Dodaj firmu

Plakati Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima - stamparija JPC .
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Plakati Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Plakati Tampon print centar

Tampon Print Centar nudi širok asortiman usluga u oblasti sito i tampon štampe, lasersko graviranje, kao i izradu reklamnog materijala za Vašu firmu. U našoj ponudi očekuju Vas i držači od klirita engleskog proizvođača Taymar, čiji smo generalni zastupnici.
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Plakati - AS štamparija

Štamparija za štampu velikih formata u Beogradu. Baneri, folije, plakati, brendiranje izloga
Pročitaj više

Patrijarha Pavla 1, Radiofar
Surčin, Beograd

Plakati Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

DMD Stamparija plakati

Štamparija u Beogradu koja se bavi izradom i štampom knjiga, publikacija, kao i štampom reklamnog materijala, brošura, kataloga, vizit karti.
Pročitaj više

Miljakovacka 30
Rakovica, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Flyer & Friends

Podela flajera „Flyer & Friends” bavi se deljenje i raznošenjem flajera na teritoriji celog Beograda, kao i u ostalim gradoivma širom Srbije. pored podele flajera radimo i dizajn i štampu reklamnog materijala.
Pročitaj više

Zagorska 10c
Zemun, Beograd

Plakati Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Plakati Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Plakati Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Plakati Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Plakati Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru.Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Plakati Beograd Stampa

Štamparija „Beograd Štampa“ nalazi se na adresi Makedonska 1A, lokal 13, u Beogradu na teritoriji opštine Zemun. Na jednom mestu pripremili smo Vam široku paletu usluga grafičkog dizajna, odnosno pretvaranja Vaših zamisli po pitanju štampe u originalna rešenja na najrazličitijim materijalima.
Pročitaj više

Makedonska 1A, lokal 13
Zemun, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Plakati Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Plakati mogu prenositi razne informacije širokom broju ljudi, kao što je najava nekog kulturnog događaja u gradu ili sportske manifestacije, na primer. Nekada su štampu ovako velikih formata radile samo najveće štamparije, iz prostog razloga, zbog velikih troškova prilikom izrade. Danas ovu uslugu nude sve štamparije koje imaju mašine za digitalnu štampu. 

Štampa plakata

Plakat je izuzetno moćno marketing oružje, i ukoliko je grafički dizajn efektno odrađen, a vi izaberete prava mesta gde ćete plakat postaviti, informacija će se širiti brzinom munje, a onda je i uspeh zagarantovan!

Plakati se najčešće štampaju na kunstdruku od 100 i 150 grama. Osnovne veličine su A i B format, a tu su razlike veoma velike, jer je recimo A4 format, zapravo veličina velike sveske a B1 format ima dimenzije metar puta 70 centimetara. Vaše je da odaberete veličinu plakata koja vam je potrebna. 

Rokovi izrade plakata računaju se od trenutka kada ste odobrili grafičko rešenje koje je uradio dizajner odabrane štamparije ili ste isto sami dostavili. Pošto je digitalna štampa - brza štampa, sve može biti gotovo u roku od dan-dva. 

Štampa se radi na digitalnim mašinama koje poseduju visoku rezoluciju. Veći tiraži su oni koji prelaze 100 komada. Naglasićemo da se plakati mogu raditi i u ofset štampi, kada su veliki tiraži u pitanju.

Izrada plakata

Slobodno možemo reći, da iako je lepljenje plakata metoda koja postoji odavno, ona prkosi svim elektronskim medijima. Razlog što plakati žive i danas u doba interneta, jeste u nenadmašnom odnosu između uloženog novca u izradu plakata i reklamnog efekta koji se postiže ovim putem. Znači, cena spram rezultata oglašavanja, i dalje motiviše ljude da izrađuju plakate. 

Plakati mogu biti različitih formata, od jedne boje do punog kolora, u različitim tiražima... 

Pojedine štamparije koje se bave ovom vrstom posla nude i uslugu lepljenja plakata po gradu, na lokacijama gde vi želite. Vi jednostavno dostavite spisak, a tim štamparije ovaj zadatak odradi umesto vas i kasnije vam prikaže fotografisana mesta na kojima su plakati zalepljeni. Uvek se možete i prošetati po gradu, i sami se uveriti kako to izgleda na licu mesta. Sada vam samo ostaje da sačekate rezultate!

Plakati – cena

Cene variraju od veličine plakata, kao i od broja primeraka koji vam je potreban. Navešćemo neke orijentacione primere: plakati formata B2, što je veličina od 50 x 70 cm, 500 plakata je 90 evra, plus doplata od 30 evra za svaku sledeću boju; plakati formata B3, što su dimenzije 35 x 50 cm, 1000 plakata je 100 evra, plus 35 evra za svaku sledeću boju. 

*Cene su prikazane informativno, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane