Dodaj firmu

Upaljači Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Upaljači Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija upaljaci

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Upaljači Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Upaljači Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Upaljači Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Upaljači Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Upaljači Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Upaljači Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Upaljaci Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe u originalna rešenja na najrazličitijim materijalima.
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Upaljači Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Upaljači Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Upaljači Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Krunić štamparija

Kao jedna od najbolje opremljenih štamparija u regionu, Krunić štamparija nudi Vam sito štampu vrhunskog kvaliteta, u najkraćem mogućem roku. Pored štampe na tekstilu, pružamo i usluge štampanja nalepnica, kesa, upaljača i drugog reklamnog materijala.
Pročitaj više

Ratka Resanovića 6b
Čukarica, Beograd

Upaljači su veoma neophodan predmet, naročito kada želite da pripalite sebi cigaretu ili možda zgodnoj koleginici, a u momentu shvatite da nemate pojma gde bi isti mogao biti. Da ne biste koristili tehnike iz preživljavanja u prirodi i pokušavali da dobijete vatru uz pomoć iskre proizašle iz kamena, upaljač bi morao da vam uvek bude pri ruci. Još ako je brendiran logotipom vaše firme, vi ste postigli pun pogodak -  i reklamni i kavaljerski.

Štampanje upaljača

Složićemo se sa tim da veliki broj ljudi konzumira cigarete, svakodnevno i to su naši poslovni partneri, kupci, klijenti, saradnici... Upaljač sa lepo urađenim logotipom firme i možda nekim kratkim sloganom, dotičnim, nama bitnim ljudima, uvek će biti pred očima. 

Realno, to sve povećava naše šanse da se ti kupci nama ponovo vrate, kada im opet zatreba naš proizvod ili usluga. Jer, upamtiće nas, hteli ili ne hteli, svesno ili podsvesno, jednostavnim korišćenjem našeg upaljača, svakoga dana po bar 20 puta. Ili, možda 40 puta, ako koriste dve paklice cigareta. No, šalu na stranu, ovo je relatino ekonomski povoljan a marketinški efikasan način prezentovanja vaše firme.

Štampa na upaljačima

Upaljači mogu biti elektronski (plastični), kremen i metalni. Mogu se naći u različitim modelima, bojama... Postoje čak i upaljači sa LED lampom i otvaračem za flaše. Jer, nikada se ne zna, možda u nekom trenutku nešto treba proslaviti u firmi, pa ovakav višenamenski upaljač dobro posluži svrsi. 

Što se metalnih upaljača tiče, oni su nešto skuplja varijanta, ali veoma elegantan poklon. Mogu se naći u poklon kutijama, plišanim vrećicama (ovo je varijanta za dame), mogu biti pozlaćeni...

Kada govorimo o štampi, koristiće se tampon štampa, za elektronske plastične upaljače, a za metalne se preporučuje tehnika laserske gravure, jer svaka druga vrsta uštampavanja bi se skinula sa njih. 

U dogovoru sa grafičkim dizajnerom izabrane štamparije biće odrađena grafička priprema za željeni upaljač, koju ćete vi odobriti, i potom se radi sama štampa. Kada sve bude završeno, ostaje vam „slatki“ deo posla, a to je da se reklamirate darovanjem ovako praktičnog poklona, svakom kupcu uz kupljeni proizvod ili iskorišćenu uslugu, čime osiguravate vernost svojih potrošača.

Upaljači štampa – cena

Cena štampe na upaljačima kreće se u proseku od 0, 09 do 0, 12 evra po komadu u sito tehnici, do tampon štampe, gde je prosečna cena izrade klišea oko 35 evra, za tiraže od 300 do 500 komada, cena je 0, 08 evra po komadu i za jednu boju, a za količine preko 500 komada, 0, 06 evra/kom. Tada je cena izrade klišea 12 evra.  

Cene samih upaljača kreću se u rasponu od 0, 15 evra do 0, 60 evra za plastične, a za metalne upaljače, od 1, 98 evra do 20 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane