Dodaj firmu

Photobook Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Photobook Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija photobook

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Photobook Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Photobook Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Photobook Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Photobook Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Photobook Foto studio Pixel

Foto Studio Pixel osnovan je i krenuo sa radom 2011 godine. Nalazi se u Beogradu na Banovom brdu u ulici Pozeska 67a. Bavimo se profesionalnim fotogafisanjem i video snimanjem najsavremenijom opremom. Profesionalnost, kvalitet i povoljne cene su ono sto nasi klijenti cene.
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Obra Obra foto studio

Foto studio Obra Obra nalazi se u Zemunu. Specijalizovani su portretne fotografije, porodične fotografije, fotografije za poslovna dokumenta, kao i umetničke portrete.
Pročitaj više

Hercegovačka 8
Zemun, Beograd

Photobook Slike na platnu

Posedujemo stručni tim školovanih grafičkih dizajnera koji prave kreativna grafička rešenja specijalizovana za sve naše proizvode. Vrlo brzo i lako realizujemo zamisao klijenta. Uvak smo spremni da na osnovu stečenog iskustva ukoliko je potrebno damo savet ili sugestiju pri donošenju oduka u dizajnerskom procesu.
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

City Foto

City Foto trudi se da sačuva od zaborava Vaše uspomene na omiljeno putovanje, venčanje ili krštenje deteta. Domen rada naše fotografske radnje obuhvata izradu fotografija svih formata, foto šolja, majica i puzzli, kao i fotografisanje proslava.
Pročitaj više

Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Novi Beograd, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Foto video studio FVS

Foto Video Studio FVS nudi visoko kvalitetni nivo usluge iz oblasti fotografije, video snimanja u HD formatu i profesionalne postprodukcije. Oblasti u kojima smo se dokazali su široke - od beleženja venčanja do praćenja poslovnih događaja.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 41a
Savski venac, Beograd

Photobook FOTO STUDIO JO-JO

Foto Studio i radnja za fotokopiranje “JOJO” sa tradicijom od 25 godina predstavlja poznato ime u oblasti izrada fotografija, fotokopiranja i digitalne stampe.
Pročitaj više

Mestroviceva 19
Voždovac, Beograd

Foto studio Zika Slika

Makenzijeva bb
Vračar, Beograd

Photobook Foto Image

Foto radnja Foto Image nalazi se u Svetogorskoj ulici br 4, opstina Stari Grad. Da bi korisnici naših usluga bili još zadovoljniji tu su uvek nove akcije, popusti i pokloni
Pročitaj više

Svetogorska 4
Stari grad, Beograd

Photobook Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Foto studio Bata

Foto studio Bata postoji i uspešno radi od 1989. godine u Zemunu i Batajnici. Osnovna delatnost našeg multimedijalnog foto i video studija je visoko kvalitetna digitalna fotografija, digitalno snimanje svih vrsta proslava, kao i druge fotografske usluge.
Pročitaj više

Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Zemun, Beograd

Jedna od izrazitih prednosti digitalnih slika je i veliki broj mogućnosti njihovog prikazivanja. U poslednje vreme, jedan od veoma popularnih načina je i pravljenje Photobook-a. 

Šta je Photobook?

Photobook je u stvari, knjiga ilustrovana vašim privatnim snimcima na najkvalitetnijem foto papiru. Prednosti ovog načina čuvanja vaših fotografija je visok stepen otpornosti na mehanička oštećenja, kao i vrhunski kvalitet fotografija. Postoji veliki izbor formata i dizajna, štamparije nude brzu izradu i pristupačne cene.

Photobook – kako izgleda?

Od crno-belih fotografija, preko fotografija u boji, od negativ filmova preko digitalnih zapisa, došlo se do najnovijeg načina za čuvanje naših uspomena. Photobook je knjiga ilustrovana vašim snimcima. 

Svoje uspomene možemo čuvati na CD-u, uredno narezane, ali znamo da je vek trajanja ovog medija do 5 godina, a posle, sa vašim snimcima šta bude... Ili, možete svoje snimke čuvati u kompjuteru, ali svi znamo da su računari nepredvidivi, uvek se može desiti neka greška, ili da jednostavno „padne sistem“, pa da tako „padnu“ i vaše uspomene i to zauvek. To svakako ne želite. Napravite Photobook!

Photobook – iskustva

Važno je reći, sa Photobook-om, vaše uspomene su večne, baš kao što i treba da budu. Možete prikupiti sve slike sa jednog ili više važnih događaja, a svi vaši snimci biće aranžirani i dizajnirani ukusno i atraktivno; možete napisati šta želite na svakoj stranici, možete staviti snimaka koliko želite, velike, male, kombinovane... Mogućnosti je mnogo.

Dimenzije Photobook-a su od 10 x 10 cm, do 40 x 30 cm. Ako želite da vaš Photobook izgleda baš kao knjiga, onda će vam stručna lica u štampariji predložiti format 20 x 15 cm, i sve takve knjige stavite u raf sa ostalim knjigama. To je kao jedna lepa biblioteka vaših najdražih događaja u životu. 

Photobook sa snimcima se može napraviti od svega što imate: negativ, stara slika, sve to može da se skenira i kompjuterski prenese na stranicu knjige. 

Korice Photobook-a mogu da budu sa vašim snimcima, kada je neki izuzetno važan događaj u pitanju, kao što je venčanje. Tada se obično radi veći format, a same korice Photobook-a mogu da budu i kožne, drvene, ukrasne...

Sačuvajte svoje uspomene od zaborava, one se lako mogu izgubiti u nepažnji ili slučajno, napravite Photobook i uvek iznova uživajte u srećnim momentima.

Photobook – cena

Cena izrade Photobook-a zavisi od broja strana, i prosečno kreće se u rasponu od 900 do 3000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane