Dodaj firmu

Fascikle Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Fascikle Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Fascikle Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo gener...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija fascikle

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija fascikle

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Fascikle Lenka design - grafički dizajn

Usluge grafičkog dizajna roll up-ova, banera, bilborda, kao i unikatna grafička rešenja za vizit karte, flajere, brošure.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4a
Voždovac, Beograd

Bariprint Štamparija

Bariprint štamparija nalazi se u Beogradu. Bavi se visokokvalitetnom uslugom ofset i digitalne štampe proizvoda različitog formata. U okviru usluge možete dobiti i uslugu dizajniranja samih proizvoda
Pročitaj više

Šekspirova 11
Novi Beograd, Beograd

Fascikle Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Fascikle Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Fascikle Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Fascikle Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Fascikle Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Kutijica kutije za poklone

Predstavite Vaš proizvod na originalno osmišljen način u KUTIJICA ambalaži vrhunskog kvaliteta. Već duži niz godina domen našeg rada obuhvata izradu ukrasnih kutija za poklone, izradu jelovnika i korica za račune, kao i proizvodnju štampanih...
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38
Novi Beograd, Beograd

Fascikle Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Fascikle Anduja štamparija

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 10
Zvezdara, Beograd

MB7 Office - kancelarijski materijal i oprema

Opremite Vašu kancelariju po najvišim standardima, izaberite firmu MB7 Office. Sa željom da kupcima ponudimo samo vrhunski kvalitet, u našoj ponudi nalaze se proizvodi vodećih svetskih brendova koji će Vam olakšati svakodnevno obavljanje pos...
Pročitaj više

Gandijeva 130v, lokal 7
Novi Beograd, Beograd

Štamparija Milovanović print

Osnovna delatnost štamparije Milovanović print je štampanje, fotokopiranje i koričenje Vaših najznačajnih radova i dokumenata. Takođe, za Vas izrađujemo vizit karte, olovke, kese i drugi reklamni materijal koji će Vašu firmu učiniti prepozna...
Pročitaj više

Jakšićeva 17a
Zemun, Beograd

Fascikle Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe ...
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Stamparija Bigraf plus

Stamparija Bigraf Plus nalazi se u naselju Konjarnik, ul Begejska br 2a, opstina Zvezdara. Ofset i digitalna stampa (casopisi, katalozi, fascikle, plakati, flajeri, brosure, knjige)
Pročitaj više

Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor )
Zvezdara, Beograd

Zamislite, da sve dokumente koje koristimo u svakodnevnom poslovanju savijamo na pola? Ili, možda da ih nosimo u rukama ili torbi? Koliko bi to samo neprofesionalno bilo! Znači – potrebne su nam fascikle. One na jedan vrlo uredan, praktičan način, drže vaša dokumenta lepo raspoređena i uvek dostupna, kada vam nešto zatreba. 

PVC fascikle sa mehanizmom

PVC fascikle sa mehanizmom, možete pronaći providne, kao i u svim bojama. Dostupne su u varijanti sa polumehanikom, mehanikom i mehaniikom sa perforacijom. 

Ovakve fascikle su veoma kvalitetne, postojane i zagarantovanog dugog veka trajanja.

Fascikla sa folijom

Folije zapravo služe za uredno odlaganje dokumentacije. Fascikle su obično u formatu A4, i u sebi sadrže u proseku oko 20 folija. Dostupne su u različitim bojama, a poslovnim ljudima se najviše dopadaju crna, crvena, plava i zelena boja.

Štampa fascikli

Odlika poslovnosti, svakako jeste da na svojim fasciklama koje koristite u poslovanju, imate odštampan logotip, telefone, adresu vašeg sajta i e mail adresu. Pojedine firme odštampaju i broj svog tekućeg računa, na primer. 

Kada takvu fasciklu, poklonite svom poslovnom partneru, osim što ostavljate utisak izuzetne poslovnosti i ozbiljnosti, te posvećenosti svom radu, vaš poslovni saradnik će imati i sve vaše podatke dostupne na jednom mestu. Osim praktičnosti, to je i jedna vrsta reklame vašeg preduzeća. 

Štampa na fasciklama obično se obavlja na savremenim digitalnim print mašinama, sa postojanim bojama. Međutim, i na ofset mašinama takođe se može odraditi ova vrsta uštampavanja. Razlika je u tome, da se za manje tiraže koristi digitalna štampa, a za veće tiraže – ofset. 

Fascikla može biti u koloru, ali i ne mora, što sve zavisi od vaših želja i potreba. Možda ćete poželeti plastifikaciju fascikle, tada ćete birati između mat i sjajne plastifikacije. Fascikla može biti na džep lepljena ili na bigovanje. 

Možda želite viši nivo kvaliteta i atraktivnosti, pa ćete poželeti UV lak ili zlatotisak, na primer? Ako niste sigurni šta bi tačno trebalo da bude odštampano na vašim novim fasciklama, stručno i ljubazno osoblje izabrane štamparije će vam izaći u susret, ponudivši najefektnije grafičko rešenje, koje ćete vi odobriti, ili poželeti neke izmene, a tek kada budete sasvim zadovoljni, otpočeće se sa štampom fascikli.

Fascikle – cena

Cene se kreću u rasponu od 10 dinara za fascikle hromo bele, preko 43 dinara za PVC fasciklu sa metalnim mehanizmom, do 240 dinara za viseće fascikle sa ojačanjem. 

Štampa na fasciklama, cene se kreću od 5000 dinara za tiraž od 100 komada i jedne boje, preko prosečne cene od 16500 dinara za tiraž od 300 komada i tri boje, pa sve do 41000 dinara za pun kolor/četiri boje i količinu od 1000 fascikli. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane