Dodaj firmu

Plastične kartice Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Plastične kartice Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Plastične kartice Cardplast

Podignite Vaše poslovanje na jedan viši nivo, izaberite CardPlast plastične kartice. U našoj ponudi očekuju Vas klasične kartice, kartice sa magnetnom trakom, čip kartice i RFID kartice izrađene od najkvalitetnijih materijala. Takođe, vršimo personalizaciju svih vrsta kartica..
Pročitaj više

Save Burića 4
Zemun, Beograd

Plastične kartice - AS štamparija

Štamparija za štampu velikih formata u Beogradu. Baneri, folije, plakati, brendiranje izloga
Pročitaj više

Patrijarha Pavla 1, Radiofar
Surčin, Beograd

Plastične kartice Štamparija Simbol

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija plastične kartice

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Plastične kartice Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Plastične kartice Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Plastične kartice Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Savremeni život se ne može zamisliti bez plastične kartice. Njih susrećemo bukvalno „na svakom ćošku“ – od kreditnih kartica, preko plastičnih vizit karti, ID kartica koje se koriste za kontrolu pristupa, VIP kartica, članskih kartica...

Plastične vizit karte

Vizit karta je najosnovniji reklamni materijal svakog poslovnog čoveka. Neophodno ju je imati, a da biste se razlikovali od ostalih, vaša vizit kartica može biti izrađena od plastike. 

Ne treba posebno napominjati da će utisak koji ostavljate kod vaših poslovnih partnera, saradnika i klijenata, biti daleko bolji. Osim toga, plastična vizit kartica se ne može pocepati, pohabati, i svi ljudi kojima je budete poklonili dugo vremena će je koristiti, pa će tako biti lep podsetnik na vaš biznis.

Plastične ID kartice

Plastične kartice su sačinjene od najkvalitetnijih PVC materijala. Kada govorimo o ID karticama, zapravo je reč o ID smart čip plastičnim karticama. One se obično štampaju u obostrano punom koloru, dok je sama štampa zaštićena posebnim slojem. Taj sloj može biti sjajan ili matiran, što zavisi od želja i potreba klijenata. 

ID kartica se dodatno personalizuje, a to se radi dodavanjem imena i prezimena, slike, holograma, potpisne trake i slično.

Plastične gift kartice

Ovakve kartice se mogu izrađivati na dimenzijama 86 x 54 milimetara, a debljine su 0.25 i 0.76 mm, što sve zavisi od vaših želja. Poklon kartice se mogu personalizovati, dodavanjem imena, serijskog broja, bar koda i slično.

Plastične članske kartice

Kada kažemo plastična kartica, obično se misli na izradu od PVC-a. Članska kartica podrazumeva prilagođavanje svakoj osobi pojedinačno, što bi značilo da se na karticu dodaje ime i prezime, potpisna traka, slika i sve ostalo što je potrebno.

Članska kartica veoma lepo izgleda, jer je izrađena u punom koloru, obostrano. Takođe, mogu biti i providne.

Plastične lojaliti kartice

Ovde će biti reči o lojaliti vaučer plastičnim karticama. Sama štampa je zaštićena specijalnim slojem, koji u zavisnosti od vaših potreba, može biti matiran ili sjajan. Personalizacija  se podrazumeva, a to bi značilo dodavanje osnovnih podataka o korisniku lojaliti kartice.

Plastične beskontaktne kartice

Kartice mogu biti sa logotipom vašeg preduzeća, i u bojama u kojima želite. Svoju primenu najčešće nalaze kod evidencije prisutnosti, kao i za kontrolu pristupa.

Plastične kontaktne kartice

Kontaktne kartice su personalizovane, što znači da se na njima nalaze osnovni podaci o osobi koja karticu koristi, kao što su ime i prezime, slika, potpisna traka i slično.

Plastične VIP kartice

Kada je reč o VIP karticama, one se takođe koriste kod kontrole pristupa i evidencije prisutnosti. Mogu biti beskontaktne, i izrađene na način kako vi to želite – u obostranom punom koloru, gde je štampa zaštićena na poseban način. Logotip firme se podrazumeva, kao  i personalizacija kartice. 

Plastične kartice – cena:

Koliko novca ćete izdvojiti za plastične kartice zavisi od količine koja vam je potrebna, kao i od drugih želja i zahteva po pitanju dizajna, dodatne personalizacije i slično. U tom smislu, raspon cena je od 130 do 190 dinara po komadu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane