Dodaj firmu

Priprema za štampu Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Verzal štamparija priprema za štampu

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija priprema za štampu

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Mazalo štamparija priprema za štampu

Štamparija na Kotežu, radi štampu na majicama, duksevima, šoljama, flajerima, vizit kartama. Sito štampa, DTF, DTG štampa, sublimacija.
Pročitaj više

Boljetinska 21, Kotež
Borča, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Priprema za štampu Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Priprema za štampu Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Priprema za štampu Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Priprema za štampu Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Priprema za štampu Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Priprema za štampu Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Priprema za štampu Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Priprema za štampu Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Sta podrazumeva priprema za štampu? U savremenom poslovanju, gotovo svakoga dana nam je potreban različit reklamni materijal. Ukoliko nemamo vizit karte, flajere, nalepnice, kataloge ili ako naši zaposleni na svojim uniformama nemaju logotipe preduzeća, ako ne ulažemo novac u štampu velikih formata kao što su bilbordi i slično – na taj način ne činimo dovoljno da bismo pospešili svoj biznis.

Da bi bilo koji reklamni i propagandni materijal ušao u proces štampe, neophodna je priprema.

Priprema za štampu flajera

Flajere često zatičemo u poštanskim sandučićima i oni su veoma popularna vrsta reklamiranja. Kako bismo inače znali da je u našem komšiluku otvoren novi pet shop ili salon za negu lepote, koji nude fantastične promo cene? Flajeri se obično rade na formatu A6, obostrano u punom koloru. U pripremi za štampu se najčešće koriste slike, istaknu se akcijske cene i sl.

Priprema za štampu vizit karti

Za razliku od flajera, vizit karta bi trebalo da bude svedena, jer je ona lična karta našeg preduzeća. U tom smislu, grafički dizajner će na vizitku staviti samo logotip, vaše ime i prezime, funkciju koju obavljate u preduzeću, brojeve telefona, e mail adresu, adresu web sajta, i fizičko sedište firme.

Priprema za štampu bilborda

Bilbordi se ubrajaju u štampu velikih formata i veoma je preporučljivo da grafički dizajn odradi lice koje je stručno. Dizajner će umeti da podesi pravu rezoluciju, a pre toga da odabere adekvatne slike, koje neće izgledati zamrljano kada se uveličaju na ogroman format.

Priprema za štampu brošura

Često ljudi žele da uštede novac, pa sami rade pripreme za štampu, ali je potrebno naglasiti da se uvek vidi kada je nešto radila „dizajnerska ruka“, a kada amater. Ako želite da vas brošura predstavi na najbolji način, poverenje poklonite stručnim timovima dizajnera koji rade u odabranoj štampariji.

Priprema za štampu postera

Poster bi trebalo da prenosi određenu poruku i u tom smislu, pošto se koristi pun kolor, boje ne smeju biti previše napadne, ali ni „anemične“, da bi poster uspeo da privuče pažnju.

Priprema za štampu plakata

Plakate često viđamo izlepljene po gradu, i oni nas obaveštavaju da je pred nama neki značajan društveni događaj, premijera filma ili predstave, koncert... Da bismo zaista bili zainteresovani da na događaj odemo, ali pre svega da pročitamo šta na plakatu piše, potrebno je da priprema za štampu bude odrađena profesionalno.

Priprema za štampu velikih formata

Veliki formati, poput bilborda, obično na sebi imaju određene fotografije. Slike je potrebno kvalitetno obraditi u nekom od grafičkih programa. Takođe, bitno ih je konvertovati u CMYK mode, i kao takve importovati u dokument koji se priprema za proces štampe. Najviše pažnje je potrebno posvetiti odgovarajućoj rezoluciji.

Priprema za štampu kataloga

Kataloge obično želimo da podelimo ukoliko smo izlagači na sajmovima, kako bismo se na najbolji način predstavili poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima i kupcima. Iz tog razloga, pripremu za štampu kataloga bi trebalo prepustiti stručnim licima.

Priprema za štampu kalendara

Možda ste rešili da imate kalendar koji je samo vaš, to jest, da se na njemu nalaze proizvodi vaše firme, logotip i slično? U drugom slučaju, možete da izaberete kalendare koji su već odštampani, ali vam je ipak potrebna priprema koja se radi zbog uštampavanja, odnosno brendiranja kalendara.

Priprema za štampu knjiga

Knjige su specifične po tome što imaju dosta teksta koji je neophodno prekucati. Osim toga, bitno je uraditi dobar dizajn korica, prelom teksta i slično.

Priprema za štampu na tekstilu

Možda imate restoran, poslastičarnicu ili kafić, ili želite da vaši zaposleni koji rade na terenu nose prsluke, majice i slično, gde je istaknut logotip firme? Tada će vam biti potrebna usluga pripreme za štampu na tekstilu.

Priprema za štampu na majicama

Ovde možemo da izvršimo jednu podelu a to je – štampa na belim majicama i na majicama u boji. Prilikom izrade pripreme za štampu na belim majicama, ista se radi identično kao i za kolornu štampu.

Kada se radi na majicama u boji, postoje dve varijante – štampa bez bele pozadine i štampa sa belom pozadinom.

Priprema za štampu nalepnica

Nalepnice su veoma zgodan reklamni materijal, jer se rade na samolepljivom papiru koji se naziva muflon, tako da ih je moguće veoma lako zalepiti na mestima na kojima je takav vid reklame dozvoljen. Naravno, neophodna nam je priprema za štampu, kako bismo nalepnicom privukli pažnju potencijalnih klijenata ili kupaca naše robe i usluga.

Pre nego što se otpočne bilo koja grafička priprema, potrebno je da se podese dimenzije, odnosno format na kome se radi dizajn.

Priprema za štampu – cene:

Koliko ćete novca izdvojiti za pripremu za štampu, najviše zavisi od toga šta želite da odštampate kao i od složenosti samog grafičkog rešenja.

Ako je u pitanju vizit karta, cena grafičke pripreme je od 40 do 50 evra,  za pripremu flajera je potrebno platiti od 50 do 120 evra, za plakate od 80 do 190 evra... Cena grafičke pripreme i dizajna za brošure zavisi od broja strana, pa se tako kreće od 120 do 220 evra, dok za pripremu za kataloge treba platiti od 200 do 420 evra a sve u zavisnosti od broja stranica...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane