Dodaj firmu

Knjigoveznice Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Knjigoveznice Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija knjigoveznice

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija knjigoveznice

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Knjigoveznice Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Knjigoveznice Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Knjigoveznice Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporuku na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Knjigoveznice Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Knjigoveznice Kopirnica ARENA

Fotokopirnica Arena nudi usluge fotokopiranja, skeniranja, štampe i koričenja po najpristupačnijim cenama u gradu. Po Vašoj želji izrađujemo flajere i vizit karte u formatu i količini koja Vam je potrebna. Fotokopirnica Arena - brzo, kvalitetno i pristupačno.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68
Novi Beograd, Beograd

Grafičar Branković - izrada jelovnika

Grafičar Branković nudi sve na jednom mestu za Vaš ugostiteljski objekat: jelovnici, vinske karte, karte pića, dnevni meniji. Svi proizvodi izrađuju se od uvoznih materijala i u dimenzijama po želji klijenta. Takođe, nudimo usluge sito, digitalne i ofset štampe, kao i zlatotisak
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd, Beograd

Štampa i fotokopiranje Drobnjak

Štamparija Drobnjak postoji i uspešno radi već dugi niz godina nudeći sve vrste štampanja, koričenja, kao i izradu reklamnog materijala. Zahvaljujući visokom kvalitetu proizvoda i stručnosti našeg tima stekli smo poverenje velikog broja klijenata.
Pročitaj više

Save Tekelije 2
Vračar, Beograd

Sta nude knjigoveznice? U svakodnevnom životu, često se javlja potreba za knjigovezačkim uslugama. To je jedan veoma stari zanat, koji živi i dan danas, a možda se po prvi put susretnemo sa knjigovescima kada je potrebno da nam se ukoriči diplomski rad, na primer.

Knjigovezačke usluge

Moguće je da to ne primećujete, ali dela vrednih knjigovezaca su svuda oko nas – u restoranu, zateći ćete vinske karte i jelovnike; gde god vidite zlatotisak, to je takođe knjigovezačka usluga; razno koričenje i povezivanje, takođe se vrši u knjigovezačkim radionicama.

Ako ste završili svoj magistarski rad ili doktorsku disertaciju, verovatno želite da se uz pomoć zlatotiska ispiše naziv teme. Osim toga, koričenje se obavlja kao tvrdi ili meki povez, kao i spiralno koričenje. 

Ispod našeg teksta, oglašene su firme kod kojih ćete pomenute usluge pronaći po veoma povoljnim cenama naspram pruženog kvaliteta. Svaki materijal koji bude donet, biće odrađen u najkraćem roku, a to je najčešće – danas za sutra.

Mladi ljudi se često javljaju radi koričenja diplomskih radova, što se odradi kao tvrdi povez sa ispisivanjem teme na koricama. Cene za đake i studente su veoma povoljne, sa određenim popustima.

Veoma kvalitetno se obavlja povez magistarskih, doktorskih, seminarskih i specijalističkih radova, takođe sa ispisivanjem teme. Mogu se napraviti futrole za diplome, kutije za plakete i slično.

Knjigoveznice – iskustva

Bitno je znati, da ako ste pravno lice, to jest, imate svoju firmu, za vas su pripremljene posebne pogodnosti, uz mogućnost plaćanja preko računa. Knjigovesci rade po donetom uzorku, postoji i usluga kožnog poveza, kao i poveza u polukoži.

Prevashodno, ove firme se bave poslovima grafičke dorade (tvrdi povez i drugi radovi po uzorku), ali pored tih usluga, možete da računate i na fotokopiranje i štampu sa diska, u crno-beloj varijanti i u boji, kao i na skeniranje.

Mnoge knjigoveznice se mogu pohvaliti svojom veoma uspešnom dugogodišnjom saradnjom sa raznim preduzećima, višim školama, fakultetima, državnim ustanovama, kao i mnogim drugim pravnim subjektima.

Ono što svako od nas želi, to je da dobije vrhunski kvalitet a po pristupačnim cenama, i upravo na to možete da računate kada posetite knjigovezačke radnje.

Povezivanje knjiga se vrši u Francuski, Siena,  Engleski i stari Srpski srednjovekovni povez. Takođe, radi se povezivanje svih vrsta crkvenih knjiga, kao što su biblije, molitvenici, Jevanđelja, a to se obavlja u svili, koži, ili u plišu sa okovima.

Klijenti često poručuju izradu knjiga utisaka za različite izložbe, galerije, restorane... Pored toga, prave se i razne futrole u običnoj ili luksuznoj opremi. 

Važno je napomenuti, da će sve biti urađeno po vašem dizajnu i željama, a ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, ljubazno osoblje odabrane knjigoveznice rado će vam izaći u susret sa svojim savetima.

Dugogodišnje iskustvo, stručan kadar, savremene mašine, kao i poštovanje rokova, samo su neki od razloga da svoje poverenje poklonite knjigoveznicama koje se nalaze ispod teksta koji upravo čitate.

Knjigoveznice – cene:

Kao primer navešćemo tvrdo koričenje diplomskog rada, čija se cena kreće od 600 do 900 dinara. Koričenje spiralom, plaća se od 150 do 200 dinara, a razliku čini korišćenje žičane ili plastične spirale. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane