Dodaj firmu

Verzal štamparija vez na tekstilu

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Studio 2-M pamučni program

Studio 2-M iz Beograda, ima radionicu finih pamučnih muških i ženskih majica različitih veličina uz mogućnost kvalitetnog veza sa vašim imenom.
Pročitaj više

Deligradska 15.
Palilula, Beograd

Vez na tekstilu Krojacka radnja Taja

Pružamo usluge izrade mašinskog veza, opremanja enterijera za restorane, prepravke kože, šivenja HTZ opreme, izrade muške i ženske konfekcije
Pročitaj više

Janka Lisjaka 4, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Proizvodnja sportske opreme OLE SPORT

Proizvodnja sportske opreme, dresova,trenerki, majica za ekipne sportove, klubove, team building. Usluga veza, šivenja, unikatnog dizajna, po meri u Beogradu.
Pročitaj više

Dr. Dragoslava Popovića 1
Palilula, Beograd

Vez na tekstilu je izuzetno moderan i popularan, zbog toga što svoje mesto može pronaći na majicama, kapama, kačketima, radnim uniformama... U našem tekstu saznajte više o ovoj tehnici i zbog čega bi vama mogla da bude zanimljiva i korisna.

Mašinski vez na tekstilu

Ljudi često imaju razne ideje kako bi neki vez trebalo da izgleda. Ono što svakako žele, to je da takav rad bude dugotrajan i kvalitetan. Sve to može da se postigne kroz mašinski vez na tekstilu.

Prvo što je neophodno to je da se donese slika motiva koji je potrebno da se izveze, a ako to nemate, onda će biti dovoljno da opišete svoju ideju. Dizajneri su uvek na raspolaganju da pomognu da se ideja realizuje na najbolji mogući način.

Kada se radi mašinskim putem, koriste se tehnologije koje su najmodernije i najsavremenije.

Vezenje na tekstilu

U poručivanju, ne postoje količine koje bi se smatrale ograničenim, a to bi značilo da je moguće da se poruči jedan komad odeće na kome bi se radio vez, ali može da se naruči i hiljadu komada, na primer. Na sajtovima firmi koje se bave vezom na tekstilu, prikazani su motivi koji su već rađeni, tako da pregledanjem možete da dobijete neku novu ideju, ili da se odlučite za isti ili sličan motiv veza.

Vez na tekstilu iskustvo

Vez na tekstilu je jako bitan kao jedna vrsta reklame. Osoblje koje nosi uniforme veoma će lepo izgledati ako ima urađen vez na bluzama. To odaje utisak jedinstva tima, i govori o firmi koja je profesionalna, ozbiljna i vodi računa o svakoj sitnici koja može da utiče na uspešno poslovanje.

Majice, duksevi, kačketi, prsluci... – sve su to neki odevni predmeti koji se koriste pri radu i na kojima je moguće uraditi uslugu veza. To je obično logotip firme, u određenoj veličini, koji izrađen profesionalno odaje veoma lep utisak.

Upravo iz svih navedenih razloga, mnogo preduzeća koristi usluge veza, i to ne samo na uniformama zaposlenih, već i na zavesama, salvetama, stolnjacima... – vez je toliko lepa i popularna, kvalitetna tehnika i estetski dopadljiva, da se svuda lepo uklapa i ostavlja sjajan utisak.

Vez na tekstilu cena

Cena veza na tekstilu zavisi od više faktora, na primer – nije svejedno koju količinu poručujete (svakako će vez na velikim količinama imati nešto povoljniju cenu, nego kada se radi samo jedan primerak, recimo), a takođe je bitno i kojih je dimenzija motiv koji se veze – da li se radi samo sa prednje strane, na grudima, ili se radi motiv koji je veći i nalazi se na leđima i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane