Dodaj firmu

Plotovanje Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Plotovanje Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Plotovanje Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Plotovanje - AS štamparija

Štamparija za štampu velikih formata u Beogradu. Baneri, folije, plakati, brendiranje izloga
Pročitaj više

Patrijarha Pavla 1, Radiofar
Surčin, Beograd

Plotovanje Štamparija Simbol

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija plotovanje

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Plotovanje Sprint Art

Bilo da Vam je potrebna digitalna štampa velikih ili malih formata, štamparija Sprint Art je prava adresa za Vas. Osim toga, u domen našeg rada spada i brendiranje lokala, sajamskih štandova, auto i podna grafika, kao i postavljanje bina i šankova za Vaše proslave
Pročitaj više

Patrijaha Joanikija 19, Vidikovac
Rakovica, Beograd

Plotovanje Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Plotovanje Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporuku na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Plotovanje Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Plotovanje Samitean

Osnovna delatnost naše firme je izrada i štampa svih vrsta nalepnica i stikera, kao i digitalna štampa velikih formata i bredniranje izloga i automobila.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

Plotovanje Black and White Copy

Usluga fotokopiranja, skeniranja, štampanja velikih formata na dve lokacije u gradu Čukarici i Paliluli.
Pročitaj više

Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29
Palilula, Beograd

Plotovanje MP Print digital štampa

MP Print digital štampa - Centar se nalazi na adresi Požeška 118a i Šćerbinova 6 Banovo Brdo
Pročitaj više

Pozeska 118a, Šćerbinova 6
Čukarica, Beograd

Plotovanje Kopirnica ARENA

Fotokopirnica Arena nudi usluge fotokopiranja, skeniranja, štampe i koričenja po najpristupačnijim cenama u gradu. Po Vašoj želji izrađujemo flajere i vizit karte u formatu i količini koja Vam je potrebna. Fotokopirnica Arena - brzo, kvalitetno i pristupačno.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 68
Novi Beograd, Beograd

Plotovanje Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru.Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Plotovanje Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Kada kažemo plotovanje, mislimo na štampu velikih formata koja je namenjena za spoljašnju – outdoor, i unutrašnju – indoor, upotrebu. Glavna namena je štampa na PVC folijama za brendiranje izloga, svetlećih reklama, cirada, banera i drugih materijala namenjenih za spoljnu upotrebu. Za ovu vrstu štampe koriste se eko-solvent ploteri najnovije tehnologije. 

Indoor upotreba

Za ovu vrstu upotrebe, veliki formati se štampaju na ploteru na vodenoj bazi. Posteri, foto tapete, tehnički crteži, štampa na platnu – sve se može odraditi uz pomoć ovakvog plotera, dok je format, odnosno dimenzija štampe, neograničena. 

Plotovanje – materijali

Spomenimo najpre papir. On može biti samolepljivi ili bez lepka. Može biti debljine od 80 gr po m2 do 250 gr/m2. Što se tiče plastifikacije, mat ili sjajni. Najčešće se koristi za štampu postera, plakata i crteža koji su namenjeni za prikazivanje u zatvorenom prostoru.

Canvas ili slikarsko platno. Nekada, u prošlosti, materijal na kome su čuveni slikari radili svoja remek dela, danas dostupan običnim ljudima, razvojem tehnologije. Canvas platno pruža mogućnost da se urade veoma dobre reprodukcije poznatih slika, portreti ili bilo šta što vi zamislite. 

PVC folije, one su providne ili neprovidne, mat ili sjane plastifikacije, samolepljive su. Njima se uglavnom oblepljuju reklamne table, panoi, izlozi, brendiraju se vozila i slično. PVC folije se mogu koristiti i za štampu nalepnica, koje imaju pravilan ili nepravilan oblik. Ovakve folije su otporne na sve vremenske prilike (sunce, kiša, sneg, vetar...) i stoga su idealne za reklame koje su na otvorenom prostoru.

PVC cirada, sa nitnama za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je praktično da se zategne cirada. Ovakav materijal se koristi za outdoor upotrebu, jer je otporan na sve vremenske prilike, što će vašoj reklami omogućiti dugovečnost.

Mesh, ili perforirana, takozvana rupičasta cirada, najčešće se koristi prilikom brendiranja velikih fasadnih displeja, koji su izloženi udarima vetra i promaje. Ono što je karakteristično za rupičastu ciradu je velika propusna moć vazduha upravo zbog rupičaste strukture. Jako je važno istaći da ovakva cirada ne blokira dnevnu svetlost niti pogled kroz prozore. Često ćete je videti na fasadama većih objekata.

One Way Vision, ili rupičasta folija. Za razliku od rupičaste cirade, folija se koristi za brendiranje staklenih površina. Svakako ste mnogo puta videli izloge, staklena vrata, prozore ili zadnje staklo na automobilima, kombijima, koji na sebi imaju ovakvu rupičastu foliju u svrhu brendiranja. Efekat ovakve folije je izuzetan, jer se iznutra ka napolju sve lepo vidi, a spolja ka unutra, vidi se samo vaša reklama. Osnovna svrha joj je da izbrendira izlog a da se spoljno prirodno osvetljenje u potpunosti sačuva.

Štampa na ploteru – cena

Cene za štampu na PVC foliji sjajnoj, 12 evra do 2 metra kvadratna, do 8 evra ako se radi na površini od 10 do 20 metara kvadratnih. PVC auto folija, od 31 do 35 evra/m2, u zavisnosti od veličine štampe. PVC folija prozorska One Way Vision, od 17 evra po m2 ako se radi do 2 kvadratna metra, odnosno 11 evra/m2, ako je površina štampe od 10 do 20 kvadratnih metara.  Cirada, od 8 do 15 evra/m2, u zavisnosti da li se radi o povšini od 2, 5, 10 ili 20 kvadratnih metara. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne infomracije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane