Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stampanje i koricenje radova
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stampanje i koricenje radova

Možemo slobodno reći, da štampanje i koričenje diplomskih radova, jeste postupak koji označava krunu vašeg vrednog i mukotrpnog učenja prethodnih godina i početak akademske budućnosti i profesionalne karijere. Iz tog razloga, ovom poslu treba pristupiti sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir značaj tog rada za mladog čoveka.

Diplomski i master radovi

Radovi se izrađuju na tvrdim koricama i otiskuje se potreban naslovni tekst zlatotiskom. Obično se traže dva tvrda i dva meka spiralna koričenja. Unutrašnje stranice mogu biti u crno-beloj varijanti ili u boji. 

Pored elegantnog izgleda vašeg master rada, kvalitetnom izradom omogućena je i njegova dugovečnost, pa se i vašim praunucima možete pohvaliti svojim diplomskim i master radom. 

Seminarski radovi

Za seminarske radove uglavnom se koriste meke PVC korice, koje su povezane plastičnom spiralom, a mogu biti providne ili nijansirane. Kao i kod diplomskih i master radova, unutrašnje strane mogu biti crno bele ili u punom koloru. 

Magistarski radovi i doktorske disertacije

Koristiće se tvrdo koričenje, uz zlatotisak na prednjoj korici. Kod ovakvih radova potreban je veliki broj strana, a rade se u tiražima i do 15 primeraka. Veoma je važno odabrati štampariju koja će ovaj posao završiti u kratkom roku, na kvalitetnom papiru, a obzirom na pomenuti broj strana i tiraž, potrebno je odabrati konkurentne cene. Sam otisak štampe magistarskih radova i doktorskih disertacija, mora biti besprekoran. Papir koji se koristi je obično ofsetni Mondi papir od 80 grama. 

Štampanje i koričenje radova – rokovi

Rokovi za štampanje i koričenje diplomskih, master, seminarskih, magistarskih radova i doktorskih disertacija, mogu biti od nekoliko sati, ili od jednog do tri dana. Za te pojedinosti, potrebno je da se dogovorite sa odabranom štamparijom.

Štampanje i korišenje radova – isporuka

Radovi se mogu poslati na vašu kućnu adresu, kod nekih štamparija ova ugluga je gratis, ili se šalju kurirskom službom, ako ste van Beograda. Naravno, po svoje radove uvek možete doći lično u prostorije štamparije.

Štampanje i koričenje radova – cene

Diplomski, master i seminarski radovi – cene od 1-50 crno-belih strana – 2 dinara po strani; od 50-100 strana, 1.9 dinara/str. Kada su u pitanju kolorne strane, od 1 do 30 strana, 15 dinara po strani, 51 – 100 str, 13 din/str. 

Doktorske disertacije i magistarski radovi, cene od: od 500 do 1000 crno belih strana, 1,7 din/str; 1200 do 1500 str, 1.5 dinar/str. Kolorne strane: od 7 do 13 dinara, u zavisnosti od broja strana, prosečna cena 9 dinara za 200 do 500 kolornih stranica.

Tvrdo koričenje sa zlatotiskom, cene se kreću u proseku od 500 do 800 dinara po komadu, u zavisnosti od broja korica.

Spiralno koričenje, od 60 do 100 dinara po primerku, u zavisnosti od broja korica.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

17.12.2018
Jelena Stanarevic
Po pitanju stampanja i koricenja radova, samo treba da posetite neko provereno mesto odnosno proverenu stampariju.
05.09.2017
Ivana Petrovic
Nista ene cene u Beogradu ne mogu da iznenade. Donekle su cene koje su ovde navedene za stampanje i koricenje radova ispravne i potpuno razumljive. E sad, to sto sa druge strane narod nema dovoljno novca, to je vec posebna prica.
04.08.2017
Petar Jankulovski
U Beogradu nikada stampanje i koricenje radova nije bilo nesto previse jefitno. Po meni je to sramota, za sve one stamparije koje su bez ikakve osnove nabile velike cene. Pri tome, stampanje i koricenje radova bi po meni trebalo da ima iskljuciov neku simbolicnu cenu.
09.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju debelo mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
25.04.2017
Stojance Ristovski
U svakom slucaju bi ono trebalo da se uradi bez nekih vecih problema. Za sve ostalo je drugo samo gubitak vremena.
12.04.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini stampanje i koricenje radova je nesto sto vam pre ili kasnije sigurno necete ginuti. Druge stvari onda po meni i nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.
06.04.2017
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je stampanje i koricenje radova nesto potpuno normalno u sta po meni treba da imate puno poverenje da vas sigurno nece izneveriti.
28.03.2017
Lea Stankovic
Sto se ovih radova tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugop je manje bitno.
21.03.2017
Stojance Ristovski
Sto se ovog koricenja tice, kvalitet je sigurno nesto sto je potpuno vazno.
13.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, stampanje i koricenje radova je nesot sot je jako korisno da se uradi. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
21.02.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okreten, svima je pre ili kasnije stampanje i koricenje radova potrebno.
13.02.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, svako stampanje i koricenje radova je nesto sot mora posebno da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.
03.02.2017
Filip Milutinovic
U principu, svako stampanje i koricenj radova mora debelo da se plati.
24.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, stampanje i koricenje radova je ipak nesto sto je posebno. Ako mene pitate to je ipak nesto sot ne mora nuzno da se podrazumeva.
17.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Ipak je ovo nesto na cemu na kraju bas dosta moze da se zaradi.
06.01.2017
Todor Markovic
Problem je u tome sto po ovom pitanju cene nisu ni malo jeftine.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Ovo je ipak ako mene pitate nesto sto u danasnje vreme moze popirlicno da kosta u Beogradu.
16.12.2016
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, veoma je vazno da se po ovom pitnaju opredelite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.
09.12.2016
Jana Stankovic
Po ovom pitanju samo treba da izaberete mesto koje ce vam sto pre uraditi to sta j potrebno da uradite.
30.11.2016
Petar Jankovic
Po pitanju stampanja i koricenja radova, samo treba da posetite neko provereno mesto odnosno proverenu stampariju.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Stampanje I koricenje radova se po veoma povoljnim cenama moze uraditi u stampariji Scream. To zaista prvo treba sami da proverite.
24.10.2016
Ivan Stojanovic
ja da imam neku stampariju, bilo bi me bas sramota da da studentima derem kozu sa ledja po pitnju stampanja diplomskih radova. Pa to je u danasnje vreme socijala bre!
25.08.2016
Marko Petrovic
BAs sam tako i mislio. Ovo je tema koja najvise interesuje djake i studente. Moja preporuka ti je stamparija Simbol koja se nalazi na Paliluli. Svaki dan prolazim pored te stamparije i gledam ukoricene radove koji su bas nekako upecatljivi.
14.06.2016
Ivana Petrovic
Trebala bih uskora da diplomiram. Potrebna mi je pouzdana stamparija gde bih mogla da radu koricim. Da li bi neko mogao da mi preporuci neko pouzdano mesto?
13.06.2016
Dusan Markovic
Dete mi uskoro zavrsava master rad. Gde kvalitetno mozete da se obavi koricenje i koja bi bila cena?Hvala unapred na odgovoru.