Dodaj firmu

Štampanje i koricenje radova Jovšić Printing Centar

Stamparija Jovsic Printing Centar pretstavlja jednu od najmodernijih stamparija ne samo u Beogradu, vec i u regionu. Od samog pocetka naseg poslovanja imali smo jasne ciljeve i planove, a klijent uvek na pravom mestu. Radite sa najboljima -...
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 53
Rakovica, Beograd

Štampanje i koričenje radova Fotokopirnica Servis Dragan

AKCIJSKE NAJNIŽE CENE! Kopija već od 0,90 PARA, kolor štampa već od 10 DIN! Štampanje, kopiranje, skeniranje, plotovanje, koričenje, dopuna kertridža, servis štampača i još mnogo toga - sve na jednom mestu
Pročitaj više

Prote Mateje 72
Vračar, Beograd

Štampanje i koričenje radova Milošević Print

Sve vrste usluga štampe, od pripreme, odabira materijala, grafičkog dizajna do krajnjeg proizvoda - profesionalno i u dogovorenim rokovima, uz garanciju kvaliteta
Pročitaj više

Jovanke Radaković 70, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Štampanje i koričenje radova Dinex DOO štamparija

Dinex doo štamparija radi već skoro 30 godina i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Nudimo usluge digitalne i offset štampe, sečenja, koričenja, idejnih rešenja i grafički dizajn, kao i ostale doradne poslove.
Pročitaj više

Kneževačka 17-19
Rakovica, Beograd

Štampanje i koričenje radova Master print štamparija

Štamparija Master Print jedna je od vodećih štamparija u Beogradu i dostupna Vam je za sve vrste uslužnog štampanja na svim mogućim materijalima. Pored standardnih usluga sa kojima ćemo Vas rado upoznati
Pročitaj više

Radovana Simića Cige 21
Voždovac, Beograd

Fotokopirnica Print Stop

Ukoliko Vam je potrebno fotokopiranje, štampa velikih formata ili izrada reklamnog materijala, fotokopirnica Print Stop nudi profesionalnu i efikasnu uslugu. Upotrebom savremene opreme i kvalitetnog papira možemo da garantujemo kopije bolje...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 71, lok 2
Voždovac, Beograd

Fotokopirnica Copy centar Akademija

Bilo da Vam je potrebno fotokopiranje ili koričenje dokumenata, knjiga, diplomskih ili maturskih radova, fotokopirnica Copy Centar Akademija je prava adresa za Vas. Osim toga, nudimo i kompletne usluge štampe svih formata i medija, uz isporu...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 43
Stari grad, Beograd

Štampanje i koričenje radova Štampačija štamparija

Štamparija “Štampačija” nalazi se na Paliluli. Nudi usluge dizajna i pripreme za štampu kao i štampu velikog broja proizvoda putem digitalne i ofset štampe.
Pročitaj više

Uralska 9
Palilula, Beograd

Stampanje i koricenje radova Copy centar Index

Fotokopirnica Copy centar Index nalazi se na Novom Beogradu i nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti fotokopiranja, štampe i dizajna. U našem radu koristimo savremene mašine što nam omogućava da na sve Vaše zahteve odgovorimo u najkraćem...
Pročitaj više

Tošin bunar 188a/2 (TC 11. April)
Novi Beograd, Beograd

Fotokopirnica Black and White Copy

Usluga fotokopiranja, skeniranja, štampanja velikih formata na dve lokacije u gradu Čukarici i Paliluli.
Pročitaj više

Zdravka Celara 12 i Pozeska 37, Goce Delčeva 29
Palilula, Beograd

Štampanje i koricenje radova Simbol štamparija

Štamparija Simbol se nalazi na adresi 27-og Marta 27, Beograd. Veliki izbor vizit karti.
Pročitaj više

27-og Marta 27
Palilula, Beograd

Grafomed štamparija

Štamparija Grafomed počela je sa radom 1991. godine, a danas poseduje najsavremeniju opremu za flekso, ofset, tampon, sito štampu, kao i druge štamparske usluge
Pročitaj više

Stanjevo bb, Aleksandrovac
Beograd

Štampanje i koričenje radova Elite Print štamparija

Stamparija i knjigoveznica Elite Print radi za Vas: vizit karte, flajere, pozivnice za vencanja, tvrdo koricenje diplomskih radova, jelovnike, kataloge, reklame Izrada u roku od 24 sata !
Pročitaj više

Ljubićka 25
Voždovac, Beograd

Digitalna stamparija Copy Studio

Kumanovska 2
Vračar, Beograd

Možemo slobodno reći, da stampanje i koricenje radova, jeste postupak koji označava krunu vašeg vrednog i mukotrpnog učenja prethodnih godina i početak akademske budućnosti i profesionalne karijere. Iz tog razloga, ovom poslu treba pristupiti sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir značaj tog rada za mladog čoveka.

Diplomski i master radovi

Radovi se izrađuju na tvrdim koricama i otiskuje se potreban naslovni tekst zlatotiskom. Obično se traže dva tvrda i dva meka spiralna koričenja. Unutrašnje stranice mogu biti u crno-beloj varijanti ili u boji. 

Pored elegantnog izgleda vašeg master rada, kvalitetnom izradom omogućena je i njegova dugovečnost, pa se i vašim praunucima možete pohvaliti svojim diplomskim i master radom. 

Seminarski radovi

Za seminarske radove uglavnom se koriste meke PVC korice, koje su povezane plastičnom spiralom, a mogu biti providne ili nijansirane. Kao i kod diplomskih i master radova, unutrašnje strane mogu biti crno bele ili u punom koloru. 

Magistarski radovi i doktorske disertacije

Koristiće se tvrdo koričenje, uz zlatotisak na prednjoj korici. Kod ovakvih radova potreban je veliki broj strana, a rade se u tiražima i do 15 primeraka. Veoma je važno odabrati štampariju koja će ovaj posao završiti u kratkom roku, na kvalitetnom papiru, a obzirom na pomenuti broj strana i tiraž, potrebno je odabrati konkurentne cene. Sam otisak štampe magistarskih radova i doktorskih disertacija, mora biti besprekoran. Papir koji se koristi je obično ofsetni Mondi papir od 80 grama. 

Štampanje i koričenje radova – rokovi

Rokovi za štampanje i koričenje diplomskih, master, seminarskih, magistarskih radova i doktorskih disertacija, mogu biti od nekoliko sati, ili od jednog do tri dana. Za te pojedinosti, potrebno je da se dogovorite sa odabranom štamparijom.

Štampanje i korišenje radova – isporuka

Radovi se mogu poslati na vašu kućnu adresu, kod nekih štamparija ova ugluga je gratis, ili se šalju kurirskom službom, ako ste van Beograda. Naravno, po svoje radove uvek možete doći lično u prostorije štamparije.

Štampanje i koričenje radova – cene

Diplomski, master i seminarski radovi – cene od 1-50 crno-belih strana – 2 dinara po strani; od 50-100 strana, 1.9 dinara/str. Kada su u pitanju kolorne strane, od 1 do 30 strana, 15 dinara po strani, 51 – 100 str, 13 din/str. 

Doktorske disertacije i magistarski radovi, cene od: od 500 do 1000 crno belih strana, 1, 7 din/str; 1200 do 1500 str, 1.5 dinar/str. Kolorne strane: od 7 do 13 dinara, u zavisnosti od broja strana, prosečna cena 9 dinara za 200 do 500 kolornih stranica.

Tvrdo koričenje sa zlatotiskom, cene se kreću u proseku od 500 do 800 dinara po komadu, u zavisnosti od broja korica.

Spiralno koričenje, od 60 do 100 dinara po primerku, u zavisnosti od broja korica.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane