Dodaj firmu

Koverte Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Bariprint Štamparija

Bariprint štamparija nalazi se u Beogradu. Bavi se visokokvalitetnom uslugom ofset i digitalne štampe proizvoda različitog formata. U okviru usluge možete dobiti i uslugu dizajniranja samih proizvoda
Pročitaj više

Šekspirova 11
Novi Beograd, Beograd

Koverte Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Koverte Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Koverte Iskon Print štamparija

Firma “Iskon Print” pruža usluge štampe gotovo svih vrsta materijala: folija, tekstil, keramika, staklo, drvo, plastika, metal
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 578
Zvezdara, Beograd

Koverte Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Koverte IMS Infinity Marketing Studio

Kada su Vam hitno potrebne vizit karte, flajeri, katalozi,, IMS Infinity Marketing Studio je tu za Vas. Profesionalno i stručno vršimo izradu reklamnog materijala tehnikom digitalne štampe. Takođe, nudimo usluge internet marketinga, izradu ...
Pročitaj više

Borčanskih žrtava 1914, br.15
Borča, Beograd

Koverte Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Koverte se koriste u svakodnevnoj poslovnoj praksi. Ukoliko kao firma, šaljete kovertu bez svog uštampanog logotipa, to svakako govori o neprofesionalnosti i neozbiljnosti. Pažljivo odabrana koverta i lep dizajn vašeg logotipa, odaje utisak o ljudima koji su posvećeni svom poslu i cene svoje poslovne saradnike, partnere i kupce ili klijente.

Štampa koverata

Definicija koverti bi mogla biti da su to grafički proizvodi od papira čija je uloga da posluže kao ambalaža vašim pošiljkama. One skrivaju podatke i sadržaj vaše pošiljke, ali u suštini, koverte su mnogo više od toga. One su moćan reklamni štampani proizvod, a ekonomski veoma isplativ. Koverte doprinose vizuelnoj komunikaciji i prezentaciji vaše firme ili brenda.

U današnjem savremenom svetu, ljudi komuniciraju elektronskom poštom, odnosno putem e-maila. Međutim, i u toj neravnopravnoj borbi, koverte su uspele da sačuvaju svoje mesto. One su ostale nezamenljiv i jedinstven grafički proizvod koji se i dalje svakodnevno koristi širom sveta u svim sferama poslovanja.

Izrada koverti

Osim što se koriste u poslovnom svetu, i prenose informacije, poruke i dokumentaciju, koverte su takođe i ambalaža za diplome, čestitke, pozivnice, prenos i pakovanje novca i slično.

Koverte se mogu štampati u različitim veličinama kao i od različitih materijala. Najčešći formati su: 110 x 230 mm, ili takozvana Ameriken koverta; B5 koverta, formata 175 x250 mm; C4 koverta, 230 x 330 mm, koja se najčešće koristi za slanje dokumenata formata A4 ili kataloga koji ne mogu da se presavijaju.

Na kovertama će biti odštampan vaš logotip, kontakt podaci, međutim, pojedini klijenti žele ilustraciju preko cele površine koverte.

Same koverte možete kupiti u štampariji, a stručno lice, odnosno grafički dizajner, pomoći će vam da odlučite kakvo idejno rešenje je za vaše koverte najbolje.

Rokovi izrade su najčešće veoma kratki.

Za veoma mala finansijska ulaganja, možete postići izuzetno pozitivan marketinški efekat, a utisak koji ostavljate kod vaših poslovnih partnera samo će podići ugled vaše firme.

Štampane koverte

O kovertama je najbolje razmišljati kao o sjajnom reklamnom materijalu. Koverta koja je lepo oslikana, ostaviće veoma pozitivan prvi utisak, a preporuka je da se odštampa samo logotip i osnovni podaci, a ukoliko tako želite, moguća je štampa preko cele površine koverte.

Štampanje koverti

Standardne koverte se najčešće štampaju tehnikom ofset štampe. Međutim, ako je tiraž koverata koji je potrebno odštampati relativno mali, može se koristiti i digitalna tehnika, koja doprinosi i mogućnosti punog kolora.

Na kovertu se uštampavaju različiti podaci kao što su ime, prezime, adresa, grad i slično... Pored ofset i digitalne štampe, može se upotrebiti i zlatotisak i blindruk, kao i sito štampa.

Štampa koverti

Postoje takozvane specijalne koverte, što bi značilo da one poseduju specifične dimenzije prema zahtevu klijenta, nestandardne materijale, štampu do ivica koverte, štampu iznutra, različite načine zatvaranja; navedimo i koverte sa ili bez samolepljive trake, koverte sa UV lakiranjem, postavljanje prozora na koverti u određenim dimenzijama i u posebnoj poziciji...

Vrste koverti

Postoji dosta vrsta koverata, a mi ćemo navesti one koje se najčešće koriste u savremenom poslovanju. To je desetak osnovnih koverata – ameriken koverta, sa levim ili desnim prozorom za adresiranje ili bez istog; često ćemo susresti koverte za formate A4 ili C4.

U kancelarijskom poslovanju se obično koriste koverte bele boje i samolepljive. Iz upotrebe polako odlaze male plave, velike žute i srednje roze.

Spomenimo i koverte sa specifičnim namenama, kao što su koverte za pakovanje i slanje osetljivih stvari, važnih dokumenata, CD i DVD-a i slično.

Koverte cene:

Ameriken koverta, 100 komada – 1000 dinara, 500 kom – 3500 din, 2000 kom, 10500 dinara. Koverte formata B5, 100 komada, 1500 dinara, 500 komada, 4800 dinara. C4 koverta, 100 komada, cena od 2500 dinara, 500 komada, 7500 dinara, 2000 komada, potrebno je izdvojiti 20 000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane