Fotokopirnica Servis Dragan

5.0 | 10 ocena
Ulica: Prote Mateje 72
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Fotokopirnica Servis Dragan
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.servisdragan.co.rs

O nama

 

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0, 90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još puno toga – sve na jednom mestu.

Fotokopirnica Servis Dragan osnovana je 1997. godine i nalazi se na dve lokacije u samom centru Beograda. Naša savremeno opremljena kopirnica nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampanja, skeniranja i koričenja. Ukoliko želite da iznenadite dragu osobu originalnim poklonom nudimo usluge štampe na majicama do A4 formata, a možete štampati i slike i tekst.

Fotokopirnica Servis Dragan nudi Vam sledeće usluge:

 •  - fotokopiranje crno-belo i kolor laser do A3++
 •  - digitalno štampanje crno-belo i kolor
 •  - plotovanje
 •  - razne vrste koričenja
 •  - servis fotokopir-aparata, štampača i druge biroopreme
 •  - punjenje i dopuna ink-jet i laserskih kertridža
 •  - štampa na majicama
 •  - izrada vizit karti
 •  - plotovanje na kanvasu/platnu


Zahvaljujući profesionalnim digitalnim mašinama, kod nas možete odštampati Vaš diplomski, master, seminarski ili doktorski rad, kao i bilo koji drugi dokument, brzo, lako i jednostavno. Štampamo u visokoj rezoluciji (600-2400 dpi) do A3++ formata (330x480mm), a u ponudi imamo papire različitih gramaža: papir, sjajni papir, kunstdruk, samolepljivi papir (muflon), termofolija. Ukoliko Vam je potreban specifičan format papira vršimo uslugu opsecanja materijala na željeni format na električnom nožu.

Koprinica Servis Dragan vrši i usluge fotokopiranja svih formata na najsavremenijim aparatima koji postižu visok kvalitet kopije. Maksimalna veličina originala je A3, a otisak možemo preneti na papire različitih gramaža ili samolepljivi papir (muflon). Odštampani ili iskopirani materijal, kod nas možete ukoričiti na neki od sledećih načina: plastično i žičano spiralno koričenje, meki povez i tvrdi povez.

U fotokopirnici Servis Dragan imate priliku da realizujete štampu velikih formata, bez obzira na to da li je u pitanju štampa u boji ili crno bela. Štampu linijskih crteža vršimo pri visokoj rezoluciji maksimalne širine 1600mm i neograničene dužine, na 80 gramskom ili paus papiru različitih širina. Ukoliko Vam je potrebno arhiviranje ili umnožavanje projekata, stojimo Vam na raspolaganju sa našim skenerom za velike formate.

Kopije su verne originalima, a skenirani materijal možemo sačuvati u formatu koji Vama najviše odgovara (pdf, jpg, tiff, bmp). Kako bi proces bio kompletan, vršimo savijanje crteža na A3 ili A4 format, kao i ojačavanje većih crteža kartonom visoke gramaže. Takođe, nudimo pakovanje crteža u košuljice, fascikle ili registratore, po Vašoj želji.

U asortimanu usluga kopirnice Servis Dragan nalazi se i servisiranje fotokopir-aparata, štampača, fax-aparata i ostale opreme vodećih svetskih proizvođača: CANON, RICOH, NASHUATEC, HEWLETT PACKARD, XEROX, SAMSUNG, LEXMARK... Sa željom da Vam olakšamo rad u kancelariji ili kući vršimo redovan servis aparata koji se obavlja na Vašoj adresi, tako da ne morate brinuti o prebacivanju aparata do servisa. Prilikom redovnog servisa aparat se čist, sređuje, proveravaju se svi njegovi vitalni delovi, a, po potrebi, se zamenjuju dotrajali delovi. Takođe, vršimo dopunu ink-jet i laserskih kertridža, po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Vršimo štampu na majicama, štampu flajera, vizit karti, postera, i još toga. Pozovite i pitajte nas!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 09-16h

Fotokopirnica Servis Dragan nalazi se na dve lokacije u samom centru grada:

 •     Prote Mateje 72, preko puta Pravnog fakulteta
 •  
 • - Resavska 35, preko puta Beograđanke
   
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ilija Radovic
  24.03.2017 11:39

  Zahvaljujuci profesionalnim digitalnim masinama,kod njih mozete odstampati vas diplomski,master,seminarski ili doktorski rad,kao i bilo koji drugi dokument,brzo, lako i jednostavno.Stampaju u visokoj rezoluciji.

  Firme u blizini

  Fotokopirnica Fotocopy - Centar, Pozeska 118a, Šćerbinova 6, Čukarica, Beograd
  Fotokopirnica Copy centar Akademija, Kraljice Natalije 43, Stari grad, Beograd
  Fotokopirnica Print Stop, Vojvode Stepe 71, lok 2, Voždovac, Beograd
  Fotokopiranje Dis Kopi, Mlatisumina 4, Vračar, Beograd
  Kopirnica ARENA, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68, Novi Beograd, Beograd
  Fotokopirnica Black and White Copy, Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29, Palilula, Beograd
  Antika fotokopirnice, Pariske Komune 35, Studentska 45, Novi Beograd, Beograd
  KUP copy centar fotokopirnica, Cara Nikolaja II 46, Ruzveltova 14, Vračar, Beograd
  Fotokopirnica Tifo, Kneza Milosa 67, Savski venac, Beograd
  MG stil - Fotokopiranje, Pop Lukina 3, Stari grad, Beograd