Dodaj firmu

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Verzal štamparija papirne kese

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija papirne kese

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Papirne kese Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe u originalna rešenja na najrazličitijim materijalima.
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Papirne kese Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Papirne kese Ballonessa gift shop

Ballonessa gift shop nalazi se u centru Beograda. Savršen izbor za poklon za svaku priliku; baloni od helijuma, Gift box, rođendanski baloni, baloni za za veridbu i venčanje, baloni za proslavu diplome.
Pročitaj više

Pešački prolaz Albanija bb, lokal 10
Stari grad, Beograd

Papirne kese Proof štamparija

Štamparija Proof bavi se izradom svih vrsta štampanog materijala u ofset i digitalnoj tehnologiji. Izrada flajera, vizit karti, kalendara, brošura, blokovske robe, koverti, papirnih kesa, plotovanje, kovertiranje, samo su deo onoga što nudimo.
Pročitaj više

Kumodraška 253 (Bul. Peke Dapčevića 253)
Voždovac, Beograd

Papirne kese Innotrade

Pronađite sve što Vam je potrebno za pakovanje hrane, voća i povrća na jednom mestu, izaberite firmu Innotrade. U našoj ponudi očekuju Vas kese, folije, tacne, posude, papirna konfekcija, kao i eko biorazgradiva ambalaža, renomiranih evropskih proizvođača
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam, aneks hale 11
Savski venac, Beograd

Papirne kese su sve više u upotrebi i možemo da ih vidimo svakoga dana. Nekada, pre par godina, uobičajena praksa je bila da se koriste plastične kese, ali se došlo do zaključka da su one veoma štetne, pošto je prirodi potrebno jako puno godina da razgradi jednu ovakvu kesu.

Biorazgradive papirne kese su nešto čemu se teži, a u razvijenim zemljama, kao što je Amerika, na primer, ovakve kese se koriste još od osamdesetih godina prošlog veka.

Papirne kese za pakovanjeKada nešto kupimo u prodavnici, naravno da moramo da upakujemo namirnice i proizvode i tome nam služe kese. Papirne kese su prikladne da se u njih stavi bilo šta i to može da bude voće, suhomesnati proizvodi, artikli koji se prodaju pojedinačno, kao i roba koja je rinfuzna, tj. prodaje se na meru.

Papirne kese sa štampomPapirne kese mogu da imaju svoju štampu. Ovo je jedan način da izreklamirate svoj brend i može da bude jako koristan. Naime, kada kupci pazare kod vas, oni će dalje izneti vašu kesu, na kojoj može da bude odštampan logo vaše firme ili lanca marketa.

Na ovaj način, svi ostali ljudi mogu da vide gde je vaš kupac pazario, pa da i oni požele da učine isto. Pokretna reklama je uvek dobra a i jako malo košta.

Kartonske kesePapirne kese mogu da se izrađuju od različitih vrsta materijala, kao što je karton. Naravno, i karton je papir, ali deblji, tako da ovakva kesa može da ponese sadržaj koji je nešto veće težine i da pri tome nemate bojazan da će kesa pući.

Papirne kese sa ručkomKese koje se izrađuju od papira mogu da budu sa ručkom ili bez ručke. Naime, ako nosite stvari koje su laganije, onda je prikladno da kesa bude sa ručkom, jer sasvim sigurno neće pući. Međutim, ako se nose stvari koje su veće težine, onda je dobro da kesu nosite bez ručke, i jednostavno je zatim ubacite u auto.

Papirne kese bez ručkeKese bez ručke su dosta često u upotrebi, a kod nas se koriste u prodavnicama zdrave hrane i svuda gde se roba meri, tj. gde je rinfuzna roba. Ovo su kese različitih formata, mogu da budu male, srednje i velike, tako da ćemo u zavisnosti od želja kupca i onoga što ima potrebu da kupi, odabrati kesu.

Papirne kese cenaCena papirnih kesa je veoma simbolična i obično se uzimaju veće količine kesa, tako da trgovina bude podmirena kroz duži vremenski period.

Naša preporuka je da pozovete firme koje se bave ovom vrstom delatnosti, a to je proizvodnja i prodaja papirnih kesa i da se informišete za ono što je vama potrebno. Ako se kesama doda štampa, to takođe povećava cenu kese. Štampa može da bude u jednoj, dve boje ili da bude u punom koloru, tako da vodite računa i ovom aspektu, kada odlučujete kakve vaše papirne kese treba da budu.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj strani portala na kojoj čitate ovaj naš tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane