Dodaj firmu

Lasersko i CNC graviranje Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija lasersko i CNC graviranje

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Boulevard Key Pečatorezac

Pečatorezačka radnja “Boulevard Key” nalazi se u Beogradu. Brza i precizna izrada svih vrsta pečata, standardnih, okruglih, pravougaonih, datumara. Mogućnost slanja rešenja iz APR-a na mail i efikasne izrade pečata dok stignete do naše radn...
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 218
Zvezdara, Beograd

Lasersko i CNC graviranje MG stil

MG STIL nalazi se u Beogradu. Bavi se izradom svih vrsta pečata za preduzetnike i druga pravna lica kojima je neophodan pečat prilikom registracije firme.
Pročitaj više

Pop Lukina 3
Stari grad, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Line Print

Line Print štamparija pored različitih tehnika štampe radi izradi pečata okruglog i pravougonog oblika
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Izrada DTG štampača i lasera za sečenje i graviranje MNM Partner

MNM Partner se bavi izradom radnih periferija za računare kao što su DTG printeri i laseri za sečenje i graviranje. U ponudi je DTG-printer za štampu na belom, tamnom i crnom tekstilu. Izrađujemo lasere za sečenje i graviranje i dimenzijama ...
Pročitaj više


Beograd

CRAFT CENTAR CNC I LASERSKO GRAVIRANJE I SEČENJE

Naša specijalnost je dizajniranje, projektovanje, uslužno sečene i graviranje, izrada prototipa, reklamnih i POSM proizvoda, sređivanje enterijera i Retail prodajnih jedinica, izrada unikatnog nameštaja od punog drveta, razvoj start-up projek...
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 49 (preko puta Sajma)
Savski venac, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Anduja štamparija

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 10
Zvezdara, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Alveto Značke plakete

Porodična firma Alveto od 1986. godine bavi se ručnom izradom širokog asortimana proizvoda metalne galanterije. Svi proizvodi se izrađuju najsavremenijom CAD-CAM tehnologijom na CNC mašinama, a finalni izgled im daju vešte ruke naših umetni...
Pročitaj više

Severni bulevar 6
Zvezdara, Beograd

Hermes Servis fiskalnih kasa i laserskih štampača

Hermes servis fiskalnih kasa i laserskih štampača Vama na usluzi šest dana u nedelji, u ulici Venizelosovoj 60, Beograd
Pročitaj više

Venizelosova 60
Stari grad, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporu...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Promo logo izrada pečata, lasersko i CNC graviranje

Ovlašćeni pečatorezac izrađuje pečate i štambilje za preduztenike, privredna društva, lekare, advokate i druga lica u Beogradu.
Pročitaj više

Bežanijski zimovnik 1A
Novi Beograd, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Lasersko i CNC graviranje MGN

MGN pečatorezac i izrada ključeva nudi Vam sve za Vaše preduzeće na jednom mestu. Bilo da Vam je potreban pečat, lasersko i CNC graviranje, izrada reklama, piktograma i reklamnog materijala, posetite nas i izaberite najbolje proizvode. Tak...
Pročitaj više

Ustanička 128b, (lok.17)
Voždovac, Beograd

Lasersko i CNC graviranje Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Lasersko i CNC graviranje je jako zanimljivo. Pokloniti dragoj osobi skupocenu olovku ili penkalo, sa ugravirenim natpisom – to je već nešto posebno što se čuva celoga života.

Laser za graviranje i markiranje koristi fotonski zrak koji u svom fokusu snažnom energijom topi i isparava slojeve raznih materijala. Kontrolom energetskih parametara kao i brojem prolaza laserskog zraka može se kontrolisati dubina i nijansa gravirane površine.

Lasersko graviranje na metalu

Prednost lasera jeste u velikoj koncentraciji energije. Tehnologija laserskog optičkog kabla nudi veliki izbor mogućnosti za rad na metalnim i nemetalnim površinama. Takav posao biće odrađen pouzdano, brzo i precizno. 

Laserski zrak je oštar, i zbog te osobine, gravure laserom su visoke rezolucije, čiste i oštre bez obzira na podlogu. Visok kvalitet ove tehnike omogućava primenu lasera kod osetljivih obeležavanja, sečenja metalnih folija, poliranja ravnih površina i slično.

Princip manipulacije lasera je kao sa štampačem, odnosno importuje se zadatak, to može biti grafika, slika ili tekst, potom se zadaju parametri – veličina, esktenzija, režim, intenzitet, i pristupa se graviranju. Koliko će vremena biti utrošeno, zavisi od površine, dubine i finoće. 

Lasersko graviranje metalne hemijske olovke

Lasersko graviranje omogućava da se na različitim proizvodima napravi trajni otisak vašeg znaka, logotipa, poruke ili naziva. Tehnika laserskog graviranja idealna je za metalne hemijske olovke, jer bi se svaka druga vrsta štampe, kao što je tampon ili sito štampa, sa njih vremenom skinula. Lasersko graviranje omogućava dugovečnost vaše reklame. 

Lasersko graviranje šnale od kaiša

Laserska gravura kao tehnika je pogodna za otisak na raznim vrstama metalnih predmeta od kojih su najčešće eksploatisani privesci, kopče za kaiš, šnale, kao i mnogi drugi predmeti koji mogu poslužiti u marketinške svrhe iz razloga što predstavljaju odličan reklamni materijal. 

Lasersko graviranje sata

Sat je zaista divan poklon, na primer, za pet ili deset godina vernosti nekoj kompaniji. Međutim, bez posvete taj dar nije kompletan, iz tog razloga mora se uraditi laserska gravura. Na ovakav način utisnuta poruka na poleđini sata, omogućuje primaocu poklona da isti može čuvati večito, te ponosno pokazivati i svojim praunucima, upravo iz razloga dugovečnosti laserske gravure.

Lasersko graviranje – cena:

Lasersko graviranje na metalnim olovkama od 0, 22 evra po komadu, dok je na primer za priveske cena 0, 35 evra/kom, odnosno graviranje jedne strane. Za veće količine štamparije odobravaju određene popuste.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane