Dodaj firmu

Reklamni panoi - AS štamparija

Štamparija za štampu velikih formata u Beogradu. Baneri, folije, plakati, brendiranje izloga
Pročitaj više

Patrijarha Pavla 1, Radiofar
Surčin, Beograd

Reklamni panoi Štamparija Simbol

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija reklamni panoi

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Reklamni panoi Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Reklamni panoi Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Reklamni panoi Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Reklamni panoi Sky Light

Firma Svetleće reklame Sky Light nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i bavi se izradom, montažom, servisom i popravkom svetlećih reklama
Pročitaj više

Petra Bajalovića 5
Zvezdara, Beograd

Reklamni panoi Reclamare

Reclamare doo se nalazi u Beogradu u ulici Gospodar Jovana 44. Firma za grafički dizajn i vizuelne komunikacije: izrada svetlecih reklama, digitalna stampa, brendiranje vozila, table za firme, 3d reklame
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 44
Stari grad, Beograd

Reklamni panoi su svuda oko nas. U svakodnevnom životu, često ćemo susresti reklamne ali i informacione panoe. Samim kupcima ili klijentima, veoma je važno da znaju gde se određeni objekat nalazi, odnosno da isti bude uočljiv, primetan, a sve se to može postići uz pomoć panoa.

Reklamni panoi predstaviće neke od vaših proizvoda ili usluga, pružiće potrošačima potrebne informacije ili uputstva.

Panoi

Kao što se može i pretpostaviti, kod reklamnih panoa veoma važnu ulogu odigraće grafički dizajn. Razlog je jednostavan – ljudi vole da vide oglas koji je na oko lep, privlačan, atraktivan, ali u isto vreme nije nametljiv i pretenciozan.

Kada odlučite da izradite reklamni pano za vašu firmu, stručni tim će se sa vama dogovoriti o izgledu i dizajnu, a sve u skladu sa vašim željama, potrebama i ciljevima koje želite da postignete postavljanjem reklame.

Nakon što se urade potrebne korekcije kod grafičke pripreme, i vi odobrite dizajnersko rešenje, može se pristupiti izradi reklamnog panoa.

Recimo da želite da vaš objekat učinite preglednim, tako da se kupci u njemu mogu lako snaći. To ćete postići na taj način što se daju smernice u vidu info tabli, putokaza ili panoa.

Reklamne table

Raklamne table ili reklamni panoi mogu biti izrađeni od polikarbonata, aluminijuma, mikronde, klirita, kalestona i drugih materijala. Biće ispisani tehnikom štampe, kater folijama ili kaširanjem štampanih nalepnica u punom koloru.

Na reklamnim tablama veoma lepo možete predstaviti svoje proizvode, istaći naziv firme, naglasiti da je u toku neka akcija ili promocija, kao i preneti sve druge korisne i zanimljive informacije, koje sve imaju isti cilj – animiranje što većeg broja potencijalnih kupaca i korisnika usluga.

Reklamni panoi – iskustva

Pored reklamnog karaktera, panoi imaju i svoju drugačiju ulogu. Na primer, kada se završe svi građevinski radovi, određeni objekti (industrijski, javni, poslovni) moraju se obeležiti i to je propisano standardom, koji mora biti ispunjen kako bi objekat dobio upotrebnu dozvolu, a kompanija ili preduzeće, neophodne sertifikate.

Pošto se ovakve potrebe relativno često javljaju, postoje stručni timovi koji obavljaju ceo posao oko dizajna i projektovanja, sve do same realizacije. Podrazumeva se da je celokupna usluga veoma kvalitetna i obavlja se u kratkom roku.

Kada je reč o reklamiranju, klijentima su potrebne svetleće i nesvetleće reklame, centralne info table, putokazi, table, kao i obeležavanje svih vrsta prostorija. Pri izradi reklamnog panoa, neophodna je preciznost u radu, kao i efikasnost, a sve se to lako može postići upotrebom najnovijih digitalnih mašina.

Što se samog kvaliteta štampe tiče, garantuje se izuzetno visok kvalitet, pa će na najbolji način biti predstavljeni svi željeni natpisi, oznake i slično. Prilikom izrade reklamnih panoa, koriste se visoko kvalitetne boje, koje su veoma postojane. 

Sve to govori u prilog kvalitetu koji ćete dobiti kada naručite reklamni ili informacioni pano, što znači postavljanje dobrih osnova za uspešnost vašeg poslovanja.

Reklamni panoi – cena:

Cene reklamnih panoa i tabli, zavise od dosta faktora, kao što su njihova veličina, materijal koji se koristi za izradu, dizajn koji želite i slično. U tom smislu, prosečne cene su od 120 evra pa naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane