Dodaj firmu

Reklamni rokovnici su odlican poslovni poklon. Neosporna je činjenica da je svakom poslovnom čoveku neophodan rokovnik. Tempo svakodnevnog poslovnog života izuzetno je brz, a ljudski mozak nije kompjuter da memoriše sve potrebne informacije. 

Ponekad se i nešto veoma važno zaboravi, a posledice toga znaju biti kobne. Da se to ne bi dogodilo, praktično je koristiti rokovnik. On će umesto vas uredno memorisati vaše obaveze, planove i dovoljan je samo letimičan pogled na raspored pa da sve sastanke, poslovne ručkove, prijeme, razgovore – držite pod kontrolom. Vi ne želite da bilo šta zaboravite, a rokovnik je vaša druga “poslovna sekretarica“.

Štampa na rokovnicima

Ovako, kako smo opisali vaše razmišljanje, razmišljaju i svi poslovni ljudi, koji su vama poslovni partneri, saradnici, klijenti, kupci... Zbog toga, iskoristite tu mogućnost i na efektan način izreklamirajte vaše preduzeće, tako što ćete ljudima iz poslovnog sveta u kome se krećete pokloniti brendiran rokovnik sa logotipom vaše firme.

Ovako vredan i lep poklon, svakoga dana pred očima vaših poslovnih saradnika, može značiti samo jedno – oni će cele kalendarske godine imati vaše preduzeće na umu. Ne samo što ste pokazali gestom poklanjanja rokovnika profesionalnost i ozbiljnost, već ste na neki način osigurali nastavak saradnje kod vama značajnih partnera. A to je upravo ono što želite, zar ne?

Brendiranje rokovnika

Rokovnici su nezaobilazni artikal svake kancelarije, i pored poklanjanja ljudima sa kojima već radite, rokovnik možete pokloniti i potencijalnim poslovnim partnerima ili kupcima, a takođe možete ih deliti na svim većim skupovima uz kupljene proizvode ili korišćene usluge. 

Rokovnici se nalaze u raznim veličinama i bojama, najčešći format je B5, ali se često koristi i A4, a to je veličina velike sveske, na primer. Podrazumeva se da se na rokovnicima radi suvi žig ili zlatotisak a tamo gde to nije moguće uraditi, odradiće se sito štampa. Prvi put kada naručujete rokovnike potrebno je uraditi kliše (to je kao pečat koji se otiskuje), a svaki sledeći put kada budete brendirali rokovnike koristiće se već izrađeni kliše koji ne morate svakoga puta plaćati. 

Vi uvek možete platiti skupu reklamu na TV-u ili iznajmiti ogroman bilbord u centru grada, ali budite mudri i domišljati: izradom brendiranih rokovnika, uđite u podsvest vaših kupaca i poslovnih partnera, jer će oni 365 dana u godini imati vaš logotip pred svojim očima.

Rokovnici štampa – cena

Štampa na rokovnicima, suvi žig, za tiraže od 30 do 50 komada, 0, 60 evra/kom, preko količine od 50 do 100 rokovnika, prosečna cena od 0, 45e/kom, sve do tiraža preko 100 komada, kada je cena otiskivanja suvog žiga na rokovnike od 0, 20 evra po komadu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane