Dodaj firmu

Baner Štamparija Simbol

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija baner

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Baner Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Baner Izrada svetlećih reklama Beograd

Izrada svetlećih reklama Beograd vrši izradu, montažu, popravku i servis svih vrsta svetlećih reklama
Pročitaj više

Vojvođanska 383b
Surčin, Beograd

Baner Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Baner Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Baner Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje.
Pročitaj više


Beograd

Baner Reclamare

Reclamare doo se nalazi u Beogradu u ulici Gospodar Jovana 44. Firma za grafički dizajn i vizuelne komunikacije: izrada svetlecih reklama, digitalna stampa, brendiranje vozila, table za firme, 3d reklame
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 44
Stari grad, Beograd

Sta je to baner? Baviti se bilo kojim poslom, a pri tome se ne reklamirati, značilo bi gotovo sigurnu finansijsku propast. Dobro osmišljena marketinška kampanja, uvek ima za cilj da animira nove kupce proizvoda ili korisnike usluga, čime se širi poslovanje firme, a prihodi rastu.

Ipak, smisao svake reklame jeste da ona vrati novac koji je u nju uložen, pri čemu stvara još i veliku dodatnu zaradu. Tek tada se može reći da je akcija reklamiranja bila uspešna, a da biste to postigli, postoji mnogo načina.

Jedan od njih je i izrada reklamnih svetlećih banera.

Reklamni baneri

Postoje baneri koji svetle ali i takozvani roll up baneri. Oni su idealni kada želite da predstavite svoje proizvode na određenoj promociji, na primer, i to na veoma efikasan i jednostavan način. 

Sama konstrukcija je izuzetno stabilna i postojana, a štampa je na eko solventnoj bazi, UV i vodootporna, što sve roll up banere čini prikladnim za reklamiranje u unutrašnjem, ali i spoljašnjem prostoru.

Postoje i drugačiji baneri, oni koji će zasvetleti u svom punom sjaju, i tada govorimo o banner light reklamama. U pitanju su svetleći displeji velikih dimenzija.

Svetleći baner

Živimo u vremenu elektronske komunikacije, a slobodno možemo reći i u dobu kada su svetleće reklame sve popularnije. Svetleći baneri predstavljaju posebne reklame koje su izuzetno velikih dimenzija.

Ako se pitate u čemu je glavna prednost ovakvog vida reklamiranja, reći ćemo da baneri omogućuju veliku reklamnu površinu. A to nikako nije zanemarljivo. 

Ukoliko se odlučite da za potrebe svoje firme izradite svetleći baner, možete birati između različitih oblika i dimenzija. Za šta ćete se odlučiti, zavisi od vaših želja i potreba. 

Postupak izrade svetlećih banera je takav da se na aluminijumsku konstrukciju zateže štampano PVC backlight platno, i to u jednom komadu. Osvetljenje se nalazi sa unutrašnje strane i u pitanju je fluo rasveta.

Na ovaj način se može izraditi više reklamnih elemenata, kao što su na primer, 3D slova velikih dimenzija, svetleći displeji, totemi i slično.

Baneri – iskustva

Ponekad se vlasnici firmi brinu da li će svetleća reklama trošiti puno električne energije. Istina je da su ovakve reklame veoma mali potrošači, a pri tome imaju izuzetno dug vek trajanja, pri čemu dodatno održavanje nije potrebno.

Dakle, pošto uložite novac u izradu svetlećeg reklamnog banera, sve što vam preostaje jeste da ubirate plodove pozitivnog utiska koji on stvara kod vaših novih kupaca proizvoda i korisnika usluga. 

Čak i neko ko se prvi put zadesio u vašem objektu, zahvaljujući svetlećem baneru, stvoriće ispravno mišljenje da ste vi osoba koja ozbiljno vodi svoj biznis, vodeći računa o svim detaljima. Svetleći baner je taj mali – veliki detalj, ali neosporno veoma važan, u stvaranju profesionalnog poslovnog imidža.

Baner – cena:

Koliko ćete platiti reklamni svetleći baner, zavisi od više činilaca, kao što je veličina samog banera, materijal od koga je izrađen, i razne druge karakteristike. Ipak, navešćemo neke prosečne cene koje se kreću od 150 do 250 evra po kvadratnom metru i naviše, što sve zavisi od vaših potreba i želja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane