Dodaj firmu

Smartbook Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Smartbook Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija smartbook

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Smartbook Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Smartbook Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Smartbook Foto studio Pixel

Foto Studio Pixel osnovan je i krenuo sa radom 2011 godine. Nalazi se u Beogradu na Banovom brdu u ulici Pozeska 67a. Bavimo se profesionalnim fotogafisanjem i video snimanjem najsavremenijom opremom. Profesionalnost, kvalitet i povoljne cene su ono sto nasi klijenti cene.
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Boxart21 - Smartbook

Box Art 21 štamparija Beograd nudi digitalnu štampu, ofset štampu, zlatotisak, štancovanje, plastificiranje, dizajn i doradu. Zahvaljujući ovim tehnikama, možemo da realizujemo i najsloženije projekte sa vrhunskim rezultatima.
Pročitaj više

Susedgradska 2
Rakovica, Beograd

Smartbook Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

City Foto

City Foto trudi se da sačuva od zaborava Vaše uspomene na omiljeno putovanje, venčanje ili krštenje deteta. Domen rada naše fotografske radnje obuhvata izradu fotografija svih formata, foto šolja, majica i puzzli, kao i fotografisanje proslava.
Pročitaj više

Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Novi Beograd, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Foto video studio FVS

Foto Video Studio FVS nudi visoko kvalitetni nivo usluge iz oblasti fotografije, video snimanja u HD formatu i profesionalne postprodukcije. Oblasti u kojima smo se dokazali su široke - od beleženja venčanja do praćenja poslovnih događaja.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 41a
Savski venac, Beograd

Smartbook FOTO STUDIO JO-JO

Foto Studio i radnja za fotokopiranje “JOJO” sa tradicijom od 25 godina predstavlja poznato ime u oblasti izrada fotografija, fotokopiranja i digitalne stampe.
Pročitaj više

Mestroviceva 19
Voždovac, Beograd

Foto studio Zika Slika

Makenzijeva bb
Vračar, Beograd

Smartbook Foto Image

Foto radnja Foto Image nalazi se u Svetogorskoj ulici br 4, opstina Stari Grad. Da bi korisnici naših usluga bili još zadovoljniji tu su uvek nove akcije, popusti i pokloni
Pročitaj više

Svetogorska 4
Stari grad, Beograd

Smartbook Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Stari fotoalbumi su baš nekako dosadili, zar ne? Oni nisu baš najpouzdaniji čuvari naših fotografija,  jer recimo, dok prelistavamo album, može se desiti da prospemo kafu i ... naše uspomene su uništene! Smartbook je praktičan i kompaktan mini Photobook. 

Smartobook – kako izgleda?

Smisao je u originalnosti. Smartbook u potpunosti prilagođavate sebi. Na primer, možete smisliti naslov za Smartbook, koji vas podseća na neki nezaboravni trenutak. 

Dimenzije Smartbook-a su 11 x 16 cm. 

Korice Smartbook-a su tvrde, odnosno rađene su od 350 gramskog kunstdruka. Imaju oslikanu temu koju odaberete, tekst koji želite ili posvetu. Naravno, i cele korice mogu biti ilustrovane onako kako vi želite, a to će se postići na taj način što vi pošaljete sliku za koju biste želeli da bude preko cele korice. 

Naravno, ovakva slika mora biti odgovarajuće rezolucije, jer ako je slika mala, a potrebno ju je razvući na veći format, ona bi time izgubila svoju oštrinu. U vezi sa ovim delom, trebalo bi da se konsultujete sa grafičkim dizajnerom odabrane štamparije. 

Unutrašnje stranice Smartbooka su izrađene od 150 gramskog premaznog mat kunstdruk papira. Na ovakvom papiru vaše fotografije će zablistati punim sjajem. Naravno, unutrašnje stranice Smartbooka je potrebno ulepšati, korigovati, srediti, pa će grafički dizajneri ivice fotografija zaobliti, zakositi, zaokružiti, ili kako već vi želite. 

Smartbook – iskustva

Važno je napomenuti, kao u primeru za fotografiju koja bi krasila naslovnu stranu vašeg Smartbook-a, da slike izrađene putem mobilnih telefona ili fotoaparata koji imaju nisku rezoluciju, neće moći da budu korištene. Na primer, ako ste slikali u mraku a bez blica, ovakva fotografija neće moći da se upotrebi, ili ako ste sliku načinili iz pokreta, pa je stoga nejasna. 

Impresionirajte vaše prijatelje, dečka/devojku, kolege sa posla... Ovo je veoma originalna i atraktivna ideja čuvanja vaših fotografija, a Smartbook će, kako godine prolaze, i uspomene postaju starije, samo dobijati na svojoj vrednosti.

Smartbook – cena

Cena zavisi od broja strana, i kreće se u proseku  od 400 do 900 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane