Dodaj firmu

Verzal štamparija vez na majicama

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Studio 2-M pamučni program

Studio 2-M iz Beograda, ima radionicu finih pamučnih muških i ženskih majica različitih veličina uz mogućnost kvalitetnog veza sa vašim imenom.
Pročitaj više

Deligradska 15.
Palilula, Beograd

Vez na majicama Krojacka radnja Taja

Pružamo usluge izrade mašinskog veza, opremanja enterijera za restorane, prepravke kože, šivenja HTZ opreme, izrade muške i ženske konfekcije
Pročitaj više

Janka Lisjaka 4, Kaluđerica
Zvezdara, Beograd

Vez je oduvek bio popularna tehnika, a vez na majicama nije nista manje popularan. Možda razlog treba tražiti u tome što motiv predstavljen vezom na nekom odevnom predmetu, salvetama, stolnjacima, zavesama i slično, deluje izuzetno prefinjeno, sofisticirano, otmeno...

Baš iz svih tih razloga, veliki broj ljudi odlučuje da izradi vez na majicama, na primer, pošto su one često uniforma koja se koristi pri radu. Tada se izrađuje amblem firme, tj. logotip, a tehnika veza može da bude mašinska i ručna.

Vez na majici

Verovatno ste mnogo puta viđali zaposlene u nekoj firmi, kako na grudima ili na leđima, imaju izvezen logo preduzeća, slogan i slično. Tom prilikom sigurno ste pomislili kako je to lep način da se brendira uniforma, da joj se stavi pečat firme, i na vas je ostavljen utisak profesionalnosti, ozbiljnog pristupa poslovanju...

Vez na majici može da se uradi i „običnim klijentima“, to ne moraju da budu samo firme, naravno. Dovoljno je da donesete sliku sa motivom veza da dizajneri pogledaju, ili da jednostavno rečima opišete kako bi sve to trebalo da izgleda. Dizajneri će vam svojim savetima i iskustvom pomoći da dobijete dizajn koji će biti upečatljiv, originalan, i pre svega kvalitetan i dugotrajan.

Mašinski vez na majicama

Kada se radi mašinski vez na majicama, koriste se nasavremenije i najmodernije tehnologije. Gotovo sve vaše ideje mogu da postanu stvarnost, zahvaljujući stručnosti i veštini osoblja, kao i opremi koja se koristi pri radu.

Kod poručivanja, niste ograničeni količinama. Na primer, možda želite samo jednu majicu na kojoj se nalazi izvezeni motiv, ili hoćete hiljadu komada – prihvata se posao u oba slučaja.

Vez na majicama iskustvo

Na sajtovima firmi koje se bave pružanjem usluge mašinskog ili ručnog veza, nalaze se primeri već urađenih poslova. Tako da, kada pogledate, možete da steknete utisak o kvalitetu izrade, ali isto tako i da dobijete neku novu ideju kada je reč o vezu koji bi trebalo da se uradi za vas. Takođe, mnogi klijenti ugledaju neki originalni vez i požele i oni da imaju isti takav.

Ideja je bezbroj, tako da je dovoljno da pustite mašti na volju, i uz saradnju sa dizajnerima, dolazi se do pravog rešenja, koje će ispuniti sve vaše zahteve, želje i potrebe, bez obzira da li se radi o uniformama zaposlenih, nekim dekorativnim predmetima ili bilo čemu drugom.

Vez na majicama cena

Cenu veza na majicama je vrlo teško odrediti orijentaciono, i najbolje bi bilo da istu dobijete na upit. Predlažemo da se obratite firmama koje se nalaze na našem portalu i da se raspitate za konkretan slučaj. Sve je to iz razloga što vam možda treba jedna majica, a moguće da je slučaj da želite pedeset ili pet stotina komada. Takođe, nije svejedno ni kakav motiv se veze, kojih je dimenzija i slično. Kada se budu znale sve ove informacije, dolazi se do precizne cene.

*Za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane