Dodaj firmu

Deklaracije Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Deklaracije Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija deklaracije

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija deklaracije

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Deklaracije Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Deklaracije Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Deklaracije Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Deklaracije Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Deklaracije Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Deklaracije Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Deklaracije Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Deklaracije Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Deklaracije Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Ukoliko se bavite proizvodnjom i imate prozvode namenjene daljoj prodaji, vi ste u zakonskoj obavezi da na artiklima istaknete deklaracije. 

Deklaracija – šta sadrži?

Pravila su vrlo striktna i mi ćemo ukratko navesti stavke koje su obavezne:

  • Podaci o proizvođaču (naziv pravnog lica i adresa)
  • Zemlja porekla
  • Podaci o uvozniku - dobavljaču, odnosno naziv i adresa
  • Datum proizvodnje ili godina uvoza
  • Rok trajanja ili upotrebe
  • Naziv artikla
  • Kvalitet proizvoda (sirovinski sastav)
  • Veličina
  • Skupljanje po širini i dužini
  • Način održavanja.

Zakon propisuje da morate navesti ukoliko vaš proizvod u svom sastavu ima boje, aditive, arome i slično, odnosno precirizati njihovu količinu.

Štampanje deklaracija

Veoma je važno istaći da se deklaracije mogu raditi u svim oblicima i veličinama. Ipak, izdvojićemo najčešće korišćene dimenzije, a to su: 85 x 55 mm, 90 x 50 mm, 40 x 50 mm.

Rok za izradu deklaracija je ekspresan, odnosno svega 2 sata biće dovoljno izabranoj štampariji da obavi ovaj posao, naravno, po odobravanju grafičkog rešenja koje će uraditi grafički dizajner.

Spomenimo još i dodatne stavke, koje takođe mogu da se nađu na deklaraciji: ukoliko je vaš proizvod prehrambeni, istakne se kalorijska vrednost proizvoda. Ako je rađeno ispitivanje kvaliteta, potrebno je napisati koja institucija je to obavila i kada, kao i broj rešenja. Ukoliko je proizvod iz uvoza, deklaracija mora biti prevedena na srpski jezik. 

Ako su u pitanju prehrambeni artikli, na primer, deklaracija će biti u vidu nalepnice, a ukoliko se radi o tekstilnoj robi, onda će i deklaracija biti od tekstila.

Štampanje deklaracija – cena

Cena samolepljivih deklaracija, veličine od 85 x 55 mm, kreće se od 1000 dinara za 200 komada, preko 2600 dinara za 1000 komada, sve do 10000 dinara za 5000 komada.

Cena kartonskih deklaracija, formata 85 x 55 mm : od 800 dinara za 200 komada, preko 1400 dinara za 1000 komada sve do 3600 dinara – 5000 komada.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane