Dodaj firmu

ID kartice Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

ID kartice Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

ID kartice Cardplast

Podignite Vaše poslovanje na jedan viši nivo, izaberite CardPlast plastične kartice. U našoj ponudi očekuju Vas klasične kartice, kartice sa magnetnom trakom, čip kartice i RFID kartice izrađene od najkvalitetnijih materijala. Takođe, vršimo personalizaciju svih vrsta kartica..
Pročitaj više

Save Burića 4
Zemun, Beograd

ID kartice - AS štamparija

Štamparija za štampu velikih formata u Beogradu. Baneri, folije, plakati, brendiranje izloga
Pročitaj više

Patrijarha Pavla 1, Radiofar
Surčin, Beograd

ID kartice Štamparija Simbol

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija ID kartice

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Bleki Kolor štamparija

“Bleki Kolor” d.o.o štamparija bavi se različitim štamparskim tehnikama, sito štampom, digitalnom štampom, sublimacijom, štampom na tekstilu
Pročitaj više


Zemun, Beograd

ID kartice Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

ID kartice Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

ID kartice Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporuku na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

ID kartice Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

ID kartice Copy centar Index

Fotokopirnica Copy centar Index nalazi se na Novom Beogradu i nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampe i dizajna. U našem radu koristimo savremene mašine što nam omogućava da na sve Vaše zahteve odgovorimo u najkraćem mogućem roku
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

KUP copy centar fotokopirnica

KUP Copy Centar fotokopirnica nudi Vam kompletne usluge u oblasti štampe malih i velikih formata, izradu reklamnog materijala za firme, kao i graviranje u kristalu. Sa ponosom Vam predstavljamo potpunu novinu, a to je UV LED štampa na 3D objektima.
Pročitaj više

Cara Nikolaja II 46, Ruzveltova 14
Vračar, Beograd

ID kartice ćemo susresti u svakoj sferi života. Na primer, gotovo svaka firma poseduje personalizovane plastične kartice, a one su prisutne takođe i na sportskim takmičenjima, raznim kongresima, seminarima...

Koje su vrste ID kartica?

Postoji nekoliko vrsta identifikacionih kartica, a mi ćemo navesti:

- ID kartice sa štipaljkom

- ID kartice sa kanapom

- ID kartice sa neštampanom trakom i metalnim karabinjerom. Ukoliko se želi štampanje traka, o tome ćete se posebno dogovoriti sa odabranom firmom za saradnju.

Dimenzije ID kartica

Postoje nekoliko osnovnih dimenzija ID kartica i to su:

- 65 x 95 mm;

- 70 x 105 mm;

- 86 x 54 mm;

- 80 x 111 mm;

- 111 x 154 milimetara.

ID smart čip plastične kartice

Osnovna svrha postojanja ID kartica je u dobroj organizaciji i identifikaciji radnika vaše firme. Na primer, kartica dimenzija 86 x 54 mm može biti debljine 0, 76 i 0, 25 mm. Ukoliko vas zanima izgled same identifikacione kartice, reći ćemo da se one izrađuju u punom koloru i to obostrano. Sama štampa je zaštićena na poseban način, što podrazumeva da zaštitni sloj može biti sjajan ili mat. 

ID kartice – izrada

Sasvim je jasno da se ID kartice moraju personalizovati. To se radi na taj način što se svakoj kartici, pored logotipa vaše firme, dodaje ime i prezime zaposlenog, njegova slika, potpisna traka... Po potrebi, dodaje se i hologram, bar kod, serijski broj... 

Ako vas zanima materijal izrade, reći ćemo da se radi o kvalitetnim PVC materijalima, što samoj kartici omogućava dugotrajnost upotrebe.

ID kartice sa trakom

U prethodnom delu teksta smo spomenuli ID kartice sa neštampanom trakom, koja može biti crna, tamno plava ili trobojka. Ukoliko se želi štampanje traka, kao što smo naveli, o tim detaljima ćete se posebno dogovoriti. 

ID kartice – rokovi izrade

Pretpostavimo da je u planu veoma važan događaj za koji su vam neophodne identifikacione kartice. Jasno je da želite da one budu odštampane i spremljene za upotrebu u što kraćem roku.

Dobra vest je da se uglavnom štampi ID kartica može pristupiti odmah, ukoliko ste doneli odštampan materijal koji je isečen na odgovarajuću meru. Međutim, čest je slučaj da firme nemaju gotovu pripremu, pa je neophodno da odabrana štamparija završi ceo posao, koji podrazumeva štampanje, sečenje, laminaciju... Ipak, i u ovim varijantama rokovi su izuzetno kratki, jer se profesionalci trude da maksimalno izađu u susret ljudima kojima su identifikacione kartice potrebne što pre. 

ID kartice – iskustva

Ko god je koristio identifikacione kartice, reći će vam da je organizacija i komunikacija između zaposlenih ili učesnika nekog događaja, veoma lagana i pojednostavljena. Bez ID kartica, savremeni život bi bio nezamisliv, zato iskoristite sve prednosti koje one nude.

ID kartice – cena:

Kada je reč o tome koliko ćete platiti za ID kartice, cena će zavisiti od nekoliko faktora, kao što su: da li su blanko sa štipaljkom; imaju neštampanu traku sa metalnim karabinjerom (gde je traka tamno plava ili crna), ili je reč o trobojci... Takođe, na cenu će uticati i koliko komada ID kartica naručujete. Za količine od jedne ID kartice do 20 komada, cena je u proseku 130 do 160 dinara – po komadu; dok za količine od 51 do 250 ID kartica, potrebno je platiti od 85 do 155 dinara po jednoj ID kartici, što sve zavisi od vaših konkretnih zahteva i želja. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane