Dodaj firmu

Kutijica kutije za poklone

Predstavite Vaš proizvod na originalno osmišljen način u KUTIJICA ambalaži vrhunskog kvaliteta. Već duži niz godina domen našeg rada obuhvata izradu ukrasnih kutija za poklone, izradu jelovnika i korica za račune, kao i proizvodnju štampanih...
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd, Beograd

Jelovnici Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Jelovnici Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Verzal štamparija jelovnici

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Mazalo štamparija

Štamparija na Kotežu, radi štampu na majicama, duksevima, šoljama, flajerima, vizit kartama. Sito štampa, DTF, DTG štampa, sublimacija.
Pročitaj više

Boljetinska 21, Kotež
Borča, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Jelovnici Line Print štamparija

Line Print štamparija nalazi se na Voždovcu i nudi usluge izrade pečata, graviranja pločica za vrata, kao i usluge sito štampe, digitalne štampe, ofset štampe i štampe na papiru
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Jelovnici Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Jelovnici Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Jelovnici Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Jelovnici Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Jelovnici Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Grafičar Branković - izrada jelovnika

Grafičar Branković nudi sve na jednom mestu za Vaš ugostiteljski objekat: jelovnici, vinske karte, karte pića, dnevni meniji. Svi proizvodi izrađuju se od uvoznih materijala i u dimenzijama po želji klijenta. Takođe, nudimo usluge sito, dig...
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Jelovnici Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Jelovnici Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, ...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Jelovnici Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Jelovnici su sastavni deo svakog restorana. Činjenica, koju niko ne može osporiti, jeste da je Srbija zemlja dobre i ukusne hrane. Kulinarska tehnika je toliko napredovala, da i na osnovu izgleda jela, mi možemo pretpostaviti kakvog je ukusa, iako nismo ni kulinari niti gastronomi.

Kada sebe i svoje drage osobe, počastimo odlaskom na ručak ili večeru u neki otmen i moderan restoran, na stolu ispred sebe ćemo zateći jelovnik. Da li ste nekada o jelovniku razmišljali kao o vrsti marketinškog sredstva, koje na vrlo lep način prezentuje vašu firmu, vaše proizvode i usluge? Jelovnik jeste upravo to.

Štampa jelovnika

Nije svejedno kako će jelovnik izgledati. I on mora izgledati „ukusno“. Jer, jelovnik predstavlja imidž vašeg ugostiteljskog objekta, stoga nije nimalo lako osmisliti njegov dizajn. U tome će vam pomoći stručna lica, odnosno grafički dizajneri odabrane štamparije.

Jelovnici za restorane

Ukoliko posedujete restoran, preporuka je da uradite tvrdo povezan jelovnik sa fatiranim koricama obloženim kožom ili ekokožom. Na samim koricama može se uraditi zlatotisak, odnosno žig sa vašim logotipom i natpisom. Takođe, možete birati jelovnik koji ima korice ilustrovane na način kako vi želite. Što se unutrašnjih strana tiče, one mogu biti plastificirane sjajno ili mat, ili sačinjene od reljefnog papira, što je vrlo otmeno. Moguće je uraditi transparentne džepove, u koje se ubacuju strane jelovnika. Prednost ovakvog načina jeste u tome što se takve strane kasnije mogu zameniti novim, ukoliko dođe do izmena u cenama ili u izboru artikala. 

Jelovnici za fast food i kafiće

Brzu hranu verovatno svi volimo, iako je ona izuzetno kalorična, ali je ukusna. Najčešće se koristi jelovnik koji ima plastificiran meki povez i nekoliko unutrašnjih strana, naravno u zavisnosti od toga kakve sve proizvode imate u vašoj ponudi.

Za kafiće, takođe se preporučuje ovakva vrsta jelovnika.

Jelovnici za picerije

Ilustrovane plastificirane trvrde ili meke korice, bile bi dobar izbor za jelovnik picerije. Unutrašnje stranice trebalo bi da budu plastificirane sa slikama pica koje nudite.

Izrada jelovnika

Koričenje jelovnika se vrši tvrdim povezom, dok su unutrašnje strane pričvršćene pocinkovanim nitnama. Prvi korak podrazumeva izradu klišea za zlatotisak na koricama. Dizajn unutrašnjih stranica takođe je veoma zahtevan deo posla, i on znači ubacivanje slika i cena. Na kraju, izrađuju se korice, utiskuje se logotip i ubacuju se unutrašnje stranice. 

U odabranoj štampariji možete pogledati primere već urađenih jelovnika, pa ćete i sami možda dobiti neku sasvim novu i originalnu ideju. 

Štampa jelovnika – cena

Cene za format A4, tvrd povez, do 10 komada – 1400 din/kom, od 11 do 50 komada, 1200 din/kom i od 51 do 100 komada, cena od 800 dinara po jednom jelovniku. A4, mek povez, cene od 800 dinara po komadu za tiraž do 10 primeraka, 600 din/komad za tiraž od 11 do 50 jelovnika, i 450 din/kom. za tiraž od 51 do 100 jelovnika. Folderi za naplatu, od 1 do 10 kom, cena 1000 dinara komad, tiraž od 11 do 50, cena od 800 din/kom, i od 51 do 100 komada, cena od 500 dinara po jednom komadu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane