Dodaj firmu

Promo pult Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Promo pult Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Promo pult Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Promo pult - AS štamparija

Štamparija za štampu velikih formata u Beogradu. Baneri, folije, plakati, brendiranje izloga
Pročitaj više

Patrijarha Pavla 1, Radiofar
Surčin, Beograd

Promo pult Štamparija Simbol

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija promo pult

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Promo pult Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Promo pult Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Promo pult Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Promo pult Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Promo pult Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Promo pult Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Promo pult Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Promo pult Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru.Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Sta je to promo pult? Kada su u toku sajmovi ili određene prezentacije i promocije, pojavljuje se potreba za promo pultovima na kojima firme predstavljaju svoje proizvode i reklamni materijal, kao što su katalozi, brošure, lifleti i slično.

Da bi promo pult predstavio vaše preduzeće na pravi način, potrebno je da bude urađena i štampa u punom koloru, koja uključuje efektno osmišljen grafički dizajn.

Promo pultovi

Postoje različite vrste pultova za promocije, a šta ćete vi izabrati zavisi od vaših afiniteta i potreba. 

Na primer, u ponudi postoje aluminijumski četvrtasti pultovi, koji su veoma lagani, rasklopivi i pri tome cena im je vrlo pristupačna. 

Možete odabrati polukružne prezentacijske pultove, koji su izuzetno lepog dizajna, a njihove osnovne karakteristike su da su montažno-demontažni.

Tu su i pultovi inovativnog dizajna, ako želite na taj način da impresionirate svoje poslovne partnere, kupce i klijente, pa bi zanimljiv izbor bio pult koji ima efektnu svetleću reklamu. Svakako ćete biti primećeni na ovaj način, a uz to pult je veoma zgodan za rebrendiranje, što bi značilo da štampa koja je u punom koloru po potrebi se može stavljati i skidati. Ovu vrstu promo pultova odlikuje velika nosivost i izuzetna stabilnost, a svoju primenu će naći prilikom promocija koje se održavaju u zatvorenom prostoru. 

Neki modeli pultova sa svetlećom reklamom nisu rasklopivi, pa im je potrebno nešto veće vozilo za transport, poput pick up-a, a teški su oko 15 kilograma. Ovakav pult nije preporučljiv za spoljašnju upotrebu, odnosno kada su loše vremenske prilike i padavine, a sve iz razloga što ima električno napajanje i gornja ploča je od drveta.

Pult za promocije

Možda vas zanima više detalja oko brendiranja pultova za promocije. Štampa se radi na PVC foliji, u punom koloru. Kod pultova koji se koriste pri prezentacijama na otvorenom, PVC folija se ni na koji način neće oštetiti, usled jakog sunca ili kiše. 

Postoji i mogućnost porudžbine pulta bez štampe, ili takozvanog blanko pulta. Poslovni ljudi neobično vole praktičnost promotivnih pultova jer ih krasi izuzetna mobilnost, brza montaža i demontaža, (za šta je potrebno svega nekoliko minuta), a pored toga i laka prenosivost jer su teški oko 5 kg.

Ovakav pult za promocije može da stane u gepek automobila, a iako tako lagan on poseduje dobru nosivost, odnosno unutrašnja stalaža nosi oko 5 kg, i isto toliko i gornja ploča. 

U veoma kratkom vremenu pult će se naći u prostorijama vaše firme, odnosno reč je o samo 24 časa od trenutka kada odobrite rešenje za štampu. Grafički dizajneri će po vašim željama odraditi reklamu, a u svakom trenutku su raspoloženi da sugerišu kako da vaš pult izgleda što atraktivnije. Tek kada odobrite grafičko rešenje, ono ulazi u štampu. 

Cena koja vam bude prikazana, uključuje i grafički dizajn i štampu u punom koloru. 

Predstavite sebe i svoju firmu na najbolji mogući način, izborom modernih i atraktivnih pultova za promocije, i nikada nemojte smetnuti sa uma da od prvog vizuelnog utiska često zavisi kakvo će mišljenje poslovni partneri imati o vama, te da li će doći do sklapanja unosnih poslova i potpisivanja novih ugovora. 

Promo pult – cena:

Pult za promociju možete pronaći po cenama od 100 do 220 evra, u zavisnosti od modela i karakteristika, kao što je osvetljeni pult, opisan u tekstu iznad. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane