Dodaj firmu

Fotopodmetači Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Fotopodmetači Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Fotopodmetači Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo gener...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija potopodmetaci

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Bleki Kolor štamparija

“Bleki Kolor” d. o. o štamparija bavi se različitim štamparskim tehnikama, sito štampom, digitalnom štampom, sublimacijom, štampom na tekstilu
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Fotopodmetači Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Fotopodmetači Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Fotopodmetači Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Fotopodmetači Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Fotopodmetači Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

Fotopodmetači Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, ...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Fotopodmetači Foto Image

Foto radnja Foto Image nalazi se u Svetogorskoj ulici br 4, opstina Stari Grad. Da bi korisnici naših usluga bili još zadovoljniji tu su uvek nove akcije, popusti i pokloni
Pročitaj više

Svetogorska 4
Stari grad, Beograd

Foto Luka

Paunova 30/13
Voždovac, Beograd

Fotopodmetači Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Sta su to fotopodmetaci? Podmetače za čaše i šolje imamo svi i znamo da su jako praktični. Ukoliko imamo stakleni sto, verovatno i vas i vaše goste nervira konstantno zveckanje svaki put kada šoljica dotakne površinu. Sa druge strane, podmetači upotpunjuju utisak domaće atmosfere i deluju veoma elegantno.

Izrada fotopodmetača

Ukoliko ste vlasnik firme, lep marketinški potez možete napraviti time što ćete izraditi fotopodmetače za čaše sa štampom vašeg logotipa. Kada ovakve, brendirane podmetače poklonite svojim kupcima, klijentima ili poslovnim partnerima, oni će ih sigurno svakodnevno koristiti, prilikom pauze za kafu, na primer, pa će im znak vašeg preduzeća biti stalno pred očima.

Ako ste jednostavno odlučili da ovakve podmetače izradite za svoju kuću, onda možete birati razne motive koji će se naći na fotopodmetaču. Razne slike skinute sa interneta mogu lepo poslužiti ili neke vaše fotografije. 

Ukoliko imate društvo sa kojim volite ponekad da pijuckate pivo, na primer, ideja za fotopodmetače za pivske čaše i flaše, može biti fotografija na kojoj ste svi zajedno? Ovo će biti dovoljno da se svaki put nasmejete kada se okupite, jer je zamisao originalna. 

Štampa fotopodmetača

Fotopodmetači biće izrađeni u punom koloru. Mogu biti različitog oblika, od četvrtastog, preko kružnog, ovalnog. Takođe mogu biti načinjeni od različitih materijala. Pripremu za štampu odradiće vam grafički dizajner odabrane štamparije, dati predlog da vidite kako će to sve izgledati kada bude gotovo, i tek kada vi sve odobrite, fotopodmetači ulaze u štampu.

Mnoge štamparije praktikuju da se željene fotografije dostave putem e mail-a, putem koga možete i odobriti pripremu, a plaćate ili u prostorijama štamparije, a moguće je i prilikom dostave na kućnu adresu, odnosno plaćanje pouzećem. 

Rokovi su nekoliko dana od odobravanja grafičkog dizajna, što znači da možete veoma brzo uživati prilikom ispijanja kafe, čaja ili bilo kog drugog omiljenog vam napitka, a vaši gosti će svakako prokomentarisati vašu originalnost i maštovitost.

Fotopodmetači – cena

Cena zavisi od broja komada i od toga da li vam je potrebna jedna boja, dve, tri ili pun kolor. Orijentacioni primer cene za dva podmetača je od 300 do 1000 dinara. Navesćemo i cene za digitalnu štampu:

Tabak koji se koristi u digitalnoj štampi, dimenzija je 33 x 48, 8 cm. Veličina otiska je 32 x 46, 8 cm. Cene se kreću u zavisnosti od tiraža i od boja (jednostrani kolor, obostrani kolor, jednostrano crno, dvostrano crno). Na primer, za tiraž do 10 tabaka, cena za pun kolor obostrano je 1.40 evra + PDV, za 50 do 99 kom, cenda je 1 evro plus PDV, i za tiraže preko 500 komada, cena od 0, 60 evra + PDV, po tabaku. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane