Dodaj firmu

Ukrasne kutije izgledaju veoma lepo i dekorativno, tako da svoju svrhu nalaze na više načina. Na primer, ukrasnu kutiju ćete iskoristiti kada nekom poklanjate dar, ali i da odlažete razne sitnice.

Ukrasne kutije od kartona

Kutije se najčešće izrađuju od kartona. One mogu da budu različitog oblika, tako da su veoma interesantnog izgleda. Nekada se kutije mogu napraviti tako da jedna staje u drugu, i to se mnogim ljudima izuzetno dopada. Na primer, postoji jedna kartonska kutija koja je većih dimenzija, a onda se u nju stavljaju manje i u svaku se može dodati prigodan poklon.

Ukrasne kutije za cveće

Kada darujemo cveće, to znači da iskazujemo posebna osećanja prema nekoj osobi. Ruže su najčešći dar, tako da se često poklanjaju buketi, ali i pakovanja od 101 ruže. Kutije za cveće moraju da budu izuzetno lepo oblikovane, ali dekorisane, tako da se ostavlja prefinjen, elegantan i sofisticiran utisak.

Veleprodaja ukrasnih kutija

Ukrasne kutije se prodaju i na veliko, za potrebe firmi i preduzeća koja se bave prodajom poklona i raznih drugih dekorativnih sitnica. Na našem portalu, kao i generalno na internetu, možete da pronađete ceo asortiman ukrasnih kutija i da odaberete one najlepše za vaše poslovanje i kupce.

Kutije su predstavljene kroz slike i kratke tekstualne opise. Kroz fotografiju se upoznajemo kako kutija izgleda, a opis nam služi da saznamo materijal izrade, dimenzije, boje u kojima je kutija dostupna i slično. Pored svega toga, istaknuta je cena, kao i cena za određenu količinu, jer je ovde u pitanju veleprodaja ukrasnih kutija.

Ukrasne kutije za poklone

Pokloni se darivaju onda kada je neki poseban dan – rođendan, krštenje, venčanje, svadba, završavanje studija, godišnjice i druge prigode. Tada želimo da nama dragu osobu posebno obradujemo, pa ako smo kupili skup i lep poklon, on svakako zahteva pakovanje u adekvatnoj kutiji.

Ukrasne kutije po meri

Posebno su interesantne kutije koje mogu da se izrade po meri. Primera radi, možda ste kupili velikog Pandu i sada vam je potrebna kutija za takvu jednu igračku. I ovakvu kutiju po meri je moguće izraditi.

Ukrasne kutije sa štampom

Pored posebnih dimenzija, korisno je znati da se mogu uraditi kutije koje po sebi imaju štampu po vašoj želji. Dakle, ako želite kutije za vašu firmu, na kojima će biti istaknut vaš logo, kao i neki drugi potrebni podaci, to možete da zahtevate i takvu kutiju ćete dobiti.

Grafičko rešenje kutije će vam odraditi dizajneri u firmi od koje naručujete ukrasne kutije, ili to možete da odradite i sami, ako tako želite.

Ukrasne kutije cena

Cena ukrasnih kutija je veoma različita i ona zavisi od veličine kutije, materijala njene izrade, da li se radi štampa po želji, da li se stavlja mašna i slično. Cene mogu da se kreću od 200 dinara pa sve do 1000 dinara i više.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane