Dodaj firmu

Firmopisac Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija firmopisac

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Boulevard Key Pečatorezac

Pečatorezačka radnja “Boulevard Key” nalazi se u Beogradu. Brza i precizna izrada svih vrsta pečata, standardnih, okruglih, pravougaonih, datumara. Mogućnost slanja rešenja iz APR-a na mail i efikasne izrade pečata dok stignete do naše radn...
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 218
Zvezdara, Beograd

Firmopisac MG stil

MG STIL nalazi se u Beogradu. Bavi se izradom svih vrsta pečata za preduzetnike i druga pravna lica kojima je neophodan pečat prilikom registracije firme.
Pročitaj više

Pop Lukina 3
Stari grad, Beograd

Firmopisac Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Firmopisac Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Firmopisac Line Print

Line Print štamparija pored različitih tehnika štampe radi izradi pečata okruglog i pravougonog oblika
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Firmopisac Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Promo logo izrada pečata firmopisac

Ovlašćeni pečatorezac izrađuje pečate i štambilje za preduztenike, privredna društva, lekare, advokate i druga lica u Beogradu.
Pročitaj više

Bežanijski zimovnik 1A
Novi Beograd, Beograd

Firmopisac Slovo

Profesionalne usluge štampanja, industrijskog i arhitektonskog obeležavanja, izrade pečata i reklama, obeležaanje hotela i drugo.
Pročitaj više

Braće Jerković 117v
Voždovac, Beograd

Firmopisac Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Firmopisac MGN

MGN pečatorezac i izrada ključeva nudi Vam sve za Vaše preduzeće na jednom mestu. Bilo da Vam je potreban pečat, lasersko i CNC graviranje, izrada reklama, piktograma i reklamnog materijala, posetite nas i izaberite najbolje proizvode. Tak...
Pročitaj više

Ustanička 128b, (lok.17)
Voždovac, Beograd

Firmopisac Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Gravex

Preduzeće Gravex poseduje šest decenija iskustva u pružanju graversko-pečatorezačkih usluga. Pored izrade pečata svih oblika i dimenzija, nudimo lasersko sečenje i graviranje, uz upotrebu najsavremenije CNC tehnologije, kao i izradu različi...
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 13
Stari grad, Beograd

Firmopisac Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru. Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Firmopisac Copy centar Index

Ukoliko Vam je potrebna brza i efikasna izrada pečata, Copy centar Index na Novom Beogradu je prava adresa za Vas. Naši pečati izrađuju se od najkvalitetnijih guma i automata koji mogu biti raznih dimenzija i oblika. Takođe, nudimo Vam šir...
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

Firmopisac Garmond

Treba Vam graviranje i pečat, jer je za dobar utisak važan i dobar otisak, na pravom ste mestu!
Pročitaj više

Ustanička 128b, T.C. Kоšum, lok. 9
Voždovac, Beograd

Firmopisac Dark Mark

Prvomajska 72
Zemun, Beograd

Imate firmu a ona nema natpis? Nema dileme, potreban vam je firmopisac!

Naziv vašeg preduzeća svakako treba da bude ispisan ispred prostorija u kojima radite, ali je česta praksa da se logotip nalazi i na automobilima firme. Lepo grafičko rešenje, posle koga sledi štampa, svakako nije posao za amatere, odnosno, sami nikada ne biste mogli da postignete željeni efekat.

Ono što ste zamislili, ili logo koji već posedujete, treba da bude vešto prebačen na odgovarajući materijal, odnosno da bude odštampan, pa se firmopisci služe posebnim mašinama namenjenim za to.

Firmopisci

Dakle, šta je osnovna delatnost jednog firmopisca? Firmopisac oblikuje i izrađuje natpise za firme i vozila, reklamne panoe, nalepnice, plakate, postere, kataloge i slično. 

Majstor ove struke će slovna rešenja oblikovati uz pomoć računara, ali i ručno, ispisujući ih na materijalima kao što je pleksiglas, PVC, staklo... 

Različitim štamparskim tehnikama može realizovati ideje oblikovane uz pomoć računara ili na drugi način. 

Spomenimo i kaligrafiju. Kaligrafija je veština lepog pisanja koja se uči na osnovu starih rukopisnih pisama. Znanja kaligrafije se mogu kombinovati sa novim rešenjima i materijalima. 

Firmopisci koriste kompjuterske programe kao što su Adobe Illustrator, Adobe Photoshop ili 3D Max. 

Firmopisci – iskustva

Reklame mogu biti postavljene i na izlozima, i veoma lepo izgledati i privlačiti pažnju. Takve reklamne poruke se odlikuju svojom postojanošću, a mogu se izrađivati od Oracal-a, što je visokokvalitetan materijal. 

Svetleće reklame su jako popularne, one mogu biti četvrtastih oblika i svih dimenzija. Koje god zahteve da imate kao naručilac posla, firmopisci će vam izaći u susret svojim znanjem i profesionalnošću, kako po pitanju grafičkog sadržaja, tako i po kvalitetu materijala. 

Na ceradi na prikolici, nezaobilazni element je vaš logotip i brojevi telefona, odnosno ono što vi želite da predstavite na taj način. Sve će biti ispisano brzo i kvalitetno, bez obzira da li je po sredi mali kamion ili velika drumska krstarica.

Da bi se ime vaše firme šetalo drumovima, firmopisci će isto ispisati na automobilu, pick-up vozilu, kombiju, autobusu, kamionu, radnoj mašini, traktoru... Dakle, gde god vi želite da budete viđeni i primećeni na najbolji mogući način.

Reklame na zgradama su dosta učestale, jer pre svega, zadivljuju svojim dimenzijama. One moraju biti otporne na sve vremenske uslove, kao što su kiša, sneg, sunce, vetar, pa ih profesionalci ispisuju uvoznim, vodootpornim bojama zavidnog kvaliteta. 

Dakle, sve što je potrebno to je da sebe predstavite na najbolji mogući način, a firmopisci vam nude pravu reklamu namenjenu za to. Vaš logotip na zgradi, na izlogu, kao svetleća ili pokretna reklama na vašim prevoznim sredstvima i eto prilike da vas svi vide i po potrebi, kontaktiraju radi usluga i proizvoda koje nudite na tržištu.

Firmopisac – cene:

Štampa po metru kvadratnom, do 10 kvm, je 10 evra, a preko 10 kvadrata je 9 evra u proseku. Sečenje na kateru, po metru kvadratnom, za jednu boju 15 evra, a za dve boje, 20 evra u proseku. Jednobojne podloge, prosečno su 12 evra, dok je postavljanje i skidanje folije od 3 do 5 evra. Priprema, odnosno grafičko rešenje, kreće se od 5 do 10 evra, u zavisnosti od zahtevnosti dizajna. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firmopisce ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane