Dodaj firmu

Ceka 3D priprema i predmeti

Ceka 3D se bavi 3D modelovanjem i 3D printom, kao i izradom plastičnih predmeta u Beogradu, sa mogućom dostavom proizvoda po celom svetu.
Pročitaj više


Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

3D reklame Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i š...
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

3D reklame Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

3D reklame Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

3D reklame Go Print Štamparija

Ukoliko želite da Vaša kompanija ili brend budu predstavljeni na najbolji mogući način, izaberite štampariju Go Print iz Zemuna. Domen našeg rada obuhvata digitalnu štampu na različitim materijalima, štampu velikog formata, kao i grafičke us...
Pročitaj više

Ugrinovačka 15
Zemun, Beograd

3D reklame Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Gravex

Preduzeće Gravex poseduje šest decenija iskustva u pružanju graversko-pečatorezačkih usluga. Pored izrade pečata svih oblika i dimenzija, nudimo lasersko sečenje i graviranje, uz upotrebu najsavremenije CNC tehnologije, kao i izradu različi...
Pročitaj više

Dragoslava Jovanovića 13
Stari grad, Beograd

3D reklame Izrada svetlećih reklama Beograd

Izrada svetlećih reklama Beograd vrši izradu, montažu, popravku i servis svih vrsta svetlećih reklama
Pročitaj više

Vojvođanska 383b
Surčin, Beograd

3D reklame Sky Light

Firma Svetleće reklame Sky Light nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i bavi se izradom, montažom, servisom i popravkom svetlećih reklama
Pročitaj više

Petra Bajalovića 5
Zvezdara, Beograd

Reklame Žabac

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje.
Pročitaj više


Beograd

3D reklame Reclamare

Reclamare doo se nalazi u Beogradu u ulici Gospodar Jovana 44. Firma za grafički dizajn i vizuelne komunikacije: izrada svetlecih reklama, digitalna stampa, brendiranje vozila, table za firme, 3d reklame
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 44
Stari grad, Beograd

Koja je prednost 3D reklame? Znate li zašto kvadrat nikada ne može da bude kocka? Zato što mu fali treća dimenzija! Sada se postavlja pitanje, zbog čega je ta dimenzija toliko važna? Ona dolazi do izražaja onda kada treba predstaviti određene elemente na jedan veoma upečatljiv način.

U poslednje vreme, treća dimenzija doživljava veliku ekspanziju, pa se tako došlo i do reklamiranja u 3D formatu. Zahvaljujući tome, sebe i svoju firmu možete predstaviti veoma efektno.

Svi mi volimo predmete ili slike u tri dimenzije, da imaju visinu, širinu i dubinu. To je jednostavno – realističnija slika nekog objekta. Ako imate firmu, svakako biste želeli logotip istaknut na ovakav način – sigurno će privlačiti mnogo više pažnje, od običnog natpisa.

3D slova se mogu izraditi od stiropora, pleksiglasa, medijapana, klirita, stirodura. Sve je podređeno vašim željama: vi birate font, dimenzije, boju... 3D slova mogu biti sa kombinovanom rasvetom, kao i sa pozadinskom i frontalnom rasvetom. 

3D svetleće reklame

Zamislite jedan klasičan natpis, odnosno naziv firme, recimo “Kladionica“. Ispisan najobičnije, takav tekst neće biti posebno uočljiv ni po danu, a kamoli uveče, kada padne mrak. A sada predočite sebi u mislima isti takav natpis, urađen u 3D formatu, koji još svetli, treperi i na taj način privlači radoznale poglede? Razlika je više nego očigledna.

Dakle, 3D reklame daju poseban efekat treće dimenzije, odnosno dubine. Zbog svega toga, reklama će oplemeniti i vaš enterijer i eksterijer. Posebno će vam se dopasti kada čujete da ovakve reklame nisu previše skupe i da ih je lako postaviti. 

Uloga 3D svetleće reklame je da prezentuje vašu firmu i danju i noću. Pri tome, potrošnja energije, potpuno je zanemarljiva, što svakako dodatno doprinosi njenoj popularnosti.

Trodimenzionalne reklame mogu biti izrađene kao čisto svetleće reklame, od fluo ili LED rasvete. Pri tome, možete odabrati debljinu logotipa i natpisa, što je sve uslovljeno vašim željama, ali i samim dizajnom. Na sve to, uticaće i prostor gde će se 3D svetleća reklama postaviti. 

3D slova od stirodura

Pošto se iz celog dosadašnjeg teksta jasno vidi da su 3D slova daleko efektnija, atraktivnija i popularnija od klasičnih slova, navešćemo da se ona najčešće izrađuju od stirodura. Na taj način, mogu se dobiti trodimenzionalni reklamni natpisi kao i logotipi različitih formata. 

Pošto će ovakva reklama stajati napolju, prilikom njene izrade se koriste visokokvalitetne boje koje su i namenjene spoljašnjem prostoru. Svakako, pravi efekat se postiže tek kada 3D slova počnu da svetle. Tako razlikujemo svetleća slova sa spoljašnjom ili frontalnom rasvetom, kao i sa pozadinskom rasvetom. 

Moguće je uraditi i kombinovanu varijantu, a to zavisi da li želite reklamu osmišljenu na taj način. Veoma je zanimljivo kada je svako slovo “priča za sebe“, odnosno ponaša se kao posebna celina, pa se rasveta može uraditi tako da se delovi natpisa ili određena slova, mogu zasebno gasiti i paliti.

Moguće je izraditi sve vrste logotipa i natpisa. 3D slova možete zateći na fasadama ali i u unutrašnjosti prostorija. Ona se najčešće rade iz tabli od 60 x 120 cm, a ako postoji potreba kupca za većim dimenzijama koje ne mogu da se uklope, onda se takva 3D slova rade iz više delova. Najčešća debljina slova je od dva do pet centimetara, ali je to već individualno i zavisi od vaše želje.

Isečeni stirodur se gletuje a zatim se farba u originalne boje kompanije, koje su vam potrebne. Postupkom CNC obrade postoji mogućnost da se urade izuzetno efektni 3D ispisi i logotipi.

3D slova ukrašavaće vašu reviju, sajam, poslovni prostor...

3D reklame od stiropora

Stiropor i stirodur su veoma slični materijali, koji se koriste za izradu 3D reklama, a sve u cilju što boljeg vizuelnog predstavljanja određene firme ili brenda. Na profesionalnim mašinama, specijlano namenjenim u tu svrhu, moguće je postići izgled slova kakav god želite.

Projektovanje, izrada i montaža 3D slova u okviru vašeg poslovnog objekta, doprineće da postignete ono što do sada niste mogli – efekat isticanja vašeg logotipa ili natpisa na sasvim drugačiji način, koji zasigurno privlači više radoznalih pogleda i pažnje.

Rasveta osvetljava svako slovo vašeg logotipa. Sam dizajn, boja i rasveta, predstavljaju vašu firmu na vrlo transparentan način. 

3D reklame od stirodura

Stirodur se često koristi kod izrade 3D slova pri brendiranju enterijera ili eksterijera. Kada se poručuje reklama, najpre se dobije šablon od stiropora. Šabloni su veoma važni jer omogućavaju lakše montiranje 3D slova ili reklame na određenu površinu.

Zahvaljujući 3D reklamama od stirodura, vi postajete originalni, jedinstveni i prepoznatljivi, što sve dalje utiče na pozitivno na razvijanje vašeg biznisa.

3D slova

3D slova svakoga dana stiču sve veću popularnost, upravo zahvaljujući činjenici da su nesvakidašnja, odnosno imaju treću dimenziju – dubinu, koja privlači pažnju, uz odgovarajuću rasvetu, što sve doprinosi atraktivnosti.

Zahtevni i komplikovani logotipi ne predstavljaju problem za profesionalce. 

Slova od stiropora

Stiropor je materijal koji je našao svoju primenu u izradi reklama koje su sačinjene od slova u tri dimenzije. Postupkom posebne obrade, moguće je dobiti veoma efektne logotipe i ispise.

Poručiocima posla biće važno i korisno da znaju da se 3D reklama izrađuje u veoma kratkom roku, nakon čega sledi montaža.

Slova od stirodura

Stirodur kao materijal za izradu 3D slova preporučuje mogućnost lake obrade, dakle postizanje željenih oblika ali isto tako i veoma povoljna cena. Vaš logotip ili neki drugi natpis, mogu imati različite veličine i forme, tako da se ovaj vid reklamiranja rado koristi za unutrašnje i spoljašnje obeležavanje poslovnih prostora, raznih objekata, revija, sajmova i slično. 

3D reklame - iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko je efektna reklama bitna za vaše poslovanje. Čak i ako potencijalni kupci nikada nisu ni čuli za vas, ukoliko vide da je vaša firma izreklamirana profesionalno i atraktivno, verovatno će kupiti određeni proizvod ili iskoristiti uslugu. 

Pri tome, slučajni kupci postaju stalni, a vi dalje razvijate svoj biznis, jer ste pravilno osmislili svoju reklamnu aktivnost, ulaganjem u 3D svetleće reklame.

3D reklame – cena:

Na cene svetlećih reklama utiče dosta faktora. U zavisnosti od vaših želja, u pogledu dizajna, dimenzija reklame i materijala izrade, prosečne cene su u rasponu od 150 do 250 evra po metru kvadratnom i naviše.

3D slova – cena:

Cena zavisi od visine slova i debljine ploče. Navešćemo neke primere: visina slova 10 cm, debljina ploče 2 cm – cena 1, 17 evra. Visina slova 50 cm, debljina ploče 3cm, cena – 11, 69 evra. Visina slova 100 cm, debljina ploče 4cm, cena – 45, 90 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane