Digital Art Company

  • 8
5.00 | 11 ocena

O nama - DIGITAL ART COMPANY


Firma "Digital Art Company" osnovana je 2005. godine. U centru Beograda, na adresi Vojvode Milenka 48 nalazi se naš studio. Porodica Milićević u čijem je vlasništvu ova štamparija iza sebe ima preko 60 godina porodične tradicije i iskustva usko povezanih sa grafičkim poslovima. Osnovna delatnost štamparije "Digital Art Company" ogledala se u digitalnoj štampi i pripremi, medjutim kako bi udovoljili zahtevima tržišta i svojim cenjenim klijentima proširujemo svoju ponudu najrazličitijim uslugama grafičke struke.

Kvalitetu štampe i uvek jedinstvenim idejama kada je ista u pitanju doprinosi znanje i višegodišnji rad kom pristupamo vrlo odgovorno. Konstantnim usavršavenjem, inovacijama i praćenjem trendova kada je reč o grafičkom dizajnu, štampi i uslugama uspevamo da zadržimo stečeno poštovanje svojih klijenata.

"Digital Art Company" nudi Vam sledeće usluge:

  • - digitalnu štampu
  • - ofset štampu
  • - grafički dizajn
  • - pripremu za štampu

Upotrebom najsavremenije tehnologije štamparija "Digital Art Company" pruža Vam usluge dizajna, pripreme za štampu i najpovoljnije profesionalne ofset štampe u Beogradu.

Digitalna štampa ogleda se u brzoj i kvlitetnoj izradi različitih tiraža (malih i srednjih) u kratkom vremenskom periodu.

Digitalnom štampom dobija se mnogo kvalitetniji otisak u odnosu na drugačije vidove štampe. Štamparija "Digital Art Company" pruža Vam mogućnost sjajne i mat štampe gramaže od 60-300g/m2.

Ofset štampa je standardni vid štampe odnosno komercionalni oblik koji je u upotrebi od davne 1903. godine. Iako vrlo stari način štampanja, zbog svojih karakteristika ofset štampa se i danas koristi u velikom broju slučajeva.

Grafički dizajn predstavlja oblast koju smo poverili našim diplomiranim grafičkim dizajnerima koji za Vas pronalaze različita grafička rešenja usko povezana sa izradom kataloga, brošura, flajera, vizit karti, cenovnika, nalepnica, pozivnica i drugog reklamnog materijala. Visko obrazovani stručni kadar veoma brzo i lako završiće za Vas sve poslove po pitanju grafičkog dizajna, ofset štampe i digitalne štampe.

Svojim klijentima nudimo profesionalnu pripremu za štampu kao i probni otisak.

Najjeftinije vizit karte, flajeri i ofset štampa vrhunskog kvaliteta na Vaše veliko zadovoljstvo dostupni su Vam u našoj štampariji "Digital Art Company".

Najpovoljnija štampa u gradu i grafički dizajn očekuju Vas kod nas. Vaša štamparija "Digital Art Company" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.06.2018 03:18
Stefan Jovicic

Ukoliko vam je potrebna izrada vizit karti,flajera kao i drugih vrsta reklamnog materijala sa zadovoljstvom bih preporucio Digital Art Company,stampariju koja se nalazi u Beogradu. Pored kvalitetne izrade cene su im jako povoljne tako da su za svaku preporuku.

29.05.2018 10:44
Zoran Petrusic

Sve pohvale za stampariju Digital Art Company u Beogradu. Povoljne i pristupacne cene,kvalitetna izrada reklamnog materijala.

20.04.2018 09:16
Ana Jakovljevic

Digital Art Company se nalazi u samom centru Beograda. Njihovo dugogodisnje iskustvo u ofset,digitalnoj stapariji i grafickom dizajnu nesebicno dele sa svojim korisnicima. Nude vam usluge dizajnera,propremu za stamanje i najpovoljnije ofset stampe u Beogradu.Sve na jednom mestum. Potrazite ih!

23.07.2013 04:57
veljko

koliko su vam flajeri u obostranom koloru i koja je minimalna kolicina za porudzbinu kod Digital Art Company

23.05.2013 02:53
aca

koliko su vam jednobojne vizit karte bez plastifikicaje i da li Digital Art Company nudi i plastificirane?

24.04.2013 01:56
jova

Digital Art Company je stvarno sam vrh ponude kada su u pitanju stamparije Beograd.

26.03.2013 03:41
milan

Digital Art Company mislim da su vam stvarno najpovoljniji flajeri od svih drugih stamparija Beograd

04.03.2013 04:01
dejan

Digital Art Company koliko kosta ofset stampa vase stamparije.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Digital Art Company
  • Digital Art Company,
  • Digital Art Company Beograd,
  • Digital Art Company radno vreme,
  • digitalna stampa,
  • graficki dizajn Beograd