Dodaj firmu

Privesci za ključeve Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Privesci za ključeve Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Privesci za ključeve Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija privesci za kljuceve

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Privesci za kljuceve Line Print štamparija

Line Print štamparija nalazi se na Voždovcu i nudi usluge izrade pečata, graviranja pločica za vrata, kao i usluge sito štampe, digitalne štampe, ofset štampe i štampe na papiru
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Bleki Kolor štamparija

“Bleki Kolor” d.o.o štamparija bavi se različitim štamparskim tehnikama, sito štampom, digitalnom štampom, sublimacijom, štampom na tekstilu
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Privesci za ključeve Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Privesci za ključeve Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Privesci za ključeve Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Prodaja 3D lampi i privezaka MNM Partner

MNM Partner se bavi prodajom 3d dekorativnih lampi koje će oplemeniti Vaš prostor. Idealne su kao poklon za rođendane, praznike, proslave i druga slavlja. U našoj ponudi su i personalizovani privesci sa efektom ogledala. Izaberite oblik, tekst ili fotografiju i obradujte Vama dragu osobu.
Pročitaj više


Beograd

Privesci za ključeve Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Alveto Značke plakete

Porodična firma Alveto od 1986. godine bavi se ručnom izradom širokog asortimana proizvoda metalne galanterije. Svi proizvodi se izrađuju najsavremenijom CAD-CAM tehnologijom na CNC mašinama, a finalni izgled im daju vešte ruke naših umetnika.
Pročitaj više

Severni bulevar 6
Zvezdara, Beograd

Hermes Servis fiskalnih kasa i laserskih štampača

Hermes servis fiskalnih kasa i laserskih štampača Vama na usluzi šest dana u nedelji, u ulici Venizelosovoj 60, Beograd
Pročitaj više

Venizelosova 60
Stari grad, Beograd

Privesci za ključeve Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Privesci za ključeve Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Privesci za ključeve Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Privesci za kljuceve Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe u originalna rešenja na najrazličitijim materijalima.
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Svaki čovek ima snop ključeva: od stana, poštanskog sandučeta, kancelarije, auta... Ko će ih sve držati na okupu ako ne privesci za kljuceve? Pošto iste „muke“ imaju i vaši poslovni partneri, klijenti, saradnici ili kupci, eto korisnog načina da se izreklamirate – poklonite im priveske sa logotipom vašeg preduzeća.

Štampa na privescima za ključeve

Privezaka za ključeva ima u raznim modelima i bojama, oblicima i veličinama. Od onih u obliku automobila, srca, kućice, sa znakom marke automobila koji vozite – izbor je zaista širok. Postoje i neobične varijante kao što su privesci za ključeve sa LED lampom ali i sa otvaračem za flaše, jer nikada se ne zna kakvom zgodom to može zatrebati.

Na samim privescima možete odštampati vaš lotogip, eventualno još neki detalj, ali ne bi trebalo preterivati jer je površina mala. Često važi pravilo da je manje – više, odnosno da će vaš privezak efektnije izgledati sa svedenim logotipom vaše firme od recimo, previše podataka za koje nema mesta. 

U dogovoru sa grafičkim dizajnerom odabrane štamparije biće odrađeno idejno rešenje, koje ćete vi pogledati pre ulaska privezaka u štampu, zahtevati određene izmene i korekcije. Kada odobrite, pristupa se štampi, koja je najčešće sito štampa ili laserska gravura. 

Brendirani privezak za ključeve

Privesci mogu biti plastični ili metalni. Sito štampa će se raditi na plastičnim privescima a laserska gravura na metalnim, jer bi se sa njih drugačija vrsta štampe lako skinula. Na ovaj način obezbeđuje se postojanost vašeg logotipa. 

Privesci za ključeve mogu biti i interesantan suvenir, pa tako na njih možete staviti sliku grada u kome živite, ili grada u kome ste bili i koji volite, te pokloniti nekome kome će to biti draga uspomena. 

Pošto ne postoji nijedna osoba koja ne nosi privezak za ključeve, to je zaista sjajna mogućnost da izreklamirate vašu firmu, svoje proizvode i usluge, kako kod proverenih saradnika i kupaca, tako i kod onih potencijalnih, koji bi to tek trebalo da postanu. 

Ovo je ekonomski veoma isplativ način reklamiranja, koji vas predstavlja u svetlu profesionalnosti, ozbiljnosti i posvećenosti poslu, a to je upravo ono što se ceni i priželjkuje u poslovnom svetu.

Brendirani privezak za ključeve

Sito štampa, prosečna cena štampe na privescima za ključeve je od 0, 09 e do 0, 12 evra po komadu a u jednoj boji, za tiraže od 100 do 500 privezaka. Štamparije za tiraže preko 500 komada, nude mogućnost dogovora. Kada je laserska gravura u pitanju, prosečna cena je oko 0, 35 evra po jednom privesku, odnosno po jednoj njegovoj strani. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane