Dodaj firmu

Štampa na platnu Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Štampa na platnu Copy centar Akademija

Copy Centar Akademija je jedini digitalni centar za štampu lociran u samom centru grada koji radi do 21h. Po najpovoljnijim cenama, nudimo Vam sve vrste štampe i izradu reklamnog materijala na jednom mestu. Takođe, vršimo najbržu isporuku n...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Verzal štamparija stampa na platnu

Verzal štamparija Beograd je porodično preduzeće sa 30+ godina iskustva u grafičkoj industriji, specijalizovano za pripremu, dizajn, štampu i doradu papirne galanterije.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 7
Čukarica, Beograd

Mazalo štamparija štampa na platnu

Štamparija na Kotežu, radi štampu na majicama, duksevima, šoljama, flajerima, vizit kartama. Sito štampa, DTF, DTG štampa, sublimacija.
Pročitaj više

Boljetinska 21, Kotež
Borča, Beograd

Štampa na platnu Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Štampa na platnu Mrak Štampa

Mrak štampa štamparija nalazi se na Bežanijskoj kosi. Bavi se uslugom grafičkog dizajna, štampanjem reklamnog materijala i grafičkim uslugama.
Pročitaj više

Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Original štampa na tekstilu

Original štampa na tekstilu Vam nudi mogućnost da budete jedinstveni. Radimo natpise po želji na majicama, cegerima, kačketima, ugostiteljskim uniformama U ponudi imamo i majice za maturante, osnovnce i srednjoškolce za obeležavanje bitnih t...
Pročitaj više

Vladimira Rolovića 83
Čukarica, Beograd

Štampa na platnu Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Štampa na platnu Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Štampa na platnu Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Štampa na platnu Slike na platnu

Posedujemo stručni tim školovanih grafičkih dizajnera koji prave kreativna grafička rešenja specijalizovana za sve naše proizvode. Vrlo brzo i lako realizujemo zamisao klijenta. Uvak smo spremni da na osnovu stečenog iskustva ukoliko je pot...
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Štampa na platnu Olymp electronic

OLYMP ELECTRONIC - ROLAND Srbija je od 1990. godine zastupnik i serviser mašina fabrike ROLAND za Srbiju i Crnu Goru. Show-room, Training centar, i autorizovan servis fabrike ROLAND otvoreni su 365 dana godišnje.
Pročitaj više

Jovana Đaje 10
Zvezdara, Beograd

Štampa na platnu Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Štampa na platnu Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Stampa na platnu je zaista posebna. Reprodukcije vašim omiljenih slika, ili porteti dragih osoba, vrlo brzo mogu krasiti vaš kućni ili poslovni ambijent uz pomoć tehnike štampe na canvas platnu. 

Najpre ćemo se pozabaviti time šta je u stvari kanvas (canvas) platno. To je najfinije slikarsko platno koje je oduvek imalo visoku vrednost. To nije nimalo slučajno, kada znamo da su najveći slikari upravo koristili za svoje slike ovu vrstu platna. Nekada je canvas platno bilo dostupno samo najbogatijima, ali razvoj tehnologije je omogućio da svi uživamo u njegovom kvalitetu. 

Canvas platno poseduje specifičnu teksturu koja veoma prija ljudskom oku, iz razloga što je refleksija svetlosti od platna izuzetno prirodna i potpuno drugačija od refleksije koju stvara papir, na primer.

Štampanje na canvas platnu

Razvoj tehnologije štampača, hemijska tehnologija boja i tonera, skupa su doveli do kvalitetnog grafičkog prikaza na canvas platnu. Ljudi su izuzetno sentimentalno vezani za svoje slike i fotografije, pa sve štamparije to uzimaju u obzir kada štampaju na canvas platnu, vodeći računa da platno bude najfinije, štampa postojana i otporna, tako da će finalni proizvod biti izuzetno kvalitetan i dugovečan.

Canvas platno se može dodatno zaštititi postupkom laminacije, odnosno premazom posebnim lakom, koji će štampi na platnu omogućiti izgled ulja na platnu. Tehnikom laminacije postiže se i dodatna trajnost i zaštita. 

Kada se ova faza rada završi, prelazi se na natezanje na blind, odnosno ram. To je tehnika zatezanja platna i to bi bio završni korak. 

Štampa na platnu – iskustva

Zidovi vaših dnevnih boravaka, spavaćih soba ili radnih prostorija sada mogu izgledati živopisnije, romantičnije i odavati prefinjenu atmosferu. Vaši prijatelji, poslovni saradnici, svakako će biti oduševljeni slikama izrađenim štampom na platnu. Zaista možete odštampati šta god poželite. 

Grafički dizajneri izabrane štamparije će vaš materijal dodatno pripremiti za štampu, kada su zadovoljeni svi uslovi dizajna. Uvek je važno voditi računa o veličini i rezoluciji slike, jer ako je niska, to neće dati kvalitetnu sliku u štampi. 

Štampom na platnu, odnosno lepom slikom, možete obradovati vama drage osobe ili sebe, ukrasiti svoj životni ili radni prostor i svakodnevno uživati u divnom pogledu. 

Štampa na platnu – cena

Cena štampe na Canvas platnu, prosečno se kreće oko 26 evra po metru kvadratnom. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate štamparije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane