O nama - ŠTAMPARIJA JOVŠIĆ PRINTING CENTAR


Kompanija Jovšić Printing Centar uspešno posluje već punih devetnaest godina. Za sve ove godine tranzicije, kroz koju je prolazila ova beogradska štamparija, postala je sinonim za kvalitet, profesionalnost i konkuretne cene kada je reč o ofset, sito, tampon i digitalnoj štampi.

Na tržištu srpske grafičke industrije sa svojim ponudama, tada Grafika Jovšić, pojavila se 1996. godine. Osluškujući pažljivo potrebe domaćeg i inostranog tržišta za kvalitetnom štampom i proizvodima koji prate visoke svetske standarde, postala je jedna od retkih štamparija u Beogradu koja je pronašla idealan način da ostvari dobre partnerske odnose sa izuzetno velikim brojem firmi i kompanija širom regiona.

Primarna misija zaposlenih u Jovšić Printing Centru jeste ispunjenje očekivanja svih klijenta po pitanju najrazličitijih oblika štampe, kao i težnja da se profesionalnim pristupom i kompletnim servisom opravda ukazano poverenje.

Trenutno najzastupljeniji oblik štampe kod nas, kao i u svetu jeste offset štampa. Prednosti ove vrste štampe su kvalitetna i postojana slika, mogućnost upotrebe gotovo svih štampajućih površina i jednostavna i brza izrada ploča za štampanje. Zahvaljujući najsavremenijim štamparskim mašinama poput Heidelberg-ovih: PrintMaster PM74 B2 (4/0 i 2/2); GTO PrintMaster 52 B3 (4-bojna) i GTO 5225 B3 (2-bojna) zaposleni u kompaniji Jovšić Printing Centar su mogućnosti da odgovore na sve Vaše zahteve.

Pojava digitalne štampe krajem XX i početkom XXI veka unela je pravu revoluciju u grafičkoj industriji. Prateći najnovije svetske standarde u ovoj oblasti kompanija Jovšić Printing Centar svim svojim klijentima nudi usluge digitalne štampe na različitim materijalima poput papira, drveta, kože, pleksiglasa, stakla, keramike, slikarskog platna, tekstila i PVC folija.

Pored visokokvalitene štampe reklamnih materijala poput: voblera, kartolina, kataloga, brošura, flajera, papirnih kesa, kutija, koverti, vizit karti itd. štamparija Jovšić Printing Centar za sve svoje klijente pripremila je široku paletu uvoznih proizvoda kao što su: pribor za pisanje, upaljači, privesci, rokovnici, majice, kačketi, trakice za mobilne telefone i ključeve, kišobrani, torbe, kuhinjski setovi i dr.

Šireći svoje poslovanje kompanija Jovšić Printing Centar postala je i generalni zastupnik britanske firme TAYMAR, koja je vodeći svetski proizvođač artikala od klirita poput: kliritnih stalaka, stalaka za vizit karte, flajere, brošure, kataloge, displeje za menije i cenovnike.

Štamparija Jovšić Printing Centar, sa svojim sedištem u ulici Patrijarha Dimitrija 53 u Rakovici, trudi se da ide u korak sa najsavremenijim tehnologijama i istovremeno radi na usavršavanju štamparskih usluga, uzdizanje nivoa kvaliteta, profesionalnosti i kooperativnosti, a sve zarad maksimalne satisfakcije mnogobrojnih klijenata.

Iskustva i komentari posetilaca

11.05.2019 12:53
Jelena Ristić
Radila sam u štampariji Jovšić printing centar vizit karte za svoj salon lepote i kvalitet štampe koji sam dobila u ovoj stamapariji verujem da ne bi dobila nigde u Beogradu. U pitanju je bila full color vizitk karta sa zlatotiskom. Sve pohvale i kada je rec o zaposlenima sa kojima sam komunicirala, kao i rokovima izrade koje su takodje sve ispostovali. Kada je rec o ceni mislim da su vrlo korektni u odnosu na ostale stamaprije u Beogradu.
06.07.2018 09:58
Zeljana Jeremic
Jedna od najboljih stamparija u srbiji je po meni jovsic printing centar. Pruzaju veoma kvalitetnu uslugu stampe svih formata. Ono po cemu bi ih pohvalila jeste stampa na velikim formatima. Sve pohvale za stampariju Jovsic printing centar.
29.05.2018 10:15
Zoran Petrusic
Jako dobra,tacnije najbolja stamparija u gradu. Jako sam zadovoljan uslugama stamparije,jako profesionalni i za svaku pohvalu. Jovsic stamparija najbolji ste u Beogradu.
19.04.2018 10:52
Marija Mladenovic
Stamparija Jovsic Printing Centar posluje vec uspesno punih devetnest godina. Vremenom ova beogradska stamparija postala je sinonim za kvalitet,profesionalnost,i konkuretne cene kada je rec o ofset,sito,tampon i digitalnoj stampi.Sve preporuke!
11.06.2016 12:02
Dusan Markovic
pouzdani, profesionalni i odgovorni. Sve preporuke za saradnju.
17.05.2016 12:03
Goran Sarenac
Veoma kvalitetna graficka stampa i ispunjenje mojih ocekivanja kad su u pitanju oblik i dizajn projekta kao i teznja da budem zadovoljan.Postojana i kvalietna slika jednostavna i brza izrada ploca za stampu.Stvarno ste najbolji,samo napred.
12.05.2016 09:53
Milos Bozovic
Kao iskusan ugostitelj znam da je meni najvaznija stavka svakog restorana.Na osnovu mojih zelja strucan tim Jovsic Centra izradio je pregledne,kvalitetne i pre svega sveobuhvatne menie i cenovnike.Sve pohvale za profesionalnost i kvalitet usluge.
12.05.2016 09:40
Lazar Ristic
Vec godinama izradjujem reklamni materijal kod njih i nikad nisam imao nekakve zamerke,samo povale.Nude vam sirok spektar rokovnika,olovaka i upaljaca kvalitetne izrade,tako da sa velikim uspehom mozete reprezentovati vasu firmu.
12.05.2016 09:37
Zoran Josipovic
Prezadovoljan sam kvalitetom i dizajnom stampe na sportskoj opremi koju sam radio kod vas.I najmanji detalj koji sam vam doneo na skici je verodostojno prenet na tkaninu a slova su utisnita i postojana.
11.08.2015 08:46
Tatjana Balaban-Đukić
Poštovana Ana,cene grafičke pripreme i reljefne štampe zavise od konkretnog zahteva. Molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona kako bi mogli da Vam pružimo tačnu informaciju.
31.07.2015 11:31
Ana Maric
Kako se kreću cene kada je u pitanju grafička priprema i reljefna štampa?
23.03.2015 04:54
Biljana Jovanovic
Najkvalitetnija digitalna štampa, kao i savremena rešenja vrhunskih stručnjaka. Sve pohvale za Jovšić Printing Centar.
19.11.2014 08:53
Sneza
Sa stamparijom Jovsic Printing Centar imala sam jako lepo iskustvo. Preporucila bih svima ovu stampariju.
28.02.2014 02:42
Petar
Odlicni kada je u pitanju tampon stampa.
19.02.2014 01:56
nada
Vrlo pozitivno iskustvo sa stamparijom Jovsic.
23.07.2013 01:25
veljko
nudi li printing centar jovisic uslugu tvrdog koricenja i koja je cena
23.05.2013 12:24
ivan
pruza li stamparija Jovsic Printing Centar usluge sito stampe?
24.04.2013 12:16
aca
verovatno najbolja ofset stampa u Beogradu. Jovsic Printing Centar sve pohvale na racun vase stamparije.
26.03.2013 02:05
bogdan
Jovsic Printing Centar, koliko kosta digitalna stampa i mogu li negde pogledati cenovnik vase stamparije. Hvala.
04.03.2013 01:59
Nenad
koristio sam usluge koje nude brojne stamparije u Beogradu ali najvise me je odusevio Jovsic Printing Centar
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Jovsic Printing Centar
  • jovsic printing centar,
  • stamparija jovsic,
  • Jovšič štamparija Beograd,
  • Jovšić štamparija Rakovica,
  • JOVSIC PRINTING CENTAR radno vreme,
  • Štamparija Jovšić Beograd,
  • Štamparija Jovšić u Beogradu,
  • Štamparije Beograd