Dodaj firmu

Verzal štamparija USB flash memorija

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

USB flash memorija Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

USB flash memorija Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Konovo – Prodaja računara i računarske opreme

Kompanija Konovo nalazi se na Čukarici. Nudi kompletnu uslugu prodaje, servisa laptopova kao i računarske opreme.
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 134
Čukarica, Beograd

USB flash memorija Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

USB flash memorija Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

USB flash memorija Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Za sam početak našeg teksta, hajde da se pozabavimo sa time sta je to USB flash memorija. Reč je o medijumu za skladištenje digitalnih podataka, baziranom na fleš memoriji NAND tipa i opremljenim USB priključkom.

USB

Uz pomoć ovog priključka, spoljna memorijska jedinica može da komunicira sa računarom ili nekim drugim uređajem. Postoje različite vrste i tipovi USB-a, pa ćemo u našem tekstu objasniti najznačajnije.

USB fleš

Možda niste znali, ali USB postoji od 1998. godine, kada je razvijen od strane korporacije IBM. USB je u stvari pandan nekadašnjim a sada zaboravljenim disketama, CD i DVD diskovima. Velika prednost USB-a je u tome što je od navedenih medija dosta jednostavniji za upotrebu.

USB memorija

USB memorije mogu da razviju različite brzine u prenošenju podataka, tako da danas možete da kupite veličine od 128 MB do 2 TB i više.

Kapacitet USB memorije 4 GB

Memoriju, odnosno, veličinu memorijskog prostora, birate prema svojim potrebama. Za jednostavne tekstualne sadržaje, može vam biti dovoljan USB od 4 GB.

USB memorija 8 GB

Ovaj uređaj za svoj rad koristi kao izvor energije napajanje koje se dobija preko USB konektora.

USB memorija 16 GB

Verovatno je najjednostavnije staviti USB u džep, i priključiti se na nečiji računar sa koga treba da skinemo određene podatke i fajlove – tekstove, slike, igrice... U upotrebi ćemo često zateći memoriju od 16 GB.

USB 32 GB

Što je veći memorijski prostor, tako raste i cena USB uređaja, što znači da su oni od 4 GB ujedno i najjeftniji.

USB 64 GB

USB memorije možete da poručite i online, pošto prodavnice kompjuterske opreme imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije. Za svaki artikal je navedeno kakve su mu karakteristike i prikazana je cena. Cene je moguće uporediti, kao i performanse, tako da ćete izabrati tačno onakav proizvod koji odgovara vašim potrebama i zahtevima

USB 128 GB

U zavisnosti od cene, i od firme kod koje nabavljate USB memoriju, raspitajte se da li je dostava besplatna ili se plaća.

Reklamni USB

Zbog čega ne biste na USB memoriji postavili logo vaše firme, a onda tu praktičnu stvar poklonili nekome? USB nije flajer koji se baca, već praktična stvar koja ima svoju upotrebnu vrednost. Vaš poslovni partner, kupac ili saradnik, kada god bude koristio USB, imaće logo vašeg preduzeća pred očima.

Štampa na USB

Firme koje rade reklamu na USB-u, pored grafičkog rešenja, odradiće i štampu. Obično se radi o tehnici tampon štampe.

USB fleš memorija – cena:

Cene variraju u zavisnosti pre svega, od memorijskog prostora na USB-u, kao i od brzine prenosa podataka. Nije svejedno da li je USB od 4 GB ili od 2 TB. U tom smislu, cene se kreću od oko hiljadu dinara do 18 000 dinara za USB od 64 GB. Naravno, što su bolje performanse, cena raste i stiže i do preko 100 000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, savetujemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane