Dodaj firmu

Reklamni rokovnici Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Reklamni rokovnici Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Reklamni rokovnici Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Reklamni rokovnici Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Reklamni rokovnici Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Reklamni rokovnici Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Reklamni rokovnici Line Print štamparija

Line Print štamparija nalazi se na Voždovcu i nudi usluge izrade pečata, graviranja pločica za vrata, kao i usluge sito štampe, digitalne štampe, ofset štampe i štampe na papiru
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Reklamni rokovnici Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Reklamni rokovnici Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Verzal štamparija reklamni rokovnici

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija reklamni rokovnici

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Reklamni rokovnici Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Reklamni rokovnici Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Reklamni rokovnici Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Reklamni rokovnici Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe u originalna rešenja na najrazličitijim materijalima.
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Reklamni rokovnici Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Reklamni rokovnici su odlican poslovni poklon. Neosporna je činjenica da je svakom poslovnom čoveku neophodan rokovnik. Tempo svakodnevnog poslovnog života izuzetno je brz, a ljudski mozak nije kompjuter da memoriše sve potrebne informacije. 

Ponekad se i nešto veoma važno zaboravi, a posledice toga znaju biti kobne. Da se to ne bi dogodilo, praktično je koristiti rokovnik. On će umesto vas uredno memorisati vaše obaveze, planove i dovoljan je samo letimičan pogled na raspored pa da sve sastanke, poslovne ručkove, prijeme, razgovore – držite pod kontrolom. Vi ne želite da bilo šta zaboravite, a rokovnik je vaša druga “poslovna sekretarica“.

Štampa na rokovnicima

Ovako, kako smo opisali vaše razmišljanje, razmišljaju i svi poslovni ljudi, koji su vama poslovni partneri, saradnici, klijenti, kupci... Zbog toga, iskoristite tu mogućnost i na efektan način izreklamirajte vaše preduzeće, tako što ćete ljudima iz poslovnog sveta u kome se krećete pokloniti brendiran rokovnik sa logotipom vaše firme.

Ovako vredan i lep poklon, svakoga dana pred očima vaših poslovnih saradnika, može značiti samo jedno – oni će cele kalendarske godine imati vaše preduzeće na umu. Ne samo što ste pokazali gestom poklanjanja rokovnika profesionalnost i ozbiljnost, već ste na neki način osigurali nastavak saradnje kod vama značajnih partnera. A to je upravo ono što želite, zar ne?

Brendiranje rokovnika

Rokovnici su nezaobilazni artikal svake kancelarije, i pored poklanjanja ljudima sa kojima već radite, rokovnik možete pokloniti i potencijalnim poslovnim partnerima ili kupcima, a takođe možete ih deliti na svim većim skupovima uz kupljene proizvode ili korišćene usluge. 

Rokovnici se nalaze u raznim veličinama i bojama, najčešći format je B5, ali se često koristi i A4, a to je veličina velike sveske, na primer. Podrazumeva se da se na rokovnicima radi suvi žig ili zlatotisak a tamo gde to nije moguće uraditi, odradiće se sito štampa. Prvi put kada naručujete rokovnike potrebno je uraditi kliše (to je kao pečat koji se otiskuje), a svaki sledeći put kada budete brendirali rokovnike koristiće se već izrađeni kliše koji ne morate svakoga puta plaćati. 

Vi uvek možete platiti skupu reklamu na TV-u ili iznajmiti ogroman bilbord u centru grada, ali budite mudri i domišljati: izradom brendiranih rokovnika, uđite u podsvest vaših kupaca i poslovnih partnera, jer će oni 365 dana u godini imati vaš logotip pred svojim očima.

Rokovnici štampa – cena

Štampa na rokovnicima, suvi žig, za tiraže od 30 do 50 komada, 0, 60 evra/kom, preko količine od 50 do 100 rokovnika, prosečna cena od 0, 45e/kom, sve do tiraža preko 100 komada, kada je cena otiskivanja suvog žiga na rokovnike od 0, 20 evra po komadu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane