite svoje kućno kupatilo nekim unikatnim detaljem.

Vez na peškiru

Na peškiru može da se izveze skoro bilo šta – dovoljno je da svoje želje saopštite dizajnerima u firmi koja će taj posao odraditi za vas. Hoteli, moteli, apartmani, veoma često pribegavaju ovoj usluzi i to tako što izvezu ime objekta ili logotip.

Ovakvi peškiri će ostaviti veoma lep utisak na goste, i to je još jedan od načina kako možete da ulažete u svoju reklamu, tj. biznis, te će vas klijenti zbog toga smatrati profesionalnim i ozbiljnim poslovnim ljudima.

Mašinski vez na peškirima

Vez može da se radi ručno ali i mašinski. Jasno je da je mašinski vez moguće odraditi brže, a da takođe bude kvalitetan i dugotrajan. Mašinski vez se radi na modernim i savremenim mašinama, a vaša obaveza je da samo donesete sliku koja treba da se izveze ili da jednostavno, rečima opišete šta bi to trebalo da predstavlja motiv na peškirima.

Vez na peškirima iskustvo

Vez na peškirima je jedno lepo ulaganje u marketing, ali i u vizuelni identitet firme. Utisak koji se ostavlja na goste objekta je veoma važan, kako bi se oni osećali zadovoljno, da bi došli ponovo i da bi svoje iskrene preporuke prenosili dalje.

Takođe, vrlo je zanimljivo da uradite na primer, samo dva peškira za sebe i svoju jaču/lepšu polovinu, na kojima će biti izvezena vaša imena ili će jednostavno pisati – on, ona. To je veoma simpatično i ko god da uđe u vaše kupatilo zapaziće ove unikatne i sofisticirane peškire, pa će najverovatnije, i sam poželeti da ih ima.

Vez na peškirima – cena:

Cena veza na peškirima zavisi od više faktora, pa je stoga izuzetno nezahvalno da dajemo neke orijentacione cene. Najbolje bi bilo da se obratite firmama koje će ovaj posao da odrade za vas, i da se raspitate za konkretan slučaj. Navešćete koje veličine treba da bude vez, u koliko boja se radi, da li se veze samo sa jedne strane peškira ili sa obe, koja količina peškira je u pitanju i slično. Tada ćete dobiti i tačnu i preciznu cenu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane