Dodaj firmu

Foto tapete su jako popularne. Zamislite stan koji ima sterilno bele zidove. Naravno, to jeste znak čistoće i urednosti, ali složićete se da je takav prostor, nekako – hladan. Nema topline, nema boja ni maštovitosti. Najbolji način da „razbijete“ ovu belinu koja „bode oči“ jesu foto tapete. Sa njima će vaš dom postati moderan, atraktivan i svakako će izazivati oduševljene poglede vaših gostiju.

Štampa foto tapeta

Bitno je naglasiti, da boje kojima se štampaju foto tapete su ekološki ispravne i nisu štetne za zdravlje čoveka što je dokazano atestima Svestske zdravstvene organizacije. To su takozvane Eko solvent boje, pa kada birate foto tapete, informišite se da odabrana štamparija radi sa bojama takvog kvaliteta.

Materijali na kojima se štampaju foto tapete mogu biti različiti, izdvojićemo: 

  • sjajne tapete 
  • matirane tapete.

Ova stavka već zavisi od vašeg ukusa i želja. 

Foto tapete za decu

Dečija soba postaće pravo mesto iz bajke i vaši mališani će se upravo tako i osećati, ako odlučite da njihovu sobu ukrasite foto tapetama. Potpuno nov, drugačiji ambijent. Deca tako nešto upravo žele, a to će im biti razlog više da se pohvale pred svojim vršnjacima kada im oni dođu u goste. 

U zavisnosti od afiniteta vašeg deteta, možete birati foto tapete sa motivima iz nekog omiljenog crtanog filma, ili neke bajke; na tapetama mogu biti razne životinje ili ptice, carstvo podvodnog morskog sveta; sportski automobili...

Foto tapete za dnevnu sobu

Zašto vaša dnevna soba ne bi postala oaza mira, tako što ćete, dok ispijate kaficu ili čaj, promatrati na vašem zidu netaknutu prirodu, recimo? Možda biste radije uživali u čarima svetskih metropola, gde su posebno lepi motivi mostova ili gradova noću? Zaista, sve što zamislite može da se odštampa i da naseli zidove vaše sobe. Dovoljno je da vaše želje prenesete profesionalnom grafičkom dizajneru i on će to odraditi za vas. 

Možete i sami odabrati sliku sa interneta u koju ste se „zaljubili na prvi pogled“, ali je ipak savet, da birate adekvatne slike, odgovarajuće veličine i rezolucije, kako bi uvećane na dimenzije vašeg zida, i dalje bile perfektno jasne i lepe. Vodite se pravilom da birate fotografije koje imaju barem 2 mega piksela, a sve slike veće od toga, biće još zahvalnije za štampu i dobar izgled. 

Kada foto tapeta bude odštampana, ostaje da se zalepi, odnosno, montira, to nemojte raditi sami, jer biste onda ceo trud i novac “bacili u vetar“, stoga angažujte stručna lica da i ovaj završni korak u ulepšavanju vašeg enterijera, odrade profesionalno.

Foto tapete – cena

Cene se kreću u rasponu od 8 do 18 evra po metru kvadratnom, a to zavisi od toga da li je foto tapet veličine do 3 m2 ili je preko 20 i više metara kvadratnih. Prosečna cena je 12 e/m2 za površinu od 6 do 10 kvadratnih metara.

*Cene su informativnog, karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Idi na vrh strane