Dodaj firmu

Sprint Art digitalna štampa velikih i malih formata

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Štamparija Proof

Štamparija Proof bavi se izradom svih vrsta štampanog materijala u ofset i digitalnoj tehnologiji. Izrada flajera, vizit karti, kalendara, brošura, blokovske robe, koverti, papirnih kesa, plotovanje, kovertiranje, samo su deo onoga što nudimo.
Pročitaj više

Kumodraška 253 (Bul. Peke Dapčevića 253)
Voždovac, Beograd

Stikeri za zid -  trenutno osveženje vašeg enetrijera

Stikeri za zid su zidne nalepnice napravljlene od vinila i mogu se lepiti na različite površine, na zidove, metal, drvo. Zidni stikeri su različitih dimenzija i oblika i mogu trenutno i efektno promeniti enterijer vaše spavaće ili dnevne sobe za nekoliko minuta.

Ukoliko osvežite dosadne i jednolične nijanse u vašem prostoru stikerima za zid, primetićete koliko je vaš prostor drugačiji i dinamičniji.

U zavisnosti od efekta koji želite da postignete možete izabrati velike efektne stikere za zid ili više manjih i rasporediti ih po svom ukusu.

Neka opšta pravila nalažu da izaberete jedan zid gde ćete nalepiti više manjih ili jedan veći stiker, kako prostor ne bi delovao prenapadno i neukusno. Kao i sa svim drugim stvarima i sa stikerima je potrebno biti pažljiv i ne preterati u njihovom lepljenju na svim zidovima.

Stiker za zid:

Stiker za zid može biti različitih dimenzija i oblika, boja i motiva. Postoje stikeri za dnevnu sobu, stikeri sa natpisima, stikeri za dečiju sobu, za dečake i za devojčice sa likovima iz crtaća i dečijim motivima, kao i oni za spavaću sobu.

Stikeri za dečiju sobu:

Kada je ukrašavanje dečiijih soba u pitanju dozvoljeno je i više stikera na jednom zidu. Ono što je kod zidnih stikera važno jeste da sam dizajn možete sami kreirati i izabrati. Deca će se uvek opredeliti za motive iz crtaća i knjiga, a ovi stikeri vam mogu poslužiti umesto dekorativnih tapeta, jer će dečiju sobu učiniti veselijom i maštovitijom.

Samolepljivi stikeri za zid:

Samolepljive stikere za zid možete veoma lako postaviti. Važno je da površina koju ste odredili za lepljenje stikera bude čista i suva, a da pažljivo zalepite samolepljivi stiker i skinete transportnu foliju koja služi da se motiv zaštiti prilikom transporta.

3D stikeri za zid:

3D stikeri za zid daju efekat dubine i teksture same slike, odnosno efekat trodimenzionalnosti. Zato se prave od posebnog materijala, kao što su PVC, akril EVA pena, kako bi se postigao efekat izlaska iz zida. Zbog veoma otpornih materijala veoma su dugotrajni ali i atraktivni, posebno za mališane.

Stikeri za zid za devojčice:

Devojčice će uvek izabrati stikere u nežnim tonovima i motivima kao što su srca, cvetići, zvezdice ili likovi princeze iz bajke. Možete izabrati centralni zidni stiker i oko njega više manjih za ukrašavanje jednog zida. U dečijim sobama dozvoljeno je i više stikera, ali se savetuje da ne preterate sa stikerima jer soba može delovati prešareno.

Stikeri za zid za dečake:

Autići, lopte, sportisti i super junaci najčešći su izbor dečaka kada su zidni stikeri u pitanju. Zbog stikera vaši mališani će moći da urede sobu po svom ukusu i interesovanjima i kreirati prostor u kome će se osećati lepše. Takođe stikeri daju mališanima mogućnost sopstvenog izbora i osvajanja slobode u svojoj sobi što je podsticajno za razvoj mašte i kreativnosti.

Još jedna od dobrih strana zidnih stikera jeste što za malo novca možete u potpunosti osvežiti dečiju ili spavaću sobu, ali i kancelarijski prostor i dati mu lični pečat i sve to bez velikih radova, krečenja i renoviranja.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane