Dodaj firmu

Novogodišnje čestitke Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Novogodišnje čestitke Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija novogodisnje cestitke

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija novogodisnje cestitke

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Novogodišnje čestitke Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Novogodišnje čestitke Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Novogodišnje čestitke Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Novogodišnje čestitke Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Novogodišnje čestitke Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Novogodišnje čestitke Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Sunce na tufne

Za sve vas koji želite da dragim osobama poklonite nešto unikatno, kreativni kutak Sunce na tufne je pravo mesto za vas. U našoj ponudi se nalaze posteljine za bebe, dekorativni jastuci za decu i odrasle, vezene čestitke, haljinice za devojčice, setovi za krštenje i poklon setovi.
Pročitaj više

Vojvode Stepe bb
Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Novogodišnje čestitke Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štamparija Kolorton

Savski nasip 11a
Novi Beograd, Beograd

Doba Nove godine i Božićnih praznika svakako je vreme darivanja i primanja poklona, znakova ljubavi i pažnje, poštovanja, a jedan od simbola duha praznika, svakako su i novogodisnje cestitke.

U savremenom poslovanju, novogodišnje čestitke su jako bitan element i detalj. Možete poslati cirkularni e mail poruku svim svojim poslovnim partnerima, ali da li se slažete sa nama da na taj način oni ne bi bili ispoštovani na pravi način?

Ako sa našim poslovnim saradnicima radimo tokom čitave kalendarske godine, na obostrano zadovoljstvo i finansijsku korist, svakako je red da im pošaljemo novogodišnju čestitku kao znak poštovanja. 

Čestitke za Novu godinu

Kada ih šaljete vašim poslovnim partnerima, klijentima, kupcima, čestitke za Novu godinu morate personalizovati, što znači direktno se obratiti samo primaocu. Ovi gestom ćete pobuditi osećaj pripadnosti i poštovanja nakon rezultata postignutih u tekućoj godini. 

Pravu stvar ćete učiniti ako odštampate u izabranoj štampariji određen broj čestitiki koji vam je potreban, ali da sve bude unikatno, u smislu grafičkog dizajna. Sa unutrašnje strane biće ostavljen prostor, gde ćete vi svojim rukopisom, napisati najlepše želje i potpisati se. 

Novogodišnju čestitku prati i prikladna koverta, koja na sebi ima uštampan logotip vašeg preduzeća.

Ovakve čestitke za Novu godinu, upućene svakom ponaosob, poštom, i ručno ispisane, svakako imaju daleko veću težinu i izraz poštovanja i korektnosti u odnosu na cirukularne e mail čestitke koje su u poslednje vreme jako popularne.

Isto važi i kada šaljete novogodišnje čestitke svojim rođacima, prijateljima, kolegama... Svako voli nešto jedinstveno, pažljivo odabrano i osmišljeno. Ovo su mali gestovi pažnje i ljubavi koji vašim najbližim osobama jako puno znače. 

Razmislite i sami koliko je velika razlika. Naći novogodišnju čestitku u poštanskom sandučetu, adresiranu baš na vas, ukrašenu lepim dizajnom i pažljivim rukopisom, ili kada dobijete čestitku putem mejla, koja ima neku kradenu grafiku sa interneta, koju prati neki tekst lepih želja koji je kopiran bar hiljadu puta. 

U ovom drugom slučaju, svakako se nećete osećati nimalo posebnim, a kada primite čestitku iz prvog primera, svakako će utisak o pošiljaocu biti veoma pozitivan i prijatan.

Novogodišnje čestitke – cena:

Prosečna cena po komadu je od 0, 65 evra do 1, 5 evra. Ukoliko uzimate veće tiraže, onda se cene kreću u rasponu od 0, 20 evra po čestitki za količinu od 250 čestitki, plus 35 evra za svaku sledeću boju. Za tiraž od 500 novogodišnjih čestitki, potrebno je izdvojiti po 0, 15 evra po čestitki, plus 45 evra za svaku sledeću boju. Ukoliko vam je potrebno 1000 čestitki za Novu godinu, potrebno je platiti 0, 10 evra po jednoj čestitki, plus 50 evra za svaku narednu boju.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane