Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Veoma lepe i kvalitetne postere sam uradila kod Biograf Plus. Zadovoljna sam ne samo kvalitetom vec i ceno koja je pristupacna za svaciji dzep.
Matija Lukic
Po meni su posteri jedna jako zanimljiva stvar. Pomocu njih mozete da ispunite svom detetu zelju i da se u njegovoj sobi na zidu nalazi njegov omiljeni crtani lik, fudbaler ili nesto sasvim drugo sto dete voli i da na taj nacin ulepsate i upotpunite njegov kutak u kojem boravi.
Jovana Milinkovic
Licno mislim da su u danasnje vreme posteri poprilicno postali nepotrebni. Sve je to ipak nesto u sta ne treba sto se tice kvaliteta da sumnjate.
Lea Stankovic
Licno mislim da posteri mogu da budu bas onako dobro resenje da na onako jedan modran nacin u potpunosti oplemene neki prostor.
Petar Jankulovski
Sto se tice postera, veoma je vazno da oni bas graficki budu kvalitetni a to je ipak nesto sto mora dosta da se plati.
Simona Vucinic
Ipak ne postoji dovoljno veliki broj stamparija koje na bas kvalitetan nacin mogu da urade postere.
Stojance Ristovski
Poseteri su ipak nesto sto je manje vise svima pre ili kasnije potrebno.
Marta Dencevic
Posteri bas mogu da budu dobri, mada sve zavisi od toga za koju se svrhu koriste.
Milen Jovanovic
Po ovom pitanju svakako ne treba da se dvoumite posto ovo nije ipak nesto sto previse kosta.
Ljubinka Sreckovic
Poster je ipak nesto sto treba da bude dovoljno lepo i upecatljivo. Bas iz tog razloga u kuci ne treba stavljati nesto puno grafika.
Filip Milutinovic
Po pitanju velikih i lepih postera, samo treba da posetite neko bas poznato mesot koje bas na profesionalnom nivou ume da se bavi grafickim dizajnom. To ipak treba da bude nesto lepo.
Nikolina Pantelic
Po pitnaju profesionalnih postera, bas u vrhunskom stilu grafickog dizajna i rezoluciji, najbolje je da posetite agenciju Buba Mara i da se po tom pitanju opredelite za kvalitet.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni posteri, najbolje je po tom pitanju da se orpedelite za Sasa City Design I sigurna sam da se onda po tom pitajnu necete razocarati.
Biljana Brankovic
Po pitanju postera, ubedljvo je najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite za Macinkovic. To su posteri u koje definitivno treba da imate puno poverenje.
Todor Markovic
Bas sam skoro gledao neke arhitektonske 3D modele. Nekako mi se cini da je poprilicno veliki broj arhitekti u danasnje vreme koristi ove postere kako bi sve izgledalo mnogo bogatije.
Petar Jankovic
Svakako da mogu da lepo ukrase neki prostor ali je poenta u tome da se takav jedan poster jasno uklopi u vas ambijent.
Marko Petrovic
Sigurno da posteri na jedan jako lep nacin mogu da ukrase neki prostor. Pri tome, ukoliko se odlucite da uradite neke kvalitetne postere ne treba da zalitet novac posto svakako ne treba da ocekujete da cete jeftino proci.
Janko Zivanovic
Mislim da se retko gde mogu pronaci on line katalozi. Uglavnom se sada svodi sve na to da ti neko preporuci neko pozitivno mesto a da ti onda nakon toga odes tamo i pitase sve sta te zanima.
Ivan Stojanovic
Saradjivao sam na izradi postera sa Quattro. Oni se na prvom mestu bave sa grafickim dizajnom. Takodje sam cuo da i Penda nije losa. Mada za Pendu pre mislim da je varijanta za kvalitetnu stampu nego za dizajn i estetiku. Pozz
Mihajlo Nastasovic
Gde bih mogao da on-line pronadjem katalog za izradu postera. Cuo sam da je NormaReclamare veoma profesionalna po pitanju grafickog dizajna. Nekoliko mojih prijatelja mi je dalo pozitivne preporuke. Sada me samo interesuje da li na vecu kolicinu postoji mogucnost davanja popusta.
Ivana Petrovic
Veoma lepe i kvalitetne postere sam uradila kod Biograf Plus. Zadovoljna sam ne samo kvalitetom vec i ceno koja je pristupacna za svaciji dzep. Pozz
Dusan Markovic
Imam odlicno iskustvo sa stamparijom Penda. Rade fantasticne postere za decu. Dajem sve pohvale i preporukeDusan