Dodaj firmu

Svaki čovek ima snop ključeva: od stana, poštanskog sandučeta, kancelarije, auta... Ko će ih sve držati na okupu ako ne privesci za kljuceve? Pošto iste „muke“ imaju i vaši poslovni partneri, klijenti, saradnici ili kupci, eto korisnog načina da se izreklamirate – poklonite im priveske sa logotipom vašeg preduzeća.

Štampa na privescima za ključeve

Privezaka za ključeva ima u raznim modelima i bojama, oblicima i veličinama. Od onih u obliku automobila, srca, kućice, sa znakom marke automobila koji vozite – izbor je zaista širok. Postoje i neobične varijante kao što su privesci za ključeve sa LED lampom ali i sa otvaračem za flaše, jer nikada se ne zna kakvom zgodom to može zatrebati.

Na samim privescima možete odštampati vaš lotogip, eventualno još neki detalj, ali ne bi trebalo preterivati jer je površina mala. Često važi pravilo da je manje – više, odnosno da će vaš privezak efektnije izgledati sa svedenim logotipom vaše firme od recimo, previše podataka za koje nema mesta. 

U dogovoru sa grafičkim dizajnerom odabrane štamparije biće odrađeno idejno rešenje, koje ćete vi pogledati pre ulaska privezaka u štampu, zahtevati određene izmene i korekcije. Kada odobrite, pristupa se štampi, koja je najčešće sito štampa ili laserska gravura. 

Brendirani privezak za ključeve

Privesci mogu biti plastični ili metalni. Sito štampa će se raditi na plastičnim privescima a laserska gravura na metalnim, jer bi se sa njih drugačija vrsta štampe lako skinula. Na ovaj način obezbeđuje se postojanost vašeg logotipa. 

Privesci za ključeve mogu biti i interesantan suvenir, pa tako na njih možete staviti sliku grada u kome živite, ili grada u kome ste bili i koji volite, te pokloniti nekome kome će to biti draga uspomena. 

Pošto ne postoji nijedna osoba koja ne nosi privezak za ključeve, to je zaista sjajna mogućnost da izreklamirate vašu firmu, svoje proizvode i usluge, kako kod proverenih saradnika i kupaca, tako i kod onih potencijalnih, koji bi to tek trebalo da postanu. 

Ovo je ekonomski veoma isplativ način reklamiranja, koji vas predstavlja u svetlu profesionalnosti, ozbiljnosti i posvećenosti poslu, a to je upravo ono što se ceni i priželjkuje u poslovnom svetu.

Brendirani privezak za ključeve

Sito štampa, prosečna cena štampe na privescima za ključeve je od 0, 09 e do 0, 12 evra po komadu a u jednoj boji, za tiraže od 100 do 500 privezaka. Štamparije za tiraže preko 500 komada, nude mogućnost dogovora. Kada je laserska gravura u pitanju, prosečna cena je oko 0, 35 evra po jednom privesku, odnosno po jednoj njegovoj strani. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Idi na vrh strane