Štampanje flajera Mega-Flyer

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - ŠTAMPANJE FLAJERA MEGA-FLYER

Ukoliko želite lepo osmišljene i odštampane flajere za Vašu reklamnu kampanju, štampanje flajera Mega-Flyer je pravi izbor za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, kao i upotrebi najsavremenije opreme, možemo da garantujemo profesionalnu izradu flajera, uz najbolji dizajn i najniže cene.

Flajer ili letak kao jedan od najstarijih vidova oglašavanja je jako praktičan, jer se može ubaciti u poštansko sanduče, poslati poštom ili jednostavno deliti na ulici, u lokalima, tržnim centrima i sl. Najnovija istraživanja pokazuju da je ovaj vid reklamiranja i do 70% učinkovitiji od ostalih.

Bilo da želite da reklamirate Vaš proizvod ili uslugu, da najavite neki događaj, koncert ili žurku, flajeri su pogodni za sve tipove reklamiranja. Mega-Flyer nudi profesionalnu izradu i štampanje flajera na najkvalitetnijem papiru. Nezavisno da li Vam je potreban manji ili veći tiraž, kod nas je najpovoljnija izrada flajera svih formata.

Kvalitetno i lepo osmišljen flajer privlači pažnju ljudi i retko kada će biti bačen i zaboravljen. Ukoliko nemate Vaš dizajn, naš stručni tim dizajnera će izraditi originalno idejno rešenje flajera, a Vaše je samo da izaberete vrstu papira, boju i oblik.

Još jedna usluga koju Vam nudimo je distribucija flajera i drugih vrsta reklamnog materijala na teritoriji Beograda. Kroz distribuciju flajera Vaša reklama stiže direktno do potencijalnih klijenata, tako da na 1000 podeljenih letaka dobijete 20-100 novih potrošača.

Pokrivamo celokupnu teritoriju Beograda sa prigradskim naseljima, a naš profesionalni tim će stići do svakog stana, kuće, firme, lokala, tržnog centra, fakulteta i škole, trga, pešačke zone, prometne raskrsnice... Takođe, nudimo i mogućnost usluge po sistemu “flajer u ruke” (dizajn, štampa i deljenje flajera).

Budite primećeni uz najbolje dizajnirane flajere Mega-Flyer!

Štampanje flajera Mega-Flyer, Radivoja Koraća 6, Vračar, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

23.04.2018 12:22
Ana Jakovljevic
Bilo koja vrste flajera na jednom mestu. Uz dobru ideju i kvalitet plus povoljna cena .Mega-flajer stamparija je tu za vas!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štampanje flajera Mega-Flyer
  • stampanje flajera mega-flyer,
  • mega-flyer kontakt telefon,
  • profesionalna izrada flajera,
  • jeftini flajeri,
  • stampanje flajera