Dodaj firmu

Karte za koncerte Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Verzal štamparija karte za koncerte

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija karte za koncerte

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Karte za koncerte Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Karte za koncerte Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Karte za koncerte Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Karte za koncerte Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Karte za koncerte Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Karte za koncerte Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Karte za koncerte su idealana poklon. Za različite kulturne i sportske događaje i dešavanja u gradu, potrebno je izraditi, odštampati ulaznice odnosno karte. To mogu biti koncerti, izložbe, žurke, razne manifestacije...

Karte za koncerte - štampa

Da ovo nije sasvim jednostavan posao, govori i činjenica da se karte moraju zaštiti od falsifikovanja, odnosno kopiranja. Štamparije to postižu izradom holograma ili stavljanjem UV nevidljivog laka, koji se pri ulasku može proveriti UV svetlom.

Karte za koncerte se izrađuju od najkvalitetnijeg papira – kunstdruka, ili od kartona, a sve u zavisnosti od želje kupaca.

Karte za koncerte – kako se izrađuju?

Kod ulaznica, veoma je važna njihova dorada. To podrazumeva nekoliko štamparskih tehnika, kao što su:

  • numeracija – to znači da je svaka karta obeležena svojim rednim brojem;
  • perforacija – postoji izreckan deo karte koji se otcepljuje zbog kontrole;
  • spomenuta zaštita hologramima ili nevidljivim UV lakom, zbog mogućeg falsifikovanja.

Možda vas zanima kako se zapravo izrađuju hologrami? Postupak se vrši na holo-foliji, i to koristeći vaš logotip. Ovako zaštićenu kartu za koncerte biće nemoguće falsifikovati ili kopirati. 

Važno je napomenuti da će dizajn za vaše ulaznice uraditi stručno lice u štampariji, odnosno grafički dizajner, po vašim željama i zahtevima. Daće vam predlog idejnog rešenja, koje ćete vi ili odobriti ili ćete zahtevati još neke izmene, dok ne budete sasvim zadovoljni. Kada odobrite grafičko rešenje, karte za koncerte će ući u proces štampe.

Potrebno je istaći, da ako štampate više od 1000 komada ulaznica, cene će znatno opasti. 

Rokovi izrade su izuzetno kratki, svega par sati, ukoliko nema dorade, odnosno izrade zaštitinih elemenata. Rok se računa od trenutka kada ste odobrili idejno rešenje karte za koncert.

Karte za koncerte – štampa – cena

Karte sa perforacijom i numeracijom, na kunstdruku od 150 grama, 100 komada, 1500 dinara; 500 komada, 3000 dinara; 2000 komada, 9000 dinara. 

Ulaznice izrađene na debljem papiru, 300 gramskom kunstdruku, uključujući perforaciju i numeraciju, cene od 200 komada, 2500 dinara, 1000 komada, 5000 dinara i 2000 kom, 10000 din.Ukoliko želite zaštitu karata hologramom, potrebno je izvršiti doplatu, a cene su u rasponu od 2000 dinara za 100 ulaznica, 3700 din za 500 karata i 5500 din za 1000 karata za koncerte.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane