O nama - GO PRINT ŠTAMPARIJA

Go Print štamparija pruža usluge digitalne štampe, kao i grafičke usluge, brzo, kvalitetno i povoljno. Dugogodišnje iskustvo u radu, profesionalan odnos prema klijentima, kreativna i moderna rešenja, najkraći rokovi izrade i najbolji odnos cene i kvaliteta usluge koju pružamo, samo su neke karakteristika koje nas izdvajaju od konkurencije.

Štamparija Go Print poseduje najmodernije grafičke mašine koje se redovno kalibrišu, unapređuju i održavaju, grafičke softvere koje, takođe, redovno unapređuje prateći svetske inovacije i grafičke standarde, a sve sa ciljem da klijenti uvek budu zadovoljni i da bude pružen vrhunski kvalitet štampe i ispunjen svaki zahtev u što kraćem vremenskom roku.

Stručni tim štamparije Go Print čine školovani grafički dizajneri koji mogu da ponude kreativna grafička rešenja i pripremu za štampu, u skladu sa željama i zahtevima klijenata. Vrlo rado ćemo Vam ponuditi sve neophodne savete i sugestije, sa ciljem da olakšamo donošenje odluka bilo da je u pitanju dizajnerski proces, priprema za štampu ili sama štampa.

Go Print štamparija pruža širok spektar proizvoda i usluga:

 • Digitalna štampa na različitim materijalima: PVC folije, pločasti materijali, papir, ceradni materijali, pleksiglas...
 • Štampa banera velikog formata
 • Štampa flajera i vizit karti
 • Brendiranje izloga, lokala, vozila...
 • Izrada bilborda, banera, postera, plakata, reklamnih cerada, sajamskih štandova...
 • Podna grafika
 • Roll Up & Back Wall
 • 3D slova od stiropora i stirodura
 • Light Box-ovi
 • Totemi
 • Zanatski radovi
 • Grafički dizajn
 • Studijska fotografija objekata i proizvoda

DIGITALNA ŠTAMPA

Predstavlja vrstu štampe koja pruža veoma veliki spektar mogućnosti. U poređenju sa drugim vrstama i tipovima štampe, glavne prednosti digitalne štampe jesu visok kvalitet, velika brzina i znatno niža cena štampe.

ŠTAMPA VELIKIH FORMATA

Koristi se za štampu na rolni čija se širina kreće između 45cm i 250cm. Primenom ove tehnike štampe mogu se štampati baneri, posteri i plakati, bilbordi, pultovi i displeji, fototapete, murali, folije za brendiranje izloga i folije za auto grafiku.

SVETLEĆE REKLAME, LIGHT BOX

Predstavljaju jedinstvene reklame izrađene od tekstilnog materijala, a mogu biti jednostrane i dvostrane. Osnovu, odnosno konstrukciju ove reklame čini aluminijumski profil na koji se pomoću gumenog kedera postavlja tekstilni baner. Primena svetlećih reklama je najčešća na konferencijama, u salama za sastanke, u tržnim centrima, na sajmovima, pa čak i kao pregradni zid u kancelarijama.

BRENDIRANJE IZLOGA LOKALA I RADNJI

Ukoliko želite da dodatno ukrasite izlog Vašeg lokala ili da obnovite izgled staklenih površina na Vašoj radnji, naša preporuka je brendiranje izloga koje podrazumeva prelepljivanje staklenih površina odštampanom grafikom. U skladu sa Vašim željama postoji mogućnost da cela staklena površina bude pokrivena grafikom ili da se izlog parcijalno brendira lepljenjem slova, nalepnica i drugih grafičkih simbola manjih dimenzija na staklenu površinu. Stručni tim štamparije Go Print nudi Vam grafičku pripremu za štampu folija za brendiranje izloga.

BRENDIRANJE VOZILA – AUTOGRAFIKA

U pitanju je jedan od najefikasnijih načina reklamiranja firme ili delatnosti zahvaljujući kome se Vaša reklama može videti svuda gde se vozilo kreće, ali i na parkingu i privremenim stajalištima. Ako se odlučite na ovaj marketinški potez ne možete nikako pogrešiti, jer su brendirana vozila u stvari pokretna reklama koja je prisutna svuda. Brendiranjem vozila se mogu reklamirati kako delatnost firme, proizvodnja ili prodaja, tako i pojedinačni proizvodi i akcijske ponude.

IZRADA VIZIT KARTI

Go Print štamparija pruža uslugu izrade vizit karti koja obuhvata grafičku pripremu, kao i samu štampu vizit karti. Od dobro osmišljene i kvalitetno odštampane vizit karte direktno zavisi uspeh Vašeg poslovanja, jer ona predstavlja najvažnije sredstvo u komunikaciji sa poslovnim saradnicima i klijentima. Štampa vizit karti vrši se na najkvalitetnijem papiru, plastici ili nekom drugom materijalu, a po izgledu možete izabrati mat ili sjajni, reljefni ili konturni materijal. Takođe, postoji mogućnost dorade vizit karti u pogledu plastifikacije ili zaobljenja uglova.

ŠTAMPA FLAJERA

Flajeri su jedan od reklamnih elemenata koji je već dugo prisutan u marketingu. Korist od štampe flajera je višestruka, s obzirom da se mogu deliti direktno na ulicama, prometnim pešačkim zonama, ispred tržnih centara ili se direktno ubacivati u poštanske sandučiće.

Štamparija Go Print vrši izradu i štampu flajera za gotovo sve vrste reklamnih kampanja, a pri njihovom kreiranju pruža potpunu slobodu grafičkog izražavanja. Znatno veći prostor za sadržaj u poređenju sa vizit kartom, omogućava mnogo više informacija za potencijalnog kupca ili korisnika usluge koja se reklamira.

ZANATSKI RADOVI

Naša bravarsko stolarska radionica je u mogućnosti da Vam ponudi moderan ili klasičan dizajn za Vaš eksterijer ili enterijer. Izrada radnih pultova, svetlećih reklama, obeležavajućih tabli (krajputaša), A tabli od metala ili Al Profila. Izrada nadstrešnica, kaveza za pice ili drugu vrstu zaštite Vaših proizvoda. Sanacija ili popravka već dotrajalih bravarskih delova na Vašim objektima, kao i izrada novih za Vaše potrebe. Proizvodnja stolarskih radova od univera po Vašim zahtevima i idejama.

Neka Vaša kompanija ili brend budu prikazani u najboljem mogućem svetlu, izaberite štampariju Go Print.

Radno vreme:

svaki dan od 08-20h

Go Print štamparija, Ugrinovačka 15, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Go Print Štamparija
 • Go Print,
 • Go Print Beograd,
 • Go Print Štamparija Zemun,
 • Štamparija u Zemunu,
 • Go Print Štamparija radno vreme