Dodaj firmu

Štampa ID kartica Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Štampa ID kartica Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Digital Solution štamparija

Digital Solution štamparija nalazi se na Novom Beogradu. Posvećena je kako pravnim tako i fizičkim licima kroz digitalnu i ofset štampu
Pročitaj više

Narodnih Heroja 63, lok 11
Novi Beograd, Beograd

Štampa ID kartica Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Štampa ID kartica Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Štampa ID kartica Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Štampa ID kartica Cardplast

Podignite Vaše poslovanje na jedan viši nivo, izaberite CardPlast plastične kartice. U našoj ponudi očekuju Vas klasične kartice, kartice sa magnetnom trakom, čip kartice i RFID kartice izrađene od najkvalitetnijih materijala. Takođe, vršim...
Pročitaj više

Save Burića 4
Zemun, Beograd

Štampa ID kartica Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Štampa ID kartica Anduja štamparija

Ofset štampa svih formata, lasersko graviranje, plastifikacija i uslužno štampanje na reklamnom materijalu po Vašem izboru. Sve na jednom mestu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 10
Zvezdara, Beograd

Kako se radi stampa ID kartica i ciji je to posao? Slobodno možemo reći da su ID kartice ušle u sve pore savremenog života. Zamislite, recimo, jednu veliku firmu, koja ima ogroman broj zaposlenih. Ukoliko niko od njih ne bi imao identifikacione kartice, sama organizacija i komunikacija, bile bi veoma otežane, a svi znamo da to predstavlja osnov uspešnog poslovanja.

Kako se radi štampa ID kartica?

Možda po prvi put izrađujete ovakvu vrstu kartica, pa ćemo pokušati da vam damo neke smernice koje mogu biti više nego korisne. 

Materijal možete doneti odštampan i isečen na odgovarajuću meru. U takvom slučaju, rokovi izrade su tako reći, odmah, to jest, vaše kartice ćete dobiti za veoma kratko vreme. U drugoj varijanti, kada ceo postupak prepuštate odabranoj štampariji, takođe će sve biti urađeno jako brzo, jer se vodi računa o rokovima za koje su vam ID kartice neophodne.

Pri izradi identifikacionih kartica, najpre se radi sama štampa, a potom sečenje i laminacija. 

Na kojim formatima se radi štampa ID kartica?

Postoji nekoliko formata vaše nove ID kartice i to su: 

- 65 x 95 mm;

- 70 x 105 mm;

- 86 x 54 mm;

- 80 x 111 mm;

- 111 x 154 milimetara.

Razlikuju se u još nekoliko detalja, na primer, mogu imati štipaljku ili kanap, takođe, mogu posedovati neštampanu traku, koja može biti tamno plava, crna ili trobojka, ali i metalni karabinjer. 

Kada je reč o štampanju traka, o tom delu posla ćete se posebno dogovoriti sa osobljem odabrane štamparije. 

ID smart čip plastične kartice

Svakome od nas je estetski izgled kartice veoma važan, pa je neophodno znati da ID kartica može biti izrađena u punom koloru i to obostrano. Preko same štampe, stavlja se određeni zaštitni sloj, koji može biti sjajan ili mat, a to opet zavisi od vaših potreba i želja.

ID plastične kartice se izrađuju od kvalitetnog PVC materijala, i mogu se dodatno personalizovati, što bi značilo dodavanje imena, prezimena, slike, holograma, potpisne trake, serijskog broja, bar koda i slično...

Štampa ID kartica – iskustva

Uvek je bolje da ceo posao prepustite profesionalcima, a to najpre podrazumeva izradu grafičkog rešenja ID kartice. To bi značilo, da tek kada pripremu odobrite, ID kartice će biti odštampane. Tako se izbegava svaka mogućnost da se načini bilo kakva greška.

Ponekad ljudi sami žele da odrade pripremu, a tome nisu previše vični, pa se dobije format koji ne odgovara potrebnim dimenzijama. Onda se sve mora raditi ispočetka, tako da je bolje sve u startu ostaviti zaposlenima u odabranoj štampariji. 

Vi ćete samo istaći svoje želje po pitanju samog dizajna, ali i personalizacije ID kartice. Koliko komada ćete poručiti, isključivo zavisi od vaših potreba, što znači da ne postoji ni minimum, niti maksimum. 

ID kartica u sebi sadrže sve što je neophodno da bi se određena osoba identifikovala. One mogu biti obične PVC kartice, ali i sa beskontaktnim i kontaktnim čipom. Razlikujemo i hibridne kartice i kartice sa magnetnom trakom. 

Kartice se mogu štampati i jednostrano, a ukoliko imate bilo kakvih dilema oko dizajna ili dimenzija ID kartice, uvek se možete posavetovati sa ljubaznim osobljem odabrane štamparije.

Štampa ID kartica – cene:

Cena ID kartica će zavisiti od nekoliko faktora, kao što su: da li su blanko sa štipaljkom; imaju neštampanu traku sa metalnim karabinjerom (gde je traka tamno plava ili crna), ili je reč o trobojci... Takođe, na cenu će uticati i koliko komada ID kartica naručujete. Za količine od jedne ID kartice do 20 komada, cena je u proseku 130 do 190 dinara – po komadu; dok za količine od 51 do 250 ID kartica, potrebno je platiti od 85 do 175 dinara po jednoj ID kartici, što sve zavisi od vaših konkretnih želja i zahteva.  

*Cene su prikzane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane