Dodaj firmu

Vizit karte Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Vizit karte Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Vizit karte Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija vizit karte

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija vizit karte

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Mazalo štamparija vizit karte

Štamparija na Kotežu, radi štampu na majicama, duksevima, šoljama, flajerima, vizit kartama. Sito štampa, DTF, DTG štampa, sublimacija.
Pročitaj više

Boljetinska 21, Kotež
Borča, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Vizit karte Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Vizit karte Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Vizit karte Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Vizit karte Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Vizit karte Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Vizit karte Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Vizit karte Go Print Štamparija

Ukoliko želite da Vaša kompanija ili brend budu predstavljeni na najbolji mogući način, izaberite štampariju Go Print iz Zemuna. Domen našeg rada obuhvata digitalnu štampu na različitim materijalima, štampu velikog formata, kao i grafičke usluge.
Pročitaj više

Ugrinovačka 15
Zemun, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporuku na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Vizit karte Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Vizit karte Skener studio Lazić

Tuzlanska 29
Rakovica, Beograd

Vizit karte Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

MB7 Office - kancelarijski materijal i oprema

Opremite Vašu kancelariju po najvišim standardima, izaberite firmu MB7 Office. Sa željom da kupcima ponudimo samo vrhunski kvalitet, u našoj ponudi nalaze se proizvodi vodećih svetskih brendova koji će Vam olakšati svakodnevno obavljanje poslova.
Pročitaj više

Gandijeva 130v, lokal 7
Novi Beograd, Beograd

Vizit karte Copy centar Index

Fotokopirnica Copy centar Index nalazi se na Novom Beogradu i nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampe i dizajna. U našem radu koristimo savremene mašine što nam omogućava da na sve Vaše zahteve odgovorimo u najkraćem mogućem roku
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

Da li postoji neko, ko se bavi nekim poslom, bilo kojim, a da nema svoje vizit karte? Bez obzira da li ste pekar, automehaničar, menadžer, frizer, direktor velike kompanije, raznosač pica ili sekretarica – vizit kartu morate imati. Zašto? Jednostavno – to je odlika poslovnosti i ozbiljnosti. Vizit karta je vaša druga „lična karta“.

Štampanje vizit karti

O.K, odlučili ste da izradite vizit karte. Ali, nemate ideju kako bi one trebalo da izgledaju. To nije ništa strašno, jer štamparije uglavnom nude besplatnu uslugu grafičkog dizajna ukoliko se odlučite da štampate vizit karte kod njih. 

Grafički dizajneri ponudiće vam nekoliko opcija kako bi vaše vizit karte mogle izgledati, a vi ćete se odlučiti za varijantu koja vam se učini najlepšom, najatraktivnijom i najefektnijom. 

Klasične vizit karte obično se rade na 300 – 350 gramskom kunstdruku, sa prednje strane su rađene u punom koloru, a sa zadnje obično je crno-bela varijanta. Lice vizit karte je sa plastifikacijom, koja može biti mat ili sjajna, a leđa su bez plastifikacije. Ovakve vizitke se često štampaju u standardnom tiražu, u ofset štampi, od 1000 komada.

Međutim, možda vi imate drugačije želje u pogledu izgleda vizit karte, njene plastifikacije, materijala od koga je načinjena?

Izrada vizit karti

Najpre, što se tiče tiraža, ukoliko vam  nije potrebno 1000 komada, možete uraditi i 100 komada, na primer, samo što će u toj varijanti biti korištena digitalna štampa. Cena će vam po komadu vizit karte biti viša u odnosu na ofsetnu štampu od 1000 komada. Prednost izrade vizitki u digitalnoj štampi jeste što one mogu biti gotove bukvalno za 30 minuta, sat ili dva, ukoliko vam se žuri, iz nekog razloga. 

Plastične vizit karte

Spomenimo pun kolor plastične vizit karte. Prednosti PVC kartica su estetske ali i praktične. Naravno, za razliku od vizit karata izrađenih na kunstdruk papiru, ma koje debljine on bio, PVC vizi karte svakako će vam trajati duže. 

Plastične vizit karte mogu biti i providne. Štampa je veoma specifična na providnoj vizit karti, pa ćete svakako ostaviti jedinstven utisak kod vaših poslovnih saradnika.

Štampa vizit karti - iskustva

Možda želite blindruk (suvi žig), zlatotisak, hologram, UV lak, zaobljene uglove... Postoji mogućnost štancovanja, odnosno isecanja u proizvoljnom obliku. Zašto biste se uklopili u masu, i postali bezlični, kada možete biti sasvim originalni?

Vizit karta može biti na preklop, ili na više preklopa, može biti izrađena od specijalnih materijala kao što su metalna folija, juvidur ili kombinacija materijala. 

Ne zaboravite da možda neko sada gleda vaše vizit karte, i upoređuje ih sa vašom konkurencijom, pa na osnovu kvaliteta izrade i lepote dizajna, što sve odslikava poslovnost i ozbiljnost, odlučuje koga će pozvati i sa kim će ugovoriti posao? Mislite o tome, i pozovite izabranu štampariju da ugovorite izradu vaših novih vizit karata.

Vizit karte – cena

Cene se kreću u rasponu od 1100 dinara i jednu boju, tiraž 200 komada, na digitalnoj štampi, doplata za mat plastifikaciju, prosečna cena od 3 evra za 100 komada. 

U ofsetnoj štampi, cene se kreću od 1400 dinara za 1000 komada, do 1900 dinara. Plastifikacija sa prednje strane i grafička priprema su obično uračunate u cenu.

Plastične vizit karte, blanko PVC kartice, od 0.20 evra, količina od 1-50 komada, preko 0, 31 evra po komada, količina od 100 do 250 komada, za PVC karticu u boji, sve do 0, 44 evra po komadu za tiraž preko 500 komada. Što se štampe na PVC karticama tiče, cena se kreće od 0, 93 evra/kom. za pun kolor,  jednostrani i tiraž do 50 komada, preko 0, 75 evra/kom,  za tiraž od 100 do 250 komada, sve do 0, 57 evra po komadu,  za tiraže preko 500 komada . 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane