Dodaj firmu

Štampa velikih formata Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Štampa velikih formata Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Štampa velikih formata Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija stampa velikih formata

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Štampa velikih formata Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Štampa velikih formata Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Štampa velikih formata Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Štampa velikih formata Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Štampa velikih formata Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Štampa velikih formata Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Štampa velikih formata Go Print Štamparija

Ukoliko želite da Vaša kompanija ili brend budu predstavljeni na najbolji mogući način, izaberite štampariju Go Print iz Zemuna. Domen našeg rada obuhvata digitalnu štampu na različitim materijalima, štampu velikog formata, kao i grafičke usluge.
Pročitaj više

Ugrinovačka 15
Zemun, Beograd

IMG bus advertising Srbija

Info Media Group je sistem koji čini čitav tim marketing eksperata koji vam stoji na raspolaganju I koji svojim znanjem I iskustvom može da vam pomogne u kreiranju najprimerenije kampanje u pogledu obima, broja vozila, površina I vremena, ali I u kreativnom oblikovanju I prilagođavanju vaše brend poruke specifičnostima bus medija
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 86
Zvezdara, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporuku na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Štampa velikih formata Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Fotokopirnica Copy Studio

Kumanovska 2
Vračar, Beograd

Stampa velikih formata Black and White Copy

Usluga fotokopiranja, skeniranja, štampanja velikih formata na dve lokacije u gradu Čukarici i Paliluli.
Pročitaj više

Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29
Palilula, Beograd

Digitalna stamparija Copy Studio

Kumanovska 2
Vračar, Beograd

KUP copy centar fotokopirnica

KUP Copy Centar fotokopirnica nudi Vam kompletne usluge u oblasti štampe malih i velikih formata, izradu reklamnog materijala za firme, kao i graviranje u kristalu. Sa ponosom Vam predstavljamo potpunu novinu, a to je UV LED štampa na 3D objektima.
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 46, Ruzveltova 14
Vračar, Beograd

Stampa velikih formata Copy centar Index

Fotokopirnica Copy centar Index nalazi se na Novom Beogradu i nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampe i dizajna. U našem radu koristimo savremene mašine što nam omogućava da na sve Vaše zahteve odgovorimo u najkraćem mogućem roku
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

Sta je to stampa velikih formata? Digitalna štampa velikih formata, upotpunjena sa mogućnostima za izradu kvalitetnih grafičkih rešenja kao i realizacijom na najsavremenijoj opremi, učiniće svaku vrstu promocije veoma uspešnom. 

Štampa velikih formata zaista ima najširu moguću primenu. Ovakvu štampu srešćete kod unutrašnjeg i spoljašnjeg brendiranja firmi i lokala; koristi se za izradu bilborda, postera, plakata, banera, nalepnica, slika, zastava... Sigurno svakodnevno viđate brendirana vozila, izloge, reklamne cirade, sajamske štandove i još mnogo toga. 

Štampa velikih formata – kako se radi?

Za ovu vrstu štampe koriste se mašine najsavremenije tehnologije, koje pružaju otisak visokog kvaliteta i odlikuju se velikom brzinom štampe. Mnoge štamparije koriste isključivo EKO solvent originalne boje. One daju takozvani – realan print i pri tome su otporne na sve spoljašnje i vremenske uslove kroz dugi niz godina.

Za štampu se koriste različiti mediji u zavisnosti od namene finalnog proizvoda. 

Štampa velikih formata - karakteristike

Maksimalna širina često ide do 160 cm. Rezolucija je obično 2880 x 1440 dpi i koriste se profesionalni Inkjet materijali. Profesionalna kalibracija i korekcija vaših fotografija poslužiće da se na kraju dobije upravo ono što ste vi zamislili.

Štamparije obično koriste mat, sjajne, saten, lustra foto papire, samolepljivi PVC, backlit foliju, kao i platno (canvas) renomiranih svetskih proizvođača.

Štampa velikih formata – iskustva

Ono što je veoma zanimljivo, jeste da je kod ove tehnike štampe širina ograničena na pomenutih 160 cm, dok je dužina gotovo neograničena. Savremena tehnologija omogućava do sada neviđenu reprodukciju boja kao i postojanost od čak čitavih 200 godina u zatvorenom prostoru. Maksimalna rezolucija od 2880 x 1440 dpi omogućiće da se i najsitniji detalji veoma precizno uočavaju i sa velikih razdaljina. 

Štampa velikih formata – cena

Cena štampanom materijala  po kvadratnom metru: PVC samolepljiva folija, prosečna cena od 15 evra po metru kvadratnom, papir Blueback, cena od 12e/m2, Backlit folija, od 26e/m2. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane