Dodaj firmu

Čestitke Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Čestitke Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Čestitke Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Palloncino decor baloni, dekoracija i party program

Palloncino decor baloni nalaze se na Zvezdari, bave se prodajom balona, party programa i aranžmana od balona.
Pročitaj više

Trajka Stamenkovića 1
Zvezdara, Beograd

Čestitke Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Čestitke Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Čestitke Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Čestitke Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Čestitke Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Čestitke IMS Infinity Marketing Studio

Kada su Vam hitno potrebne vizit karte, flajeri, katalozi,, IMS Infinity Marketing Studio je tu za Vas. Profesionalno i stručno vršimo izradu reklamnog materijala tehnikom digitalne štampe. Takođe, nudimo usluge internet marketinga, izradu ...
Pročitaj više

Borčanskih žrtava 1914, br.15
Borča, Beograd

Čestitke Anduja štamparija

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 10
Zvezdara, Beograd

Ballonino

Nabavite najbolje balone, dekoracije i party program u gradu, posetite Ballonino. Naša firma bavi se prodajom balona i dekoracijom različitih vrsta proslava, kao što su rođendani, venčanja, devojačke večeri, korporativne proslave, balonima ...
Pročitaj više

Gornjogradska 9, lokal br. 8, naselje Sava Kovačević
Beograd

Čestitke Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Čestitke Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, ...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Čestitke Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Propaganda Jovanović štamparija

Štamparija "PROPAGANDA JOVANOVIĆ" postoji zbog Vas, mislite o tome
Pročitaj više

Svetozara Markovića 26a
Vračar, Beograd

Čestitke Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Svi mi volimo i da darujemo ali i da primamo čestitke. Čestitkama se prenose neke lepe i pozitivne emocije. Ljudi se uvek obraduju kada u poštanskom sandučetu zateknu čestitku, nije važno da li je u pitanju rođendanska, poslovna, svadbena, novogodišnja... 

Izrada čestitki

Slanjem čestitke mi pokazujemo da poštujemo nečiji rad, ili jednostavno da mislimo na nekoga. Naravno da internet čestitka nije isto što i čestitka koja se šalje običnom poštom. Još ako je tekst ispisan rukom, to je onda prava stvar! Jer, ne kaže se uzalud – „kada pišemo iz srca, pišemo rukom“, a ne kucamo na kompjuteru. 

Tako da, u doba elektronike, čestitke i dalje drže svoje mesto u poslovnom svetu, međuljudskim i porodičnim odnosima.   

Štampanje čestitki

Standardne čestitke su one koje imaju pun kolor sa jedne strane, a sa druge jednu boju. Rade se na 350 gramskom kunstdruku sa plastifikacijom. One su uobičajenih dimenzija, i savijene na pola, a uz njih ćete dobiti i prikladnu kovertu da se čestitka zapakuje. Koverte mogu biti odštampane sa logotipom vaše firme, ukoliko šaljete kao pravno lice.

Štancovane čestitke, su obično u varijanti – dve boje sa jedne strane i jedna sa druge. Takođe se izrađuju na 350 gr papiru i sa plastifikacijom. Štampanje ovakve čestitke uključuje i izradu originalnog alata za isecanje.

Šta mislite o čestitkama – stonim kalendarima? To je varijanta 2 u 1, zar ne? Štampa se u punom koloru, na premaznom papiru, sa jednom bojom iznutra. To bi značilo da je kalendar u boji, a deo koji je čestitka,  ima svoja polja u jednoj boji, gde će biti ispisan tekst. Ovo je veoma originalan poklon koji će oduševiti vaše poslovne partnere.

Rođendanske čestitke, pa ko ne voli da ih primi ili pošalje? Ovo može biti tako domišljato urađena čestitka koja će i mnogo godina kasnije podsećati na divan događaj i provod.

Novogodišnje čestitke i neizostavni Deda Mraz sa irvasima ili kako ulazi kroz dimnjak kuće... Ovakve čestitke su svakako deo novogodišnje euforije i bez njih Nova godina ne bi bila to što jeste.

Svadbene čestitke, obavezan su znak pažnje da svojim prijateljima, rođacima ili kolegama, koji su stali na „ludi kamen“ poželimo sreću u zajedničkom životu. Kada od svadbe prođe, na primer, 50 godina, verovatno će ova vaša čestitka biti sačuvana i tada, kao trajna draga uspomena.

Čestitke – cena

Prosečna cena po komadu je od 0, 65 evra do 1, 5 evra. Ukoliko uzimate veće tiraže, onda se cene kreću u rasponu od 0, 20 evra po čestitki za količinu od 250 čestitki, plus 35 evra za svaku sledeću boju; štancovane čestitke, cena od 0, 40 evra po čestitki za tiraž od 250 komada, plus 35 evra za svaku sledeću boju.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane