Dodaj firmu

Štampanje bilborda Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Štampanje bilborda Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Štampanje bilborda Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija stampanje bilborda

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Štampanje bilborda Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Štampanje bilborda Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Štampanje bilborda Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Štampanje bilborda Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Štampanje bilborda Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Štampanje bilborda Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Štampanje bilborda Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Štampanje bilborda Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru.Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Digitalna stamparija Copy Studio

Kumanovska 2
Vračar, Beograd

Štampa velikih i malih formata AS štamparija

Štampa velikih i malih formata samo je jedna od mnogobrojnih kvalitetnih usluga AS štamparije koja se nalazi na Banovom brdu.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Kako se radi stampanje bilborda? Bilbord je vrlo efektna reklama koju viđamo svaki dan u gradu. Izložen na prometnom mestu, sa atraktivnim grafičkim dizajnom i domišljatom porukom koju šalje, zasigurno će privući poglede svih prolaznika. Mnogi od njih odlučiće se za proizvod ili uslugu koju vaša reklama na bilbordu preporučuje.

Štampa bilborda

Ovo je zapravo, štampa velikih formata. Putem bilborda komuniciraju tržište i potrošači. Bilbordi mogu biti prosvetljeni ili osvetljeni i u zavisnosti od toga štampa se radi na frontlitu, backlitu, bluebacku ili PVC foliji. Ovo je takozvano outdoor reklamiranje, odnosno reklamiranje na javnim mestima.

Najčešća dimenzija bilborda je 4 x 3 metara. Oni se štampaju digitalnom solventnom štampom koja je i namenjena za spoljašnju upotrebu. Istaći ćemo trajnost, koja se ogleda kroz otpornost na UV zrake i atmosferske uticaje (kiša, sneg, vetar...). 

Nešto što profesionalci preporučuju jeste da pre štampe bilborda dobro proučite lokaciju na kojoj će biti postavljen kao i svoje tržište, a sve iz razloga jer je količina informacija na bilbordu praktično neograničena. U zavisnosti od toga koliko će vaša reklama na bilbordu trajati, stručna lica u štampariji će vas posavetovati koji materijal da se koristi za štampu.

Izrada bilborda – iskustva

Izrada bilborda se vrši na različitim vrstama medija za štampu velikog formata. Grafički dizajneri će vas posavetovati da sa svake strane bilborda ostane po 20 cm slobodnog prostora, iz prostog razloga što taj deo površine nije uočljiv za ljudsko oko kao centar bilborda. Na ovaj način i estetski kriterijumi biće zadovoljeni. 

Bilbordi se mogu lepiti i na zidove vašeg stambenog ili poslovnog prostora, čime će upotpuniti i obogatiti radnu atmosferu. Spomenućemo Blueback papir, koji je prepoznatljiv zbog svoje plave pozadine i pogodan je jer sprečava kvašenje, lepljenje i savijanje, dok njegova podloga sprečava preslikavanje aplikacije na naličje. Ovakvu vrstu papira često ćete susresti pri spoljašnjim i unutrašnjim namenama. 

Ako želite da vaš bilbord bude dobro viđen i danju i noću, pravo rešenje je Citylight papir i on čini neophodnu sekvencu bilborda u urbanim sredinama. Takav papir je izdržljiv, maksimalno prilagođen štampi, izuzetno stabilan, poseduje postojanu upregnutost kao i odličnu refleksiju.

Pripremu za štampu odradiće grafički dizajneri odabrene štamparije, po vašim željama. Rezolucija mora biti dovoljno visoka, od 20 dpi do 150 dpi, a u zavisnosti od razdaljine. 

Osnovna svrha bilborda jeste da nikoga ne ostavi ravnodušnim, stoga budite hrabri i isprobajte najoriginanalnije ideje, čime će uspeh vaše reklame biti zagarantovan.

Štampanje bilborda – cena

Cene štampe bilborda se kreću od 12 evra po metru kvadratnom za bilbord formata do 5 m2, zatim za veličinu do 11 do 15 m2, 8 evra po metru kvadratnom – cene važe kada se radi na PVC foliji.

Za štampu na Blueback papiru, za veličinu štampe od 1 do 5 m2, cena po m2 je 7 evra, od 16 do 25 m2, cena od 4 evra po metru kvadratnom i za velike bilborde, preko 20 i više m2, cena po jednom metru je 3 evra. 

Bilbord je potrebno montirati i zalepiti, cena za to se kreće od 2-3 evra po kvadratnom metru.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane