Dodaj firmu

NCR blokovi Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

NCR blokovi Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

NCR blokovi Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Verzal štamparija NCR blokovi

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

DMD Stamparija NCR blokovi

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

NCR blokovi Line Print štamparija

Line Print štamparija nalazi se na Voždovcu i nudi usluge izrade pečata, graviranja pločica za vrata, kao i usluge sito štampe, digitalne štampe, ofset štampe i štampe na papiru
Pročitaj više

Vojvode Stepe 183
Voždovac, Beograd

NCR blokovi Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

NCR blokovi Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

NCR blokovi Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

NCR blokovi Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

NCR blokovi Java otisak štamparija

Štamparija JAVA OTISAK već dugi niz godina nudi usluge iz oblasti digitalne, ofset, solventne i štampe velikih formata. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnih materijala, naš profesionalni tim nastoji da odgovori na sve zahteve klijenata, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 389a
Voždovac, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

NCR blokovi Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štamparija Penda

Štamparija Penda nudi vrlo kreativna rešenja svojim klijentima kroz reklamni materijal najvišeg kvaliteta kao i usluge sito štampe, termo štampe, tampon štampe i digitalne štampe.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 63
Novi Beograd, Beograd

NCR blokovi ili kopirajući blokovi, koriste se u svakodnevnom poslovanju. U firmama gde se ručno popunjavaju otpremnice, predračuni, za razne proizvode i usluge, česta je primena ovakve vrste štamparskog materijala.

NCR blokovi često imaju funkciju i priznanica i potvrda, iz razloga što drugi list ostaje u bloku.

Štampa NCR blokova

Najpre, istaći ćemo u kojim se dimenzijama izrađuju kopirajući blokovi.

  • A4 format, ili 210 x 297 mm
  • A5, format, odnosno 148, 5 x 210 mm
  • A6 format, dimenzije 148, 5 x 105 mm.

Kod ovakve vrste blokova, prilikom njihovog popunjavanja, kopira se svaki list. Da biste vi popunili samo onoliko koliko vam je potrebno, koristi se razdelnik. Njime se određuje gde će biti prekid, odnosno do kojeg lista će se kopirati rukopis. 

NCR blokovi standardno sadrže po 100 listova.

Dorada NCR blokova

Preduzeća najčešće interesuju blokovi formata A5, ali se potražuju i drugi navedeni formati. 

Često je na NCR blokovima potrebno uraditi doradu. To bi značilo da je potrebno numerisati listove, odnosno da svaki list ima svoj redni broj.

Potom, perforacija (rupice ili linijice) koja se uradi na bloku, omogućava precizno i lakše cepkanje.

NCR blokovi se ponekad klamuju odnosno heftaju. 

Grafički dizajn NCR blokova, bez obzira što uglavnom ne podrazumeva slike, sem logotipa firme koja ih naručuje, takođe je relativno zahtevan. U pitanju su određene tabele, razna polja koja moraju biti urađena veoma precizno. Za vas će tu uslugu odraditi stručno lice, odnosno grafički dizajner odabrane štamparije.

Rokovi su uglavnom kratki, od trenutka kada odobrite pripremu, obično oko 1-3 dana.

NCR blokovi – cena

NCR crno-beli blokovi, A5 formata, 10 komada, cena od 3500 dinara, 30 komada, 6000 dinara, 100 komada, 13000 dinara. 

NCR blokovi, u boji, takođe A5 format, 20 komada, 6500 dinara, 40 kom, 9000 dinara. Za tiraže od preko 100 komada, štamparije obično nude dogovor oko cene.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane