Dodaj firmu

Foto posteri Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Foto posteri Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Foto posteri Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija foto posteri

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Foto posteri Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Foto posteri Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Foto Viktor

Foto Viktor nudi najkvalitetnije fotografske usluge na jednom mestu. Zabeležićemo fotoaparatom i kamerom sve Vaše bitne trenutke. Pružamo Vam sledeće usluge: snimanje i fotografisanje venčanja, rođendana, matura i drugih svečanosti, izradu i obradu fotografija, prebacivanje sa VHS , mini DV, VHS-C, digital 8, HI 8 i 8 mm kaseta na DVD ili USB
Pročitaj više

Mirijevski venac 51, Beograd
Zvezdara, Beograd

Foto posteri Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Foto posteri Foto studio Pixel

Foto Studio Pixel osnovan je i krenuo sa radom 2011 godine. Nalazi se u Beogradu na Banovom brdu u ulici Pozeska 67a. Bavimo se profesionalnim fotogafisanjem i video snimanjem najsavremenijom opremom. Profesionalnost, kvalitet i povoljne cene su ono sto nasi klijenti cene.
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Fototeka Models

Fototeka Models pruža uslugu profesionalnog fotografisanja venčanja i dečijih rođendana, kao i drugih svečanih događaja kao u Beogradu tako i širom zemlje.
Pročitaj više

Skerlićeva 16
Vračar, Beograd

Obra Obra foto studio

Foto studio Obra Obra nalazi se u Zemunu. Specijalizovani su portretne fotografije, porodične fotografije, fotografije za poslovna dokumenta, kao i umetničke portrete.
Pročitaj više

Hercegovačka 8
Zemun, Beograd

Foto posteri Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Foto posteri Anduja štamparija

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 10
Zvezdara, Beograd

Foto posteri Slike na platnu

Posedujemo stručni tim školovanih grafičkih dizajnera koji prave kreativna grafička rešenja specijalizovana za sve naše proizvode. Vrlo brzo i lako realizujemo zamisao klijenta. Uvak smo spremni da na osnovu stečenog iskustva ukoliko je potrebno damo savet ili sugestiju pri donošenju oduka u dizajnerskom procesu.
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

City Foto

City Foto trudi se da sačuva od zaborava Vaše uspomene na omiljeno putovanje, venčanje ili krštenje deteta. Domen rada naše fotografske radnje obuhvata izradu fotografija svih formata, foto šolja, majica i puzzli, kao i fotografisanje proslava.
Pročitaj više

Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Novi Beograd, Beograd

Foto Dragan

Jedna od najstarijih foto radnji u Beogradu, Foto Dragan nudi izradu fotografija za sve vrste dokumenata, posebno američku vizu. Godinama unazad bavimo se slikanjem Vama važnih događaja i slavlja. Takođe, vršimo izradu slika na porcelanu za spomenike.
Pročitaj više

27. Marta 15
Palilula, Beograd

Foto posteri Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru.Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Foto posteri Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Foto posteri su sjajni! Fotografije standardnog formata su nešto uobičajeno i možda su vam već dosadile? Sem toga, kada želite da ih pogledate, morate uključivati kompjuter, ili pogledati sa CD-a, možda iz nekog starinskog albuma, Photobook-a ili Smartbook-a. Sve je to lepo, ali možda želite slike vama dragih osoba i lepih prizora da imate stalno pred očima? Foto poster je rešenje za to.

Izrada foto postera

Kakva tema će biti na foto posteru, zaista zavisi samo od vaše mašte i želje. To ne moraju isključivo biti fotografije vaših najdražih, već mogu biti i reprodukcije vaših omiljenih slika, prelepi pejzaži, gradovi noću... Bilo kakva ilustracija biće izrađena u HD rezoluciji. 

Foto posteri se izrađuju na mašini koja se naziva ploter, koristi se mat fotopapir, rezolucija će biti 2400 x 1200 dpi, a kada foto poster bude odštampan, dobićete i dve lajsne, gornju i donju, i kukicu, pomoću kojih ćete montirati poster na zid.

Štampa foto postera

Da biste zaista stekli utisak kako foto poster izgleda, možete u odabranoj štampariji pogledati već urađene primerke. Dimenzije postera zavise od vaših želja. Mnogi ljudi se “zaljube“ u neku predivnu sliku koju su videli na internetu i žele je na zidu svoje sobe. Međutim, potrebno je znati, da nisu sve slike zahvalne da se nađu na foto posteru. 

Razlog je taj, što se slika može videti jasno prilikom ekranskog prikaza, odnosno kada je vi gledate na monitoru, ali morate znati da je štampa neka druga priča. Slike moraju biti dovoljno velikih dimenzija i dovoljne rezolucije da bi se u štampi videle lepo i jasno. Na primer, ako biste odabrali sliku niske rezolucije, kada bi ona bila povećana, odnosno razvučena na veći format, ona bi time izgubila svoju oštrinu i što se više povećava, bila bi sve mutnija.

Da vam se ovo ne bi dogodilo, za izradu foto postera morate birati slike za koje će vam pisati da su veće od 2 mega piksela, što je najmanja veličina koju štamparije prihvataju za izradu. Svakako, što više mega piksela, slika će biti bolja i jasnija. 

Foto posteri – iskustva

Isto je i što se tiče fotografija koje sami slikate. Morate imati dobar fotoaparat, jer aparati sa niskom rezolucijom i takvi mobilni telefoni, ne prave slike zadovoljavajućeg kvaliteta koje bi poslužile za izradu foto postera.

Mnoge štamparije nude mogućnost da ono što želite pošaljete e mailom, a da dođete u prostorije firme prilikom preuzimanja foto postera, ili da platite kuriru prilikom dostavljanja putem pošte. 

Vaš prostor svakako će delovati živopisnije, kada njegove zidove budu krasili foto posteri sa lepim motivima ili portretima, što će vam svakoga dana vraćati osmeh na lice.

Foto posteri – cena

Cena zavisi od veličine postera, kao i od tiraža. Navešćemo neke primere cena: posteri B3 formata (350 x 500 mm), do deset komada, cena po komadu je 100 dinara, od 50 do 100 komada – 60 dinara; ili – posteri formata A1 (594 x 841 mm), do deset komada, cena po komadu je 400 dinara, a od 50 do 100 komada, cena po primerku je 200 dinara. Za količine veće od 100 komada, štamparije obično predlažu dogovor.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane