Dodaj firmu

Štampa na tekstilu Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Štampa na tekstilu Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Štampa na tekstilu Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Štampa na tekstilu Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Mazalo štamparija štampa na tekstilu

Štamparija na Kotežu, radi štampu na majicama, duksevima, šoljama, flajerima, vizit kartama. Sito štampa, DTF, DTG štampa, sublimacija.
Pročitaj više

Boljetinska 21, Kotež
Borča, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Bleki Kolor štamparija

“Bleki Kolor” d.o.o štamparija bavi se različitim štamparskim tehnikama, sito štampom, digitalnom štampom, sublimacijom, štampom na tekstilu
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Štampa na tekstilu Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Stampa na tekstilu Line Print štamparija

Line Print štamparija nalazi se na Voždovcu i nudi usluge izrade pečata, graviranja pločica za vrata, kao i usluge sito štampe, digitalne štampe, ofset štampe i štampe na papiru
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

Original štampa na tekstilu

Original štampa na tekstilu Vam nudi mogućnost da budete jedinstveni. Radimo natpise po želji na majicama, cegerima, kačketima, ugostiteljskim uniformama U ponudi imamo i majice za maturante, osnovnce i srednjoškolce za obeležavanje bitnih trenutaka, kao i popularne "majice za cepanje" kada se rodi dete. Garantujemo kvalitetan otisak printa i otpornost na pranje.
Pročitaj više

Vladimira Rolovića 83
Čukarica, Beograd

Izrada DTG štampača i lasera za sečenje i graviranje MNM Partner

MNM Partner se bavi izradom radnih periferija za računare kao što su DTG printeri i laseri za sečenje i graviranje.U ponudi je DTG-printer za štampu na belom, tamnom i crnom tekstilu. Izrađujemo lasere za sečenje i graviranje i dimenzijama i jačini lampe po dogovoru (40 - 100 W)
Pročitaj više


Beograd

Štampa na tekstilu Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Štampa na tekstilu Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Verzal štamparija stampa na tekstilu

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Štampa na tekstilu Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štampa na tekstilu Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Štampa na tekstilu Slike na platnu

Posedujemo stručni tim školovanih grafičkih dizajnera koji prave kreativna grafička rešenja specijalizovana za sve naše proizvode. Vrlo brzo i lako realizujemo zamisao klijenta. Uvak smo spremni da na osnovu stečenog iskustva ukoliko je potrebno damo savet ili sugestiju pri donošenju oduka u dizajnerskom procesu.
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štampa na tekstilu Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru.Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Štampa na tekstilu Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Imate firmu i želite atraktivnu, dugotrajnu, povoljnu i efektivnu reklamu? Štampa na tekstilu, odnosno na majicama, duksevima, radnim odelima, trenerkama – zaista može biti pravi poslovni potez!

Lepo je kada klijenti vide zajedništvo i timski duh među vašim zaposlenim radnicima, tako što su oni isto obučeni, odnosno, nose uniformu sa motivima vašeg preduzeća. Posebno ako vaša ekipa radnika odlazi na razne terene po gradu, ova reklama na tekstilu se „šeta“, i svima jasno prenosi poruku – ko ste vi, čime se bavite i koliko ste profesionalni. 

Štampanje tekstila – kako se radi?

Za malo veće tiraže, koristi se tehnika sito štampe. Verovatno vas zanima sam postupak ove vrste uštampavanja. Posle nanošenja štamparske forme na radni predmet, isti se suši u komori za sušenje na određenoj temperaturi. Ujedno to je i završni čin u ovom postupku, pa ste vi dobili odevne predmete sa reklamom. 

Tehnikom sito štampe, boje na majicama, radnim odelima, duksevima i slično, biće sasvim postojane, jer sama tehnika pruža vrhunski kvalitet. Tako da je moguće čak i otkuvavati u veš mašini, radna odela, na primer, što su vrlo visoke temperature, i to više puta, a da odštampani otisak, odnosno slika – vaš logotip, ostane nepromenjen. 

Digitalna štampa na tekstilu 

Direktna štampa na tekstilu idealna je za izradu reklamnih majica, na primer, jer se ovom tehnikom dobija izuzetno visok kvalitet otiska. Postoji mogućnost mešanja i nijansiranja boja, a da to ne povećava troškove. Zgodna je i za štampu u manjim serijama i punom koloru, dok se za veće tiraže koristi gorenavedena sito štampa. 

Ukoliko imate više različitih motiva koji će se raditi na većem tiražu, ni tu ne morate brinuti o ceni, jer to neće značajno povećati troškove. Ova vrsta štampe je pogodna i za male i srednje tiraže. 

Štampa na tekstilu – iskustva

Spomenimo tehnike sublimacione digitalne štampe iz rolne ili solventnu ploter štampu. Prednost ove tehnike jeste u tome što se mogu raditi manji i komadni tiraži, koji ne zahtevaju posebnu vrstu pripreme kao što je slučaj u sito štampi na tekstilu u velikim i malim formatima, a da je pri tome i kvalitet same štampe u visokoj rezoluciji. 

Štampa na tekstilu – cena

Cene variraju od broja boja i veličine štampe. Za sito štampu, cene se kreću od 0, 48 evra za jednu boju i format do 12 cm, sve do 3.35 evra za četiri boje i štampu do A3 formata.

Cene za direktnu digitalnu štampu, cene su u rasponu od 4.8 evra za količinu od 1 do 4 komada, pa do 9.6 evra za štampu do formata A3 a za količinu preko 100 komada.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane