Izaberite neku od stamparija gde mozete raditi usugu izrada RODjENDANSKE CESTITKE

Rođendanske čestitke Jovšić Printing Centar

Patrijarha Dimitrija 53

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Rođendanske čestitke Copy centar Akademija

Kraljice Natalije 43

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Palloncino decor baloni, dekoracija i party program

Trajka Stamenkovića 1

Palloncino decor baloni nalaze se na Zvezdari, bave se prodajom balona, party programa i aranžmana od balona.
Pročitaj više

Rođendanske čestitke Milošević Print

Jovanke Radaković 70, Mirijevo

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Rođendanske čestitke Mrak Štampa

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.

Rođendanske čestitke Dinex DOO štamparija

Kneževačka 17-19

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.

Rođendanske čestitke Master print štamparija

Radovana Simića Cige 21

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati

Rođendanske čestitke Štampačija štamparija

Uralska 9

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.

Sunce na tufne

Vojvode Stepe bb

Za sve vas koji želite da dragim osobama poklonite nešto unikatno, kreativni kutak Sunce na tufne je pravo mesto za vas. U našoj ponudi se nalaze posteljine za bebe, dekorativni jastuci za decu i odrasle, vezene čestitke, haljinice za devojčice, setovi za krštenje i poklon setovi.

Rođendanske čestitke Simbol štamparija

27-og Marta 27

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.

Štamparija Penda

Antifašističke borbe 63

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.

Štamparija Java otisak

Vojvode Stepe 389a

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.

Grafomed štamparija

Stanjevo bb, Aleksandrovac

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge

Rođendanske čestitke Elite Print štamparija

Ljubićka 25

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !

Propaganda Jovanović štamparija

Svetozara Markovića 26a

Štamparija "PROPAGANDA JOVANOVIĆ" postoji zbog Vas, mislite o tome

Štamparija Kolorton

Savski nasip 11a

Svaki rođendan je bitan i lep, ali hajde da izdvojimo tri: na primer – prvi rođendan, osamnaesti i stoti. Slažete se sa našim izborom? Pored torte, obavezan deo ovako važnih događaja su i rođendanske čestitke.

Čestitke za rođendan

Umesto da pošaljete čestitku putem interneta, što vas svakako neće ništa koštati sem malo vremena i truda, mi vam savetujemo da budete originalni, i na pravi način pokažete nekome koliko vam znači. Uradite unikatnu čestitku, čiji će dizajn odraditi stručno lice u štampariji, a po vašoj želji i zamisli. 

Zamislite samo, mašta je jedina granica! Možete biti romantični, možete biti duhoviti a možda i poslovni, ako želite. Pomislite samo, sa ovako genijalnom idejom, vama draga osoba će čuvati ovakvu čestitku verovatno dugi niz godina a možda i zauvek. 

Čestitke za prvi rođendan

Prvi rođendan je nešto posebno. Svi smo ga imali, ali ga se niko ne seća, uspomene su samo stare slike na kojima smo mi, kao debeljuškaste, simpatične i srećne bebice, koje nespretno pokušavaju da ugase jednu svećicu na torti. 

Međutim, pored mame i tate, cela bliža i dalja rodbina, kumovi, prijatelji, poslovni saradnici, kolege, svi se trude da na najbolji način čestitaju taj veliki događaj – prvi rođendan. 

Unikatna čestitka izrađena u štampariji, po vašoj želji, svakako će vas izdvojiti iz mase, koja nema maštu ili vremena i volje, da se posveti izradi nečeg jedinstvenog. O finansijskom aspektu ne treba govoriti, jer je on ovde zanemarljiv, spram srećnog događaja. 

Ono što smislite u svojoj mašti, stručni grafički dizajner izabrane štamparije, preneće na ekran kompjutera, a potom i na specijalan plastificirani papir, pa vaša čestitka može biti na preklop, odnosno, standardna, a možete izabrati da bude i nekog neobičnog oblika, kada se radi posebno isecanje.

Rođendanska čestitka

Naravno, možete izabrati i gotove modele čestitki, i zatim dopisati originalan tekst po želji. 

E mail svako može da pošalje, a vi budite jedinstveni. Malo mašte, malo kreativnosti i unikatna ideja – i eto specijalne čestitke za rođendan, jer – originalnost je uvek u modi!

Rođendanske čestitke – cena

Prosečna cena po komadu je od 0, 65 evra do 1, 5 evra. Ukoliko uzimate veće tiraže, onda se cene kreću u rasponu od 0, 20 evra po čestitki za količinu od 250 čestitki, plus 35 evra za svaku sledeću boju. Za tiraž od 500 rođendanskih čestitki, potrebno je izdvojiti po 0, 15 evra po čestitki, plus 45 evra za svaku sledeću boju. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Idi na vrh strane