Dodaj firmu

Rođendanske čestitke Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Rođendanske čestitke Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Rođendanske čestitke Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija rodjendanske cestitke

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija rodjendanske cestitke

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Rođendanske čestitke Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Rođendanske čestitke Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Rođendanske čestitke Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Rođendanske čestitke Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Sunce na tufne

Za sve vas koji želite da dragim osobama poklonite nešto unikatno, kreativni kutak Sunce na tufne je pravo mesto za vas. U našoj ponudi se nalaze posteljine za bebe, dekorativni jastuci za decu i odrasle, vezene čestitke, haljinice za devojčice, setovi za krštenje i poklon setovi.
Pročitaj više

Vojvode Stepe bb
Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Rođendanske čestitke Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štamparija Kolorton

Savski nasip 11a
Novi Beograd, Beograd

Svaki rođendan je bitan i lep, ali hajde da izdvojimo tri: na primer – prvi rođendan, osamnaesti i stoti. Slažete se sa našim izborom? Pored torte, obavezan deo ovako važnih događaja su i rođendanske čestitke.

Čestitke za rođendan

Umesto da pošaljete čestitku putem interneta, što vas svakako neće ništa koštati sem malo vremena i truda, mi vam savetujemo da budete originalni, i na pravi način pokažete nekome koliko vam znači. Uradite unikatnu čestitku, čiji će dizajn odraditi stručno lice u štampariji, a po vašoj želji i zamisli. 

Zamislite samo, mašta je jedina granica! Možete biti romantični, možete biti duhoviti a možda i poslovni, ako želite. Pomislite samo, sa ovako genijalnom idejom, vama draga osoba će čuvati ovakvu čestitku verovatno dugi niz godina a možda i zauvek. 

Čestitke za prvi rođendan

Prvi rođendan je nešto posebno. Svi smo ga imali, ali ga se niko ne seća, uspomene su samo stare slike na kojima smo mi, kao debeljuškaste, simpatične i srećne bebice, koje nespretno pokušavaju da ugase jednu svećicu na torti. 

Međutim, pored mame i tate, cela bliža i dalja rodbina, kumovi, prijatelji, poslovni saradnici, kolege, svi se trude da na najbolji način čestitaju taj veliki događaj – prvi rođendan. 

Unikatna čestitka izrađena u štampariji, po vašoj želji, svakako će vas izdvojiti iz mase, koja nema maštu ili vremena i volje, da se posveti izradi nečeg jedinstvenog. O finansijskom aspektu ne treba govoriti, jer je on ovde zanemarljiv, spram srećnog događaja. 

Ono što smislite u svojoj mašti, stručni grafički dizajner izabrane štamparije, preneće na ekran kompjutera, a potom i na specijalan plastificirani papir, pa vaša čestitka može biti na preklop, odnosno, standardna, a možete izabrati da bude i nekog neobičnog oblika, kada se radi posebno isecanje.

Rođendanska čestitka

Naravno, možete izabrati i gotove modele čestitki, i zatim dopisati originalan tekst po želji. 

E mail svako može da pošalje, a vi budite jedinstveni. Malo mašte, malo kreativnosti i unikatna ideja – i eto specijalne čestitke za rođendan, jer – originalnost je uvek u modi!

Rođendanske čestitke – cena

Prosečna cena po komadu je od 0, 65 evra do 1, 5 evra. Ukoliko uzimate veće tiraže, onda se cene kreću u rasponu od 0, 20 evra po čestitki za količinu od 250 čestitki, plus 35 evra za svaku sledeću boju. Za tiraž od 500 rođendanskih čestitki, potrebno je izdvojiti po 0, 15 evra po čestitki, plus 45 evra za svaku sledeću boju. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane